Οι γυναίκες του ζωδιακού που αναστατώνουν τον αντρικό πληθυσμό

Τους αρέσει να ξεσηκώνουν τους άντρες με την εικόνα τους και μόνο

Οι γυναίκες του ζωδιακού που αναστατώνουν τον αντρικό πληθυσμό

Οι γυναίκες αυτές ξέρουν πολύ καλά πώς να αναστατώνουν τον αντρικό πληθυσμό. Είναι στο… αίμα τους να σαγηνεύουν με ένα βλέμμα, με μια κίνηση του κορμιού τους ή με το στυλ τους. Ακόμα και με ένα τίναγμα των μαλλιών τους, μπορούν να κάνουν έναν άντρα να «καρφώσει» το βλέμμα του πάνω τους και να μην μπορεί να ξεκολλήσει. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Ό,τι και να λέμε, η γυναίκα Κριός είναι… φωτιά και λάβα! Ξέρει ότι αρέσει, ότι μαγνητίζει τα βλέμματα και ότι ξεσηκώνει τους άντρες και αυτό της αρέσει πολύ. Θέλει να την… θέλουν και κάνει συνέχεια τα πάντα για να έχει όσους περισσότερους θαυμαστές μπορεί στα πόδια της. Φροντίζει να ντύνεται με συγκεκριμένο τρόπο (sexy μεν αλλά όχι πρόστυχο), να μιλά, να κινείται και να… «παίζει» παιχνίδια με το μυαλό του ισχυρού φύλλου και να το τρελαίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα περιμέναμε κάτι λιγότερο από το παιδί της Αφροδίτης. Η θεά του έρωτα και της ομορφιάς, την έχει προικίσει με όλα τα απαραίτητα προσόντα ώστε να αρέσει και να ξεσηκώνει τα πλήθη. Η γυναίκα Ταύρος απολαμβάνει να μαγνητίζει τα βλέμματα των ανδρών. Ξέρει ακριβώς τι είναι ικανή να… κάνει και έχει όλα τα «όπλα» για να το πετύχει. Θα ντυθεί με συγκεκριμένο τρόπο, θα χαμογελάσει, θα περπατήσει με θηλυκότητα, νάζι και χάρη.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι και τόσο… ταπεινό χαμομηλάκι η γυναίκα Καρκίνος όσο μπορεί κάποιοι να φαντάζονται. Είναι θα λέγαμε θηλυκό 100% και της βγαίνει συνέχεια η γυναικεία ναζιάρικη φύση της. Έχει αυτό το κάτι στο βλέμμα της, στο περπάτημά της, στο στυλ της και στις κινήσεις της. Αρέσει, το ξέρει και αυτό την εξιτάρει αρκετά. Γνωρίζει τις ικανότητές της και τα δυνατά της σημεία και φροντίζει να τα αναδεικνύει με κάθε τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γυναίκα Τοξότης είναι από τις πιο… παιχνιδιάρες γυναίκες του ζωδιακού. Το χαμόγελό της, η αισιοδοξία της και το όλο της attitude την κάνει να έλκει τους άντρες σαν μαγνήτης. Από την φύση της είναι προκλητική γιατί την ιντριγκάρει να παίζει με τις αισθήσεις των ανδρών, να τους κάνει να την θαυμάζουν και να τους βλέπει να την «κυνηγούν». Εκείνη βέβαια είναι άπιαστη και μένει μόνο στο να τους δίνει ένα «τυράκι»… οπτικό και τίποτα περισσότερο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved