Αυτά τα ζώδια, με την γκρίνια τους, θα σου χαλάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές

Να ξέρεις ότι θα στις βγάλουν... ξινές

Αυτά τα ζώδια, με την γκρίνια τους, θα σου χαλάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές

Θες να πας διακοπές για να περάσεις καλά, να ξεκουραστείς και να ηρεμήσει το μυαλό σου και όχι να ακούς την… γκρίνια και την μουρμούρα αυτών των ζωδίων; Εμείς θα σου πούμε λίγο πιο κάτω ποια ζώδια πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία στις καλοκαιρινές σου διακοπές για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και φυσικά για να τις απολαύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σαφώς και η Παρθένος είναι πρώτη στη λίστα μας. Και είμαστε σίγουροι ότι περίμενες να την δεις να φιγουράρει στην κορυφή. Μα είναι το κατεξοχήν γκρινιάρικο ζώδιο. Δεν είναι ικανοποιημένη ποτέ. Όλα της ξινίζουν και δεν αντεπεξέρχονται στις… προδιαγραφές της. Ποτέ δεν θα σου πει καλή κουβέντα και όλα θα είναι κατώτερα των προσδοκιών της. Θα σου βγάλει την πίστη γιατί θέλει να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν θέλει να παρεκκλίνει ποτέ από αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ζώδιο που συναγωνίζεται επάξια την Παρθένο στη γκρίνια και τη μίρλα, δεν είναι άλλο από τον Καρκίνο. Μιλάμε για ένα άτομο που μόνιμα θα έχεις στις διακοπές σας ένα παράπονο στο στόμα. Τίποτα δεν θα του αρέσει και όλα θα του φαίνονται… κάπως. Ξανασκέψου το πριν αποφασίσεις να πας διακοπές μαζί του. Ήρεμες δεν θα είναι, ούτε θα μπορέσεις να χαλαρώσεις όπως θα ήθελες. Άστον σπίτι του καλύτερα…

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γλώσσα δεν θα βάλει μέσα στις διακοπές σας ο Δίδυμος. Και δεν θα είναι για καλό… Να ξέρεις ότι είναι αρκετά γκρινιάρης και μίζερος ώρες-ώρες. Ειδικά όταν δεν γίνεται το δικό του ή του χαλάς τα σχέδια. Μπορεί να είναι party animal από τη μια, όμως από την άλλη μπορεί να σου βγάλει την ψυχή με τις απαιτήσεις του ή το γεγονός ότι αλλάζει συνέχεια γνώμη. Γενικά ήρεμες διακοπές με Δίδυμο μην περιμένεις να κάνεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να ξέρεις ότι ο Ιχθύς είναι ένα άτομο… μη μου άπτου. Δεν μπορεί τα πολλά-πολλά. Δεν θέλει να κουραστεί. Τα πάντα του φαίνονται… κάπως και τα θέλει όσο πιο άνετα και χαλαρά γίνεται. Θέλει να κοιμηθεί αρκετά και να είναι φρέσκος. Δεν είναι για ξενύχτια και για ταλαιπωρία γενικότερα. Αν τον ξεβολέψεις, θα σου ξεκινήσει τέτοιο μπίρι-μπίρι, που θα σου πάρει τα αφτιά και θα θελήσεις να τον αφήσεις ναυαγό σε ερημονήσι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved