Οι τρεις άντρες του ζωδιακού που, ως αφεντικά, υποτιμούν τις γυναίκες στη δουλειά

Δεν τις εκτιμούν όσο θα έπρεπε.

Οι τρεις άντρες του ζωδιακού που, ως αφεντικά, υποτιμούν τις γυναίκες στη δουλειά

Το αντίθετο μάλιστα. Πολλές φορές είναι άδικοι μαζί τους ή ίσως και να μην… καταδέχονται να συνεργαστούν με γυναίκες γιατί δεν τις θεωρούν το ίδιο ικανές να τα καταφέρουν ή ότι δεν είναι τόσο αποδοτικές όσο είναι ένας άντρας. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω ποιοι είναι αυτοί οι άντρες που δεν έχουν τις γυναίκες σε τόση… εκτίμηση στον εργασιακό τους χώρο. Πάντως για να μην τους αδικήσουμε, να τονίσουμε εδώ ότι δεν είναι μισογύνηδες, απλώς είναι «κολλημένα» μυαλά στο κομμάτι αυτό. Δεν κάνουν ό,τι κάνουν από κακία ή μίσος, αλλά λόγω χαρακτήρα και ιδεολογίας.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός γενικά είναι της άποψης ότι ο κόσμος αυτός είναι φτιαγμένος για… άντρες. Θεωρεί πως εκείνοι, λόγω σωματικής δύναμης, αλλά και… DNA, είναι γεννημένοι για να πετυχαίνουν και να είναι καλοί στην δουλειά τους. Ο Κριός διευθυντής, υπεύθυνος ή προϊστάμενος, αντιμετωπίζει τις γυναίκες στη δουλειά του με έναν -θα λέγαμε- υποτιμητικό τρόπο γιατί δεν πιστεύει στις ικανότητές τους και το κυριότερο, δεν τους έχει εμπιστοσύνη ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να τον βγάλουν ασπροπρόσωπο.

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα! Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην παραξενευτείς, αν ακούσεις έναν άντρα Καρκίνο να λέει πως η θέση της γυναίκας είναι στην κουζίνα. Ο Καρκίνος γενικά είναι παραδοσιακός τύπος, αλλά αυτή η… νοοτροπία του φτάνει στην υπερβολή. Είναι άντρας που πιστεύει στο τρίπτυχο «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια» και δεν μπορεί να δεχτεί εύκολα ότι και η γυναίκα μπορεί να τα καταφέρει το ίδιο καλά στην δουλειά της, όπως ένας άντρας. Θεωρεί πως ο ρόλος που της ταιριάζει είναι αυτός της μητέρας και της συζύγου και όχι της γυναίκας καριέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης άντρας όσο ανώριμος μπορεί να είναι στην προσωπική του ζωή, άλλο τόσο ανώριμος μπορεί να είναι και στην επαγγελματική του ζωή. Ως διευθυντής ή προϊστάμενος κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες εργαζόμενους και είναι πολλές φορές άδικος απέναντι στις γυναίκες συναδέλφους του. Μπορεί κάποιες φορές να κάνει ακόμα και άκομψα αστεία για την έμμηνο ρύση τους ή τα νεύρα τους ή τον χαρακτήρα τους γενικά. Το παρακάνει ώρες-ώρες, ξεπερνάει τα όρια και μετά δεν ξέρει πώς να το «μαζέψει».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved