Τα τρία πιο τσαπατσούλικα ζώδια

Είναι τα πλέον ακατάστατα άτομα.

Τα τρία πιο τσαπατσούλικα ζώδια

Έχεις μπει ποτέ στο σπίτι τους; Έχεις δει τον χώρο τους; Είναι το απόλυτο… χάος. Τα ζώδια αυτά δεν ξέρουν τι σημαίνει τάξη. Πρόσεχε! Δεν λέμε ότι είναι βρώμικα. Μην τα παρεξηγήσεις τα έρμα… Λέμε απλώς ότι ο χώρος τους είναι τόσο ακατάστατος που δεν βρίσκεις ούτε τα ίδια ώρες ώρες μέσα σε αυτόν. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για πια τρία ζώδια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι χαοτικός στη ζωή του, οπότε δεν θα μπορούσε να μην είναι έτσι και στο σπίτι του. Ο προσωπικός του χώρος είναι… άνω κάτω όλη την ώρα. Το πρόβλημα για εκείνον θα έρθει όταν τον βάλεις σε έναν τακτοποιημένο χώρο και όχι το αντίθετο. Εκεί δεν μπορεί να λειτουργήσει. Νιώθει έξω από τα νερά του. Μέσα στο απόλυτο χάος του σπιτιού του, ξέρει πάντα πού βρίσκεται το κάθετι και το βρίσκει.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δεν είναι ποτέ στο σπίτι. Ή θα ταξιδεύει ή θα είναι κάπου έξω να βολτάρει και να περνάει καλά. Αυτό που λέμε «το σπίτι δεν τον βλέπει ποτέ», ισχύει και με το παραπάνω. Σιγά μην κάτσει ο Τοξότης να κάνει δουλειές ή να συμμαζέψει. Τα πράγματά του είναι μόνιμα σκορπισμένα δεξιά και αριστερά και δεν τον νοιάζει. Δεν τον ενδιαφέρει να τα βλέπει όλα τακτοποιημένα κτλ. Έχει μάθει να ζει σε ένα χάος και του αρέσει όλο αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Αν περιμένεις από τον Κριό να τακτοποιήσει τα πράγματά του ή να κάνει δουλειές στο σπίτι, θα είναι σαν να περιμένεις καταιγίδα στην έρημο. Το μόνο που κάνει ένας Κριός στο σπίτι του, είναι να πετάει τα πράγματά του δεξιά και αριστερά και να περιμένει οι άλλοι να τα μαζέψουν και να τα τακτοποιήσουν. Αν μένει μόνος του, ο χώρος του θα δεις ότι είναι ένα… χάος, ωστόσο μέσα σε αυτό το χάος ο ίδιος μια χαρά λειτουργεί και επιβιώνει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved