Αυτά τα ζώδια θα άφηναν την πόλη για το χωριό

Θα επέλεγαν μια ζωή στην επαρχία.

Αυτά τα ζώδια θα άφηναν την πόλη για το χωριό

Τα άτομα αυτά θα άφηναν μια ζωή σε μεγάλη αστική πόλη για να μετακομίσουν, είτε σε ένα μικρό χωριό είτε σε μια μικρή επαρχιακή πόλη. Θα ήθελαν να έρθουν κοντά στη φύση, να καλλιεργήσουν τη γη, να έχουν το δικό τους μποστάνι και να εκτρέφουν τα δικά τους ζώα. Ποια άτομα όμως θα το έκαναν αυτό; Για να πάρει κάποιος μια τέτοια απόφαση ζωής, σημαντικό ρόλο παίζει το ζώδιο στο οποίο έχει την Σελήνη του. Δες εδώ πού έχεις την Σελήνη σου και διάβασε αν θα μπορούσες κι εσύ να γίνεις αγρότης/ισα κάποια στιγμή.

Σελήνη στον Ταύρο

Τα άτομα με Σελήνη στον Ταύρο λατρεύουν τη φύση. Νιώθουν πιο άνετα, όταν βρίσκονται στην εξοχή και όταν μπορούν να καλλιεργήσουν τη Γη. Μην ξεχνάμε ότι ο Ταύρος είναι ζώδιο της Γης, άρα τα άτομα αυτά είναι κατά κάποιο τρόπο συνδεδεμένα με το χώμα και τα ζώα. Θα μπορούσαν να γίνουν εξαιρετικοί αγρότες ή να έχουν την δική τους μικρή φάρμα με ζώα. Σίγουρα θα ένιωθαν μεγαλύτερη χαρά και ολοκλήρωση. Από την άλλη, οι αργοί ρυθμοί ζωής ενός χωριού ή μικρής επαρχιακής πόλης, σε αντίθεση με την τρέλα της μεγαλούπολης, είναι αρκετά κοντά στα θέλω τους, οπότε εκεί βγαίνει ο πραγματικός τους εαυτός.

Σελήνη στον Καρκίνο

Τα άτομα με Σελήνη στον Καρκίνο είναι αρκετά παραδοσιακά. Λατρεύουν την οικογένεια, τα έθιμα, την ιδιαίτερη πατρίδα τους. Θα επέστρεφαν κάποια στιγμή στον τόπο καταγωγής τους, καθώς εκεί θα μπορούσαν να είναι κοντά με τους συγγενείς τους και θα ένιωθαν ότι γύρισαν στις «ρίζες» τους. Λατρεύουν άλλωστε και τα πανηγύρια και οτιδήποτε αποτελεί έθιμο και παράδοση αιώνων. Άρα θα μπορούσαν να ζήσουν άνετα στην επαρχία και μακριά από την πρωτεύουσα και τους ρυθμούς της.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

Σελήνη στον Υδροχόο

Τα άτομα με Σελήνη στον Υδροχόο είναι αυτό που λέμε… αντιδραστικά. Στην πόλη εσείς; Στην επαρχία εγώ! Και θα σας δείξω πόσο καλά περνάω, πόσο διαφορετικός και εναλλακτικός είναι ο τρόπος ζωής μου και πόσα πολλά χάνετε εσείς οι… πρωτευουσιάνοι. Θα σας αποδείξω το τι θα μπορούσατε να έχετε, αν γινόσασταν κι εσείς αγρότες. Ένα άτομο με Σελήνη στον Υδροχόο θα μπορούσε άνετα να είναι influencer που προμοτάρει μέσω των social media τη ζωή κοντά στη φύση και τα ζώα. Ναι μεν θα είχε την τεχνολογία και την επικοινωνία στη ζωή του, αλλά παράλληλα θα ήταν και… αγρότης ή κτηνοτρόφος σε κάποιο χωριό.

Σελήνη στους Ιχθύς

Τα άτομα με Σελήνη στους Ιχθύς θα επέλεγαν το χωριό για την… ηρεμία και την ησυχία που αυτό προσφέρει. Στην επαρχία θα μπορούσε να έχει μια χαλαρή ζωή, μακριά από το στρες, την πίεση, το άγχος και τις εντάσεις. Θα ήταν κοντά στη φύση, τα ποτάμια, τις λίμνες και τις θάλασσες. Θα ένιωθε ένα με αυτά. Για πολλές χειρονακτικές εργασίες δεν είναι, αλλά θα ζούσε με μια χαλαρότητα στο σπίτι στην εξοχή. Θα άφηνε πίσω του την πρωτεύουσα και την αγχωτική δουλειά για να μπορεί να νιώσει ψυχικά ήρεμο και να κοιμάται με τους ήχους των πουλιών, το θρόισμα των φύλλων ή τον ήχο των κυμάτων.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved