Σε αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού, όλοι… «βαράνε προσοχή»!

Τις λες και αυταρχικές.

Σε αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού, όλοι… «βαράνε προσοχή»!

Δεν είναι εύκολες γυναίκες. Το αντίθετο. Είναι αρκετά αυταρχικές, δεν σηκώνουν πολλά πολλά και οι γύρω τους νιώθουν έναν… «φόβο». Δεν τις προσεγγίζεις με άνεση, δεν είναι τα πιο ήρεμα άτομα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τις χαρακτηρίζουν… bitches. Δίκαια ή άδικα, το θέμα είναι πως οι γυναίκες αυτές επιβάλλονται με κάθε τρόπο. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός θέλει να έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα. Είναι ένα άτομο που αρέσκεται να δίνει διαταγές και περιμένει οι άλλοι απλά να τις εκτελέσουν. Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της, είναι ηγετική προσωπικότητα, αλλά παράλληλα με την συμπεριφορά της «πνίγει» και καταπιέζει τους γύρω της με αποτέλεσμά εκείνοι να υποχωρούν αναγκαστικά για να αποφύγουν καβγάδες και συγκρούσεις. Θες - δεν θες, όταν έχεις να κάνεις με μια γυναίκα Κριό, απλά υπακούς.

ΛΕΩΝ

Αρκετά bossy είναι και η γυναίκα Λέων. Θέλει να περνάει πάντα το δικό της. Ένα βλέμμα της είναι αρκετό για να σε κάνει να «παγώσεις». Έχει μόνιμα ένα ύφος υπεροχής και θέλει να επιβάλλεται σε όλους. Θεωρεί πως έχει δίκιο, πως ξέρει τι κάνει και πως θα πρέπει οι άλλοι να την ακολουθούν πιστά. Άλλωστε η «βασίλισσα» του ζωδιακού, μόνο followers μπορεί να έχει…Γενικά, θεωρεί οτι γεννήθηκε για να έχει ηγετικό ρόλο και κάνει τα πάντα για να επιβεβαιώσει τη φήμη αυτή.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κανονικά η γυναίκα Αιγόκερως ανήκει στην κορυφή της σχετικής μας λίστας. Είναι το κατεξοχήν αυταρχικό άτομο. Άλλωστε το moto της είναι… «νόμος και τάξη». Θέλει να έχει την εξουσία στα χέρια της, να δίνει εντολές, να οργανώνει και φυσικά οι γύρω της να της δίνουν… αναφορά. Σαφώς και θέλει να περνάει το δικό της, δεν είναι καθόλου μελιστάλαχτη και συνήθως έχει ένα ύφος σοβαρό, που δεν σου αφήνει περιθώρια για συζητήσεις ή αμφισβητήσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved