Οι άντρες του ζωδιακού που ξέρουν τι θέλουν και πώς να το… πάρουν

Είναι δυναμικοί, διεκδικούν και σχεδόν πάντα... κερδίζουν!

Οι άντρες του ζωδιακού που ξέρουν τι θέλουν και πώς να το… πάρουν

Για εκείνους, η λέξη ήττα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους. Είναι άντρες που ξέρουν τί θέλουν, γνωρίζουν πώς να το διεκδικήσουν, αλλά και φυσικά πώς να το αποκτήσουν. Κανένα εμπόδιο δεν τους σταματά και όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους θα το «κυνηγήσουν» ως το τέλος. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο άντρας Ταύρος έχει απίστευτη υπομονή, αλλά και επιμονή. Θέτει στόχους και ό,τι βάλει στο μυαλό του θα το καταφέρει, ο κόσμος να χαλάσει. Δεν θα ηρεμήσει αν δεν πάρει αυτό που θέλει και αν δεν πετύχει όσα επιθυμεί. Δεν έχει μόνο την απαραίτητη θέληση και υπομονή, έχει και τον τρόπο να τα καταφέρει. Βλέπει τον όποιο στόχο του σαν «κόκκινο πανί» και «ορμά» με όλη του την δύναμη.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός μοιράζεται πολλά στοιχεία με τον άντρα Ταύρο που αναφέραμε λίγο πιο πάνω. Ως άνθρωπος, έχει απίστευτη υπομονή. Δεν βιάζεται, δεν παίρνει αποφάσεις χωρίς σκέψη και δεν θα κάνει παρορμητικές κινήσεις. Ο Σκορπιός περιμένει πάντα στη "γωνία" έτοιμος να "χτυπήσει" την κατάλληλη στιγμή. Έχει ένα απίστευτο ένστικτο που τον οδηγεί και ξέρει ακριβώς ποια είναι το σωστό timing για να δράσει. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Σκορπιός να αποτύχει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λέξη αποτυχία δεν υπάρχει ούτε στο λεξιλόγιο του Αιγόκερω. Ο άντρας αυτός ξέρει μόνο να κερδίζει. Θα κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτό που θέλει. Θα τα δώσει όλα. Έχει υπομονή, επιμονή και τρελή αντοχή. Δεν «νιώθει»… Αν χρειαστεί θα φτάσει στα όριά του, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποκτήσει αυτό που έχει βάλει στο μυαλό του. Για εκείνον τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και δεν δέχεται το «όχι» ως απάντηση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved