Οι πιο αυταρχικοί και συντηρητικοί πεθεροί του ζωδιακού που θα μπορούσες να είχες

Δεν σηκώνουν και πολλά πολλά...

Οι πιο αυταρχικοί και συντηρητικοί πεθεροί του ζωδιακού που θα μπορούσες να είχες

Αυτοί οι πεθεροί του ζωδιακού είναι… παραδοσιακοί τύποι. Είναι των τύπων, των κανόνων, των ηθών, της οικογένειας και δεν σηκώνουν και πολλά πολλά… Οπότε αν ο πατέρας του/της συντρόφου σου ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι άνθρωπος της οικογένειας και του σπιτιού. Λατρεύει τα παιδιά του και τα εγγόνια του φυσικά και θα κάνει τα πάντα για εκείνα. Είναι δοτικός, αλλά δεν είναι καθόλου… μοντέρνος. Είναι άνθρωπος των παραδόσεων, των εθίμων και δεν μπορεί να δεχτεί και πολλά πολλά. Θέλει η νύφη του να είναι σωστή μητέρα και νοικοκυρά και να φροντίζει το σπίτι της με την παραδοσιακή έννοια του όρου. Από τον γαμπρό του απαιτεί να είναι ο παραδοσιακός άντρας που θα στηρίζει το σπίτι του και θα είναι αυτό που λέμε... η "κολώνα".

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ως πεθερός είναι ακριβώς, όπως είναι και ως πατέρας. Πάνω από όλα βάζει την οικογένεια, πιστεύει στα ήθη, στα έθιμα, στις παραδόσεις και θέλει να υπάρχει αγάπη και ομόνοια στην οικογένειά του. Δεν είναι… χαλαρός πεθερός, δεν δέχεται οτιδήποτε μοντέρνο και φυσικά θα κρατήσει μούτρα στην όποια νύφη ή στον όποιο γαμπρό προσπαθήσει να το παίξει «προχω» και κατά της παράδοσης.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο πεθερός που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου μόνο… εύκολος δεν είναι. Τον λες επικριτικό, γκρινιάρη, σχολαστικό, θέλει να υπάρχει πρόγραμμα σε όλα και είναι ξερόλας από τους λίγους. Σαφώς και θα χώσει τη μύτη του παντού, θα κάνει υποδείξεις και δεν θα διστάσει να την «πει» στην όποια νύφη του ή στον όποιο γαμπρό του για τα λάθη, τις παραλείψεις ή τα μειονεκτήματά της. Δύσκολα ικανοποιείται για να μην σου πούμε… ότι δεν πρόκειται να του γεμίσει ποτέ το μάτι καμία νύφη/γαμπρός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως θέλει να είναι ο αρχηγός όχι μόνο της δικής του οικογένειας, αλλά και των οικογενειών των παιδιών του. Δηλαδή… όλης της φαμίλιας. Θέλει να έχει λόγο, να τον σέβονται και να τον ακούν. Δεν θα διστάσει να επέμβει όπου δει ότι κάτι δεν πάει καλά και να βάλει χέρι στα παιδιά του και στις νύφες ή τους γαμπρούς του. Θα είναι επικριτικός, θέλει να βλέπει τάξη γύρω του, πρόγραμμα και πειθαρχία. Αν τους δει να είναι… ό,τι να’ ναι, θα προσπαθήσει να τους συνετίσει με κάθε τρόπο. Μην περιμένεις έναν εύκολο πεθερό, αν αυτός ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved