Αυτά τα ζώδια, δύσκολα θα δέχονταν ένα παιδί από άλλο γάμο

Δεν τους είναι εύκολο να το αποδεχτούν.

Αυτά τα ζώδια, δύσκολα θα δέχονταν ένα παιδί από άλλο γάμο

Τα ζώδια αυτά για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, δεν θα δεχόντουσαν να κάνουν σχέση με έναν άντρα ή μια γυναίκα που θα είχε ήδη παιδί από άλλο γάμο. Αν εκείνος/η είχε κάνει ήδη αυτό το βήμα στην ζωή του/της, τότε εκείνα θα ήταν αρνητικά στο να προχωρήσουν σε οτιδήποτε άλλο, πέρα από μια απλή σεξουαλική επαφή. Δεν μπορούν να διαχειριστούν μια τόσο περίπλοκη κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος ως ζώδιο είναι ιδιαίτερα κτητικός και υπερπροστατευτικός, μόνο σε όποιον/α νιώθει δικό/η του. Στα δικά του παιδιά είναι τόσο δοτικός και θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος γονιός, ωστόσο, το ίδιο δεν μπορεί να συμβεί και με ένα παιδί το οποίο δεν είναι δικό του. Δεν του «ανήκει», έτσι δεν νιώθει υπεύθυνος εκείνος για το παιδί και θεωρεί ότι πιέζεται και πνίγεται, αν πρέπει να αναλάβει ευθύνες που δεν του αναλογούν και ανήκουν ασφαλώς σε κάποιον άλλο. Δεν θα μπλέξει ποτέ με μια γυναίκα ή έναν άντρα με παιδί, καθώς θεωρεί ότι «πληρώνει τα σπασμένα» αλλουνού/ης.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέμα με την κτητικότητα και τον έλεγχο έχει και ο Σκορπιός. Ό,τι δεν είναι δικό του τον αφήνει παγερά αδιάφορο. Δεν νοιάζεται για ξένα παιδιά, παρά μόνο για τα δικά του. Δεν έχει σκοπό να μεγαλώσει τα παιδιά άλλου/ης και να ασχοληθεί μαζί τους, καθώς δεν είναι δική του ευθύνη. Θα είναι πάντα ένας πατριός ή μια μητριά και δεν θα μπορεί να έχει λόγο σε τίποτα. Και επειδή ως γνωστόν ο Σκορπιός δεν μπορεί να μείνει… αμέτοχος και να μην εκφράσει άποψη και να την επιβάλλει, αν ποτέ έμπλεκε με άντρα ή γυναίκα με παιδιά από άλλο γάμο, θα υπήρχαν τεράστια προβλήματα στην σχέση και ο χωρισμός θα ήταν άμεσος και χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει δυσκολίες με το να μεγαλώσει τα δικά του παιδιά, πόσω μάλλον με το να μεγαλώσει και παιδιά από άλλο πατέρα ή άλλη μητέρα. Είναι ένα ζώδιο που, ως γονιός, είναι απαιτητικός, αυταρχικός και έχει λόγο σε όλα. Θέλει να τα ελέγχει, να βάζει κανόνες και όρια και να τους επιβάλλει το πρόγραμμά του. Φαντάσου λοιπόν τι θα γίνει, αν χρειαστεί να μεγαλώσει παιδιά άλλου/ης. Τα προβλήματα στην σχέση του θα ήταν αξεπέραστα, εκείνος δεν θα έκανε πίσω σε τίποτα και ο όποιος δεσμός θα ήταν καταδικασμένος. Για τους λόγους λοιπόν αυτούς, ο Αιγόκερως, θα αρνούνταν από την αρχή να μπλέξει σε μια σχέση στην οποία θα υπήρχαν ήδη παιδιά από την πλευρά του/της συντρόφου του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved