Τέσσερις άντρες του ζωδιακού θα σου «πουλήσουν έρωτα» για να σε ρίξουν στο κρεβάτι

Μπορεί και να μην το κάνουν επίτηδες όμως...

Τέσσερις άντρες του ζωδιακού θα σου «πουλήσουν έρωτα» για να σε ρίξουν στο κρεβάτι

Οι άντρες του ζωδιακού που θα σου αναλύσουμε παρακάτω μπορεί να σε γεμίσουν με γλυκόλογα και υποσχέσεις ή να σου κάνουν ερωτική εξομολόγηση, μόνο και μόνο για να σε καταφέρουν. Ωστόσο, κράτα μικρό καλάθι γιατί συνηθίζουν να... πουλάνε έρωτα. Ίσως το κάνουν γιατί οι ίδιοι έχουν την ανάγκη να πιστέψουν ότι είναι κάτι περισσότερο από μια σεξουαλική συνεύρεση γιατί έτσι θα νιώσουν καλύτερα ή πιο άνετα. Ίσως πάλι και να γίνεται εσκεμμένα! Το τι ισχύει θα το μάθεις, διαβάζοντας...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας ώριμος Παρθένος είναι συχνά η επιτομή της συστολής και της συγκράτησης. Παίρνει πολύ στα σοβαρά κάθε τι που θα πει και δεν παίζει ποτέ με ζητήματα καρδιάς. Ωστόσο, αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη συμπεριφορά ενός νεαρού ανώριμου Παρθένου που καθοδηγείται από τις ορμόνες του. Πολλοί νέοι Παρθένοι έχουν μόνο τη σωματική επαφή στο μυαλό τους και θα έλεγαν ψέματα ή θα προσποιούνταν τους ερωτευμένους για να ρίξουν μια γυναίκα στο κρεβάτι.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παραδέξου το! Συχνά υποτιμάς κι εσύ το πόσο σαγηνευτής μπορεί να γίνει ο Τοξότης κι αυτό είναι ο άσσος στο μανίκι του για να γοητεύσει μια γυναίκα. Όταν του αρέσει κάποια, θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να την πείσει κι αν δεν τα καταφέρει, τότε θα παίξει το χαρτί των βαθιών συναισθημάτων, παρόλο που δεν ισχύει. Με μια fake ερωτική εξομολόγηση μπορεί όντως να κερδίσει μια νύχτα πάθους με αυτήν, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσει την καρδιά της.

ΚΡΙΟΣ

Πιθανώς το πιο κακό χαρακτηριστικό σε ορισμένους Κριούς είναι ότι το συγκεκριμένο ζώδιο της φωτιάς βλέπει τις σχέσεις ως δούναι και λαβείν. Αν αυτός ο άντρας ξοδέψει χρόνο, κόπο και χρήμα, βγαίνοντας ραντεβού με μια γυναίκα που θέλει πολύ, θεωρεί ότι θα τον ανταμείψει πηγαίνοντας κατευθείαν στο κρεβάτι του. Και για να είμαστε ειλικρινής, χρησιμοποιεί κολακείες και λόγια αγάπης από την αρχή, για να την πείσει να βγουν ραντεβού. Ενδεχομένως εκείνη τη στιγμή, που τα λέει, να έχει όντως έντονα συναισθήματα, όμως συχνά μπερδεύει τον ενθουσιασμό με τον έρωτα. Γεγονός είναι ότι συχνά, μόλις καταφέρει το στόχο του, φεύγει κάθε επιθυμία και... αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι γνωστό ότι ο Καρκίνος πλησιάζει το θήραμά του έμμεσα, οπότε υπάρχει μια ασάφεια στα λόγια του και δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να καταλάβει τι εννοεί. Όταν πρόκειται για ερωτικά ζητήματα, ο Καρκίνος περιφρουρείται και θέλει να πειραματιστεί πρώτα στο κρεβάτι, πριν δεσμευτεί σε κάποια. Έχει ανάγκη όμως και την οικειότητα και να βγάλει και το συναίσθημα που έχει μέσα του, οπότε αν δει ότι η άλλη διστάζει, θα καταφύγει κι αυτός στα ερωτόλογα και τις εξομολογήσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved