Αυτές είναι οι πιο καπάτσες γυναίκες του ζωδιακού

Έτσι ή αλλιώς, στο τέλος θα γίνει το δικό τους

Αυτές είναι οι πιο καπάτσες γυναίκες του ζωδιακού

Είναι έξυπνες και ταυτόχρονα πονηρές, γι' αυτό και καταφέρνουν να παίρνουν πάντα αυτό που έχουν βάλει στο μυαλό τους, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Πείθουν για τις ικανότητές τους, χειρίζονται τον λόγο, είναι επιδέξιες, χρησιμοποιούν επιχειρήματα και είναι "μανούλες" στο να πείθουν τους πάντες! Ποιες είναι αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εύστροφη, έξυπνη, ευρυματική και πάνω απ' όλα ευέλικτη, η Διδυμίνα μπορεί να βρει άπειρους τρόπους και εναλλακτικές για να βγει από μια δύσκολη θέση. Επιπλέον, η προσαρμοστικότητά της σε οποιαδήποτε κατάσταση και η ταχύτατη αξιολόγηση του περιβάλλοντος και των προσώπων που έχει γύρω της τη βοηθούν στο να επιλύει ταχύτατα το οποιοδήποτε πρόβλημα ή να καταφέρνει αυτό που θα βάλει με το μυαλό της. Είναι, δε, μανούλα στο να πείθει και τον πιο δύσκολο άνθρωπο να την εμπιστευτεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αιγοκερίνα είναι επίμονη και άκρως μεθοδική. Δεν αφήνει ποτέ τίποτα στην τύχη. Εργάζεται σκληρά και δεν εγκαταλείπει καμία προσπάθεια. Δεν τη νοιάζει πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να πετύχει αυτό που θέλει. Θα βάλει όλα τα μέσα και όλη της την δύναμη για να τα καταφέρει. Και παίρνει πάντα αυτό έχει βάλει στο μυαλό της αργά ή γρήγορα. Γιατί εκεί που οι άλλοι κουράζονται, αυτή συνεχίζει και δεν καταθέτει τα όπλα.

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα! Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι ένας από τους μεγαλύτερους λύτες προβλημάτων του ζωδιακού κύκλου, χάρη στο αναλυτικό μυαλό της. Είναι τελειομανής και αυτό το χαρακτηριστικό της δίνει ένα κοφτερό μάτι για να παρατηρεί και τις πιο μικρές λεπτομέρειες και να καταστρώνει τα σχέδιά της με ακρίβεια. Εξετάζει διεξοδικά την οποιαδήποτε κατάσταση, για να καταλάβει τι δεν λειτουργεί ή πάει στραβά και να βρει τρόπο να τη φέρει με τα νερά της. Η εργατικότητα και η συνέπειά της είναι κράχτης και το στοιχείο στο οποίο πατά για να καταφέρει τους στόχους της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν υπάρχει περίπτωση μια Σκορπίνα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, να μην πάρει αυτό που θέλει. Είναι το άτομο που κινεί όλα τα νήματα. Χειραγωγεί ανθρώπους και κατευθύνει τις καταστάσεις. Δεν το κάνει ποτέ φανερά. Το κάνει όμως μεθοδικά, με πειθώ και στρατηγική. Αν δεν κερδίσει ή αν δεν γίνει το δικό της, το θεωρεί ως μια μεγάλη ήττα και αποτυχία και θα «σκυλιάσει» ακόμα περισσότερο για να ανατρέψει το όποιο αποτέλεσμα. Έχει υπομονή και επιμονή. Και φυσικά πολλά βέλη στην φαρέτρα της...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved