Αν βγεις με αυτά τα τέσσερα ζώδια να ξέρεις ότι θα σε κάνουν… «λιώμα» στο ποτό

Θα ζήσετε σκηνές απείρου κάλους!

Αν βγεις με αυτά τα τέσσερα ζώδια να ξέρεις ότι θα σε κάνουν… «λιώμα» στο ποτό

Τα ζώδια αυτά δεν αστειεύονται σε ό,τι έχει να κάνει με το ποτό. Θα βγουν, θα πιούν και θα μεθύσουν. Φυσικά σε όλο αυτό θα παρασύρουν και τους/τις φίλου/ες και θα καταλήξουν όλοι μαζί να είναι «λιώμα» τα ξημερώματα και να μην ξέρουν πού βρίσκονται και πού πατάνε… Πάμε να δούμε τα «γερά ποτήρια» του ζωδιακού, με τα οποία θα γίνεις εύκολα «ζάντα» αν βγείτε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι αυτό που λέμε… party animal. Είναι αδύνατο να βγεις μαζί του και να μην καταλήξετε να πιείτε μια… κάβα ολόκληρη. Εντάξει, υπερβάλλουμε λίγο, αλλά να ξέρεις ότι θα σε πάει σε τόσα διαφορετικά μέρη μέσα σε μια βραδιά, στα οποία και θα πιείτε και θα χορέψετε και θα φλερτάρετε. Καλά θα περάσεις. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Απλά θα πρέπει να αντέχεις το ποτό. Γιατί αν δεν το αντέχεις θα καταλήξεις σαν τον Ζακ Γαλυφιανάκη στο Hangover.

ΛΕΩΝ

Για party, εξόδους, χορό και ποτά, ο Λέοντας είναι πάντα… πρώτος. Θα τον δεις να πηγαίνει πάντα στα καλύτερα, να τα πίνει μέχρι το πρωί και να γίνεται εύκολα λιώμα. Το ίδιο φυσικά θα κάνουν και όσοι είναι μαζί του. Και αν δεν πίνουν, θα τους αναγκάσει εκείνος να πιουν, για να κάνουν κέφι, να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν μέχρι το πρωί. Αν βγεις με Λέοντα, να ξέρεις ότι θα «πιείτε τις κάλτσες σας» οπότε… πάρε ταξί!

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα! Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχή της παρέας είναι πάντα ο Τοξότης. Με ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά και την αισιοδοξία του να «χτυπάει κόκκινο». Σαφώς και θα πιει, όταν βγει έξω και για να κάνει ακόμα μεγαλύτερο κέφι, αλλά και επειδή του αρέσει. Και σε όλο αυτό το πάρτι και τη χαρά, θα παρασύρει και τους φίλους του και δεν θα σταματήσει να γεμίζει τα ποτήρια τους και να τους λέει: «στην υγειά μας». Με τον Τοξότη θα περάσεις φανταστικές βραδιές, αλλά προετοιμάσου για… τρελό hangover την επόμενη μέρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς δεν χρειάζεται να βγει για να πιει και να μεθύσει. Να ξέρεις ότι ως ζώδιο έχει μια τάση στις… καταχρήσεις, λόγω του Ποσειδώνα που είναι και ο κυβερνήτης πλανήτης του. Οι Ιχθύς λοιπόν απολαμβάνουν το ποτό και μετά από κάποια… ποτηράκια, ξεχνάνε τον χαμηλών τόνων εαυτό τους και γίνονται από ψαράκια, καρχαρίες! Σε όλο αυτό το μεθύσι, παρασέρνουν και τους φίλους τους και δεν σταματάνε να παραγγέλνουν σφηνάκια, γιατί… «έλα μωρέ; Τι ψυχή έχει ένα σφηνάκι ακόμα;»

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved