Οι γυναίκες του ζωδιακού που γίνονται καλύτερες μανάδες, αν κάνουν παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία

Καλύτερα η μητρότητα να αργήσει για εκείνες.

Οι γυναίκες του ζωδιακού που γίνονται καλύτερες μανάδες, αν κάνουν παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία

Υπάρχει λόγος που το λέμε αυτό. Τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, αν κάνουν παιδάκι σε μεγαλύτερη ηλικία, θα γίνουν οι καλύτερες μαμάδες. Και αυτό γιατί θα είναι πιο ώριμες, αλλά και έτοιμες για να μεγαλώσουν τα μωρά τους. Πάμε να δούμε για ποιες γυναίκες του ζωδιακού μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γυναίκα Δίδυμος είναι υπερβολικά ανεξάρτητη. Θέλει να είναι ελεύθερη και να μπορεί να κάνει την ζωή της όπως εκείνη επιθυμεί. Να μπορεί να κάνει αλλαγές και να μην έχει μια συγκεκριμένη καθημερινότητα. Για να αποφασίσει να σοβαρευτεί και να κάνει οικογένεια, θα πρέπει να βρει τον κατάλληλο άντρα, που θα την κάνει να νιώθει ότι μέσα στον γάμο δεν θα χάσει την ανεξαρτησία της. Μέχρι να τον βρει, ίσως και να έχουν περάσει αρκετά χρόνια, να έχει μεγαλώσει, να έχει ωριμάσει και να νιώθει έτοιμη να κάνει ένα παιδί και να του προσφέρει όλα όσα χρειάζεται και φυσικά την αμέριστη προσοχή της.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γυναίκα Σκορπιός για να αποφασίσει να γίνει μητέρα, θα πρέπει να νιώθει ότι μπορεί να προσφέρει στο παιδί της όλα όσα εκείνο χρειάζεται. Τόσο σε υλικά αγαθά, όσο και σε ψυχική ηρεμία. Θέλει να γίνει μητέρα, έχοντας δίπλα της έναν άντρα με τον οποίο θα κάνει μια δεμένη οικογένεια. Ούτε καν μπορεί να σκέφτεται το ενδεχόμενο του διαζυγίου και του προβληματικού γάμου. Μέχρι λοιπόν να βρει τον άντρα που θα τον εμπιστευτεί τόσο ώστε να τον κάνει πατέρα του παιδιού της, σίγουρα θα περάσουν αρκετά χρόνια και εκείνη θα είναι πιο ώριμη και πιο έτοιμη για όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για την γυναίκα Αιγόκερω, η καριέρα της είναι πάνω από όλα. Είναι εργασιομανής, δουλεύει σκληρά και όταν είναι πιο μικρή σε ηλικία, αφιερώνει αρκετό χρόνο στο να σπουδάσει και να αποκτήσει τα απαραίτητα πτυχία. Δεν έχει τον χρόνο ούτε για έρωτες, ούτε γάμο, ούτε για παιδιά. Θέλει πρώτα να «χτίσει» την καριέρα της, να φτάσει στο σημείο που έχει βάλει στόχο και μετά να γίνει μητέρα, για να μπορεί να αφοσιωθεί στον νέο της ρόλο και να είναι σωστή. Είναι πολύ σημαντικό για εκείνη να είναι επιτυχημένη και ως μητέρα και ως επαγγελματίας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved