Τα ζώδια που ξαφρίζουν τα πάντα από τα δωμάτια των ξενοδοχείων

Φεύγοντας παίρνουν μαζί τους ό,τι μπορεί να μπει στην… βαλίτσα τους!

Τα ζώδια που ξαφρίζουν τα πάντα από τα δωμάτια των ξενοδοχείων

Αν έχεις μείνει σε ξενοδοχείο με ένα από αυτά τα ζώδια, σίγουρα θα το έχεις δει να παίρνει μαζί του φεύγοντας από σαπουνάκια και πετσέτες μέχρι και… μπαταρίες από τα τηλεκοντρόλ! Το καθένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, το κάνει για διαφορετικό λόγο, ωστόσο το αποτέλεσμα, παραμένει ίδιο. Ξαφρίζουν ό,τι βρουν στο πέρασμά τους!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι γνωστός για το πόσο… «σφιχτός» είναι με τα λεφτά του. Θεωρεί λοιπόν πως όταν πληρώνει για κάτι, θα πρέπει όχι μόνο να το απολαύσει, αλλά και να το «ξεζουμίσει». Δηλαδή θα προσπαθήσει να πάρει ό,τι μπορεί από το ξενοδοχείο, καθώς το πλήρωσε και θεωρεί πως δικαιωματικά του… ανήκει. Θα πάρει πετσέτες, μπουρνούζια, σαπουνάκια κτλ, ενώ στο πρωινό θα τον δεις να φτιάχνει τα μεγαλύτερα πιάτα και να παίρνει μαζί του φαγητό και για την υπόλοιπη μέρα για να μην χρειαστεί να αγοράσει μεσημεριανό και βραδινό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν είναι τσιγκούνης, ούτε προσπαθεί να βγάλει από τη μύγα ξύγκι. Για το ζώδιο αυτό, τα «κλοπιμαία» λειτουργούν ως αναμνηστικά από το κάθε του ταξίδι. Επίσης για να τα λέμε όλα, τον εξιτάρει η πρόκληση του να πάρει ό,τι μπορεί χωρίς κανείς να τον καταλάβει και να τους πιάσει όλους… κορόιδα. Άλλωστε θεωρεί πως είναι πιο έξυπνος από όλους και μπορεί να τους τη φέρει χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος λειτουργεί στην ζωή της με βάση την… χρησιμότητα. Θεωρεί λοιπόν πως διάφορα αντικείμενα που παρέχονται από τα ξενοδοχεία, την βολεύουν, θα της χρειαστούν και θα τα χρησιμοποιήσει και στο μέλλον, οπότε γιατί να μην τα πάρει; Κορόιδο είναι; Τα πλήρωσε, δεν τα πλήρωσε; Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς για εκείνη, αλλά θέμα… αξιοποίησης όλων όσων της δίνονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι άλλος άνθρωπος εντελώς από τους άλλους τρεις. Είναι ρομαντικός, ευαίσθητος και τα βλέπει όλα ως αναμνήσεις. Θα πάρει το σαπούνι του ξενοδοχείο και ό,τι άλλο μπορεί, γιατί τα αντικείμενα αυτά θα του φέρνουν στο νου όσα έζησε στο δωμάτιο και στο ταξίδι γενικά. Δεν είναι θέμα ούτε χρημάτων, ούτε χρησιμότητας, ούτε εξυπνάδας για εκείνον. Είναι θέμα αναμνήσεων.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved