Μην πιστεύεις όσα σου λένε. Η... «απόλυτη ευτυχία» αυτών των ζωδίων είναι προσποιητή

Μην σε ξεγελά η εικόνα που βγάζουν προς τα έξω. Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα…

Μην πιστεύεις όσα σου λένε. Η... «απόλυτη ευτυχία» αυτών των ζωδίων είναι προσποιητή

Κάποια ζώδια έχουν τεράστια ανάγκη να δείχνουν στους άλλους χαρούμενα και ευτυχισμένα. Θέλουν να πιστεύεις ότι κάνουν ζωάρα, ότι είναι πολύ τυχερά, έχουν χρήματα και ότι περνούν καλύτερα από τον καθένα. Το τι πραγματικά όμως συμβαίνει στην ζωή τους ή το πώς νιώθουν δεν έχει καμία σχέση με την πλασματική εικόνα, που πλασάρουν. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν σταματά να μιλά και να… ποστάρει. Αυτό το ξέρουν όλοι. Αν έχεις φίλους Δίδυμους ή είσαι σε σχέση με Δίδυμο, σίγουρα θα σε έχει ζαλίσει με τα posts και τις selfies και τα stories. Το ζώδιο αυτό έχει τεράστια ανάγκη να εκφράζεται μέσω των social media. Θέλει να δείχνει σε όλους πού πηγαίνει, τι τρώει, τι κάνει και με ποιους είναι. Το να προκαλεί την… ζήλεια των άλλων είναι για εκείνον «βούτυρο στο ψωμί του». Δεν έχει σημασία το πόσο χάλια μπορεί να νιώθει ή αν έχει κάποιους είδους κατάθλιψη ή μιζέρια. Στον κόσμο θα δείχνει καλύτερα από ποτέ, χαρούμενος, χαμογελαστός και τόσο ευτυχισμένος όσο κανείς άλλος.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας ούτως ή άλλως προσπαθεί να κάνει μια ζωή μέσα στην πολυτέλεια. Θέλει πάντα να έχει τα καλύτερα γιατί μόνο έτσι νιώθει «γεμάτος» και χαρούμενος. Και φυσικά, όλη αυτή την πολυτέλεια την μοιράζεται μέσω των social media με όλους. Δείχνει το σπίτι του, το αυτοκίνητό του, τα ακριβά ρούχα του, τα πολυτελή εστιατόρια στα οποία τρώει και τα ταξίδια που κάνει. Πηγαίνει πάντα πρώτο τραπέζι στα μπουζούκια και φροντίζει να βάζει πολλά stories με τα γαρύφαλλα και τις σαμπάνιες στο τραπέζι. Μην σε ξεγελά όμως αυτή η εικόνα του. Κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει καμία σχέση με το πώς νιώθει πραγματικά. Μπορεί να είναι δυστυχισμένος ή μίζερος, ωστόσο θα προσπαθήσει να το καλύψει πίσω από το «ψέμα» των social media. Δεν θα σου δείξει ποτέ το πόσο «στα πατώματα» μπορεί να είναι.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ο master της προσποίησης. Άλλο δείχνει και άλλο νιώθει. Δεν θα σε αφήσει ποτέ να καταλάβεις το πόσο χάλια μπορεί να αισθάνεται. Μπορεί να είναι καταθλιπτικός ή μίζερος ή γενικότερα να μην είναι και στα καλύτερά του… Στους γύρω του όμως θα δείχνει πόσο καλά περνάει, πόσο ευτυχισμένος είναι και πόσο τυχερός που μπορεί να απολαμβάνει μόνο τα καλύτερα. Δεν το κάνει για να σε κάνει να ζηλέψεις. Θέλει απλώς να «καλύψει» την δική του κακή διάθεση και να δείξει ότι είναι καλά, ενώ ουσιαστικά δεν είναι. Βέβαια για να τα λέμε και όλα, είναι και λίγο ψωνάρα και επιδειξιομανής, οπότε θα προβάλλει όσα έχει και θα επιζητήσει τα likes και την επιβεβαίωση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved