Τα ζώδια που μπορείς εύκολα να εξαγοράσεις

Τιμούλα;

Τα ζώδια που μπορείς εύκολα να εξαγοράσεις

Υπάρχουν κάποια ζώδια που -ναι- θα μπορούσες να τα εξαγοράσεις. Και δεν θα σου ήταν καθόλου δύσκολο. Το καθένα θα δεχόταν την δωροδοκία με μεγάλη του χαρά για διαφορετικό λόγο βέβαια και θα στο αναλύσουμε λίγο πιο κάτω για να καταλάβεις τι ακριβώς παίζει με τα τρία αυτά ζώδια.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι άνθρωπος της πολυτέλειας, του λούσου και της καλής ζωής. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτά. Νιώθει ότι η ζωή του είναι άδεια, κενή και πως ουσιαστικά είναι ένα «έκπτωτος βασιλιάς». Προκειμένου λοιπόν να κάνει… ζωάρα, να αγοράζει ό,τι θέλει, να πηγαίνει ταξίδια και να απολαμβάνει κάθε είδους πολυτέλεια που έχει να του προσφέρει η ζωή, θα δεχόταν με μεγάλη χαρά μια δωροδοκία και θα έκανε τα «στραβά μάτια» για την κατάλληλη τιμή πάντα.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον Σκορπιό τρία πράγματα μετράνε στη ζωή. Το σεξ, το χρήμα και η εξουσία. Το ζώδιο αυτό λοιπόν θα δεχόταν -και θα επιδίωκε για να τα λέμε όλα- μια δωροδοκία. Θα ζητούσε είτε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, είτε να του δοθεί μια ανώτερη θέση, είτε φυσικά να του δοθεί μεγαλύτερη εξουσία. Άλλωστε το χρήμα και η δύναμη για τον Σκορπιό είναι… ηδονή που δεν μπορεί να αναπληρωθεί από τίποτα άλλο σε αυτή τη ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως δεν είναι τόσο φιλοχρήματος όσο ο Λέοντας και ο Σκορπιός. Ωστόσο είναι φιλόδοξος και καριερίστας. Θα έλεγε ναι σε μια δωροδοκία, αν αυτή του έδινε την ανώτερη θέση στη δουλειά του, αν του πρόσφερε δύναμη και εξουσία και αν του έδινε τον απόλυτο έλεγχο. Θα εξαγόραζες τη σιωπή του. Θα «έσπρωχνε» μια υπόθεση που θα αφορούσε το δημόσιο ή την εφορία ή τα δικαστήρια. Με τα ανάλογα ανταλλάγματα, θα έκανε πολλά χατίρια.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved