Δύο ζώδια που είναι party animals και ένα που με το ζόρι βγαίνει από το σπίτι!

Ξεπορτίζεις στην πρώτη πρόσκληση ή το σκέφτεσαι πολύ πριν πας;

Δύο ζώδια που είναι party animals και ένα που με το ζόρι βγαίνει από το σπίτι!

Παρακάτω αναφέρονται δύο τύποι ζωδίων. Αυτά που ανυπομονούν να δουν το νέο στέκι που άνοιξε, πρώτοι και καλύτεροι, αλλά και ένα ζώδιο που προτιμάει να χωθεί στο κρεβάτι του και να δει απανωτά 20 επεισόδια της αγαπημένης του σειράς, παρά να τρέχει σε… ανούσιες διασκεδάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αναμενόμενο βέβαια, αφού αυτό το ζώδιο του αέρα θέλει να παρίσταται σε κάθε νέο γεγονός, πάρτι, φεστιβάλ, εγκαίνια, συναυλίες, γάμους, βαφτίσια και ό,τι μπορείς να φανταστείς. Εάν κερδίσει μια πρόσκληση σε οποιαδήποτε εκδήλωση, όχι μόνο θα παραβρεθεί οπωσδήποτε, αλλά θα κινηθεί και με άνεση, αλληλεπιδρώντας με όλους γύρω του, γνωστούς και αγνώστους. Έχει πλήρη και διαρκή ενημέρωση για τις πιο επίκαιρες εκδηλώσεις και, αν ένας Ζυγός είναι φίλος σου, σημαίνει ότι θα έχεις διαρκώς πρόσκληση σε όλα. Μήπως χρειάζεσαι έναν dj για το γάμο σου που να είναι φίρμα σε όλα τα κλαμπ ή έναν χαρισματικό τραγουδιστή που θα ανεβάσει τη διάθεση και το κέφι σε όλους ανεξαιρέτως, όσο κι αν διαφέρουν σαν χαρακτήρες; Ο Ζυγός θα σου βρει αυτό που ψάχνεις! Το κοφτερό μυαλό του, η αβίαστη γοητεία του και γενικά η εξωστρεφής συμπεριφορά του είναι η εγγύηση ότι όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι, κρατώντας μια υπέροχη ανάμνηση και το κυριότερο, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις και παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οπουδήποτε βρεθεί ένας Τοξότης, εκεί είναι και το πάρτι. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι αυτά τα φιλικά, υπεμαγνητικά ζώδια της φωτιάς είναι σε πολλές λίστες VIP, λόγω της άνετης και ακομπλεξάριστης ιδιοσυγκρασίας και της φωτεινής προσωπικότητάς τους. Άλλωστε, αυτός ο πρωτόγονος τυχοδιώκτης είναι γνωστό ότι σκέφτεται με αντισυμβατικό τρόπο. Αν θέλεις λοιπόν ένα απροσδόκητο, λαμπρό θέμα για το πάρτι γενεθλίων σου ή οποιονδήποτε εορτασμό που είναι σημαντικός για σένα, κάλεσε έναν Τοξότη και οι καλεσμένοι σου θα συζητάνε τα τεκταινόμενα της εκδήλωσης για τους επόμενους μήνες. Και δεν χρειάζεται να περιοριστείς σε ένα απλό πάρτι στον κήπο του σπιτιού σου. Ο Τοξότης είναι ιδανικός για να «ζωντανέψει» μια παρέα ακόμα και σε μια κρουαζιέρα ή σε μια βόλτα με ελικόπτερο!

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα! Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ομιλητικός Δίδυμος λατρεύει επίσης να βρίσκεται σε περιβάλλοντα που αναζωογονούν το ζωηρό πνεύμα του, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ξέφρενα πάρτι και θορυβώδη πλήθη. Περιστασιακά, θα χαλαρώσει σε μια συναυλία, αλλά αυτή η περίφημη διττή προσωπικότητα ανθίζει περισσότερο σε χώρους όπου μπορεί να συντονίσει διανοητικές συνομιλίες. Σε αντίθεση με τους Ζυγούς και τους Τοξότες που τείνουν να είναι ανήσυχοι, οι Δίδυμοι μπορούν να μείνουν ικανοποιημένοι στην άνεση του σπιτιού τους, απολαμβάνοντας την παρέα του εαυτού τους! Εάν πρέπει ντε και καλά να συμμετάσχει σε κάποιο πάρτι, μάλλον θα είναι κάτι μικρό και μαζεμένο. Μπορεί να οργανώσει μια λέσχη βιβλίου στον κήπο του σπιτιού του, προσφέροντας ξεχωριστά και νόστιμα ορεκτικά και στη συνέχεια να ακολουθήσει συζήτηση για ένα νέο μυθιστόρημα ή μια ταινία. Ή μπορεί να σε καλέσει σε μια συγκέντρωση που θα λάβει χώρα στο… σαλόνι του σπιτιού του. όπου θα παραβρίσκονται διάφοροι, γνωστοί και άγνωστοι, για να παρακολουθήσετε το πιο πρόσφατο πρωτοποριακό ντοκιμαντέρ με θέμα το περιβάλλον. Βασικά, αυτό το σπιρτόζικο, κοινωνικό πλάσμα δεν μπαίνει σε λίστες VIP. Τις δημιουργεί!

Διάβασε επίσης:
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved