Αυτά τα ζώδια δεν θα σου χαλάσουν κανένα χατίρι

Όποια χάρη κι αν τους ζητήσεις, θα στην κάνουν

Αυτά τα ζώδια δεν θα σου χαλάσουν κανένα χατίρι

Τα παρακάτω ζώδια δυσκολεύονται να χαλάσουν το χατίρι κάποιου, τη βοήθειά τους ή τη συμβολή τους, κυρίως αν ανήκει στο κοντινό τους περιβάλλον. Το «όχι, δε μπορώ» ή «όχι, δε θέλω» δε θα το ακούσεις από το στόμα τους κι ας διαφωνούν μαζί σου ή θεωρούν ότι βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, εξ αιτίας της ξεροκεφαλιάς ή της απερισκεψίας σου. Ποια είναι;

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι εδώ για να σε βοηθήσει, να σε παρηγορήσει, να σου συμπαρασταθεί και αν του το ζητήσεις, δε θα το σκεφτεί δεύτερη φορά, θα πει «Ναι» κατευθείαν, μέρα ή νύχτα, με ήλιο ή βροχή. Επειδή είναι ευαίσθητος και ευσυγκίνητος, δεν υπολογίζει το χρόνο ή τη θυσία που θα χρειαστεί να κάνει και βάζει συνήθως τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές του. Ακόμα κι αν πραγματικά νιώθει άσχημα ή διαφωνεί, ούτε να ψελλίσει δε μπορεί το «Όχι».

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ας ξεκινήσουμε από αυτό: Ο Αιγόκερως δε θέλει να απογοητεύσει κανέναν δικό του άνθρωπο και διακατέχεται μόνιμα από ένα αίσθημα ευθύνης, οπότε θα συμφωνήσει να κάνει ή να προσφέρει κάτι, ακόμη και όταν το πρόγραμμά του είναι γεμάτο ή δε συμφωνεί καθόλου, αλλιώς θα έχει μετά ενοχές και θα τα βάλει με τον εαυτό του. Αν βρεις το κουμπί του, τότε να ξέρεις ότι ο στριφνός, αυστηρός Αιγόκερως θα γίνει χαλί να τον πατήσεις...

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός ούτε μπορεί να αρνηθεί, ούτε και του αρέσει να λέει «Όχι» και να χαλάει χατίρια, αφού δε θέλει να κακοκαρδίζει κανέναν, κυρίως πρόσωπα που αγαπάει, συμπαθεί ή απλά επιδιώκει να έχουν θετική εντύπωση γι' αυτόν και να μην τον θεωρούν κακό. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές που λέει «Ναι», μετά το μετανιώνει ή βασανίζει το κεφάλι του για το αν έκανε καλά, καθώς δεν είναι σίγουρος για το αν είναι κατάλληλος για κάτι, αν έπρεπε ή ξέρει το σύνολο μιας κατάστασης και δεν αδικεί καμία πλευρά. Όμως, είναι λογικό αφού μια ζωή αμφιταλαντεύεται και δεν μπορεί να αποφασίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι το ζώδιο της προσφοράς, αλλά είναι και αποτελεσματική με ό,τι καταπιαστεί, εξ ου και συγκεντρώνει αρκετά άτομα δίπλα της, που της ζητούν βοήθεια ή το να βάλει ένα χεράκι για να γίνει κάτι. Εννοείται ότι ποτέ δεν πρόκειται να πει «Όχι, δε μπορώ» ή «Όχι, δε θέλω» γιατί απλούστατα δεν υπάρχει το «Όχι» στο λεξιλόγιό της. Ακόμα κι αν διαφωνεί κάθετα, αφού εξαντλήσει τις προσπάθειες να μεταπείσει τον οποιοδήποτε, τελικά το κάνει. Μετά εκνευρίζεται και τα βάζει βέβαια με τον εαυτό της και την αδυναμία της να αρνηθεί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved