Οι άντρες που θα ραγίσουν την καρδιά της Διδυμίνας

Θα την πληγώσουν πολύ...

Οι άντρες που θα ραγίσουν την καρδιά της Διδυμίνας

Μπορεί η Διδυμίνα να σου αφήνει την αίσθηση μιας γυναίκας τρελιάρας, αδιάφορης, ακόμα και αναίσθητης ή ψυχρής, όσον αφορά στα ερωτικά της, ωστόσο έχει και αυτή τις ευάλωτες πλευρές της, που δεν τις αποκαλύπτει. Δεν θέλει και πολύ λοιπόν για να πληγωθεί, αν μπλέξει με έναν από τους παρακάτω άντρες του ζωδιακού.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγός και Δίδυμος είναι δυο ζώδια του αέρα που ταιριάζουν μεταξύ τους και θα μπορούσαν να κάνουν εύκολα σχέση. Το πόσο όμως θα κρατήσει αυτή είναι… άλλο θέμα. Τι θέλει μια Διδυμίνα για να καψουρευτεί; Να ιντριγκάρεις το μυαλό της! Και αυτό ο Ζυγός μπορεί να το πετύχει άνετα. Ίσως αρχικά γοητευτεί από αυτόν και δεθεί μαζί του, όμως γρήγορα θα διαπιστώσει το λάθος της και θα το μετανιώσει διότι εκείνος δεν μπορεί να της δώσει την σταθερότητα, την ασφάλεια και την αποφασιστικότητα που εκείνη θέλει από τον σύντροφό της. Αν τον έχει ήδη ερωτευτεί και εκείνος αποφασίσει ότι δεν της κάνει και την χωρίσει, τότε θα πληγωθεί, θα πονέσει και θα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περιέργεια είναι αυτή που θα οδηγήσει την Διδυμίνα στην αγκαλιά ενός Σκορπιού. Θέλει να δει, αν όλα όσα λένε για εκείνον είναι… αλήθεια ή μύθος. Αν όμως τον ερωτευτεί και «πέσει στα δίχτυα» του, τότε γίνεται η είναι εύκολη λεία. Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο μεταβλητό, που δεν μπορεί την ρουτίνα, την καταπίεση και τον έλεγχο. Από την άλλη, ο Σκορπιός θέλει να ελέγχει και την ανάσα της γιατί δεν την εμπιστεύεται και την «πνίγει» με τον τρόπο του. Όταν διαπιστώσει ότι δεν μπορεί να την αλλάξει ή να την περιορίσει, θα την χωρίσει και εκείνη θα πρέπει να συνέλθει από το «χτύπημα» αυτό. Γιατί έναν άντρα Σκορπιό καμιά δεν ξεπερνά εύκολα…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα αντίθετα έλκονται και στην συγκεκριμένη περίπτωση, η έλξη είναι αρκετά δυνατή. Τόσο η Διδυμίνα, όσο και ο Τοξότης είναι ανεξάρτητοι, ελεύθερα πνεύματα, αεικίνητα, χαρούμενα άτομα και αισιόδοξα. Όλα αυτά τα στοιχεία θα τους φέρουν κοντά, αλλά παράλληλα θα είναι και εκείνα που θα τους απομακρύνουν. Σε μια σχέση πρέπει ο ένας να συμπληρώνει τον άλλο και όχι να του… μοιάζει, γιατί τότε δημιουργούνται προβλήματα. Ο Τοξότης δεν είναι τόσο επικοινωνιακός όσο η Διδυμίνα. Εκείνος βλέπει την «μεγάλη εικόνα» και εκείνη τις λεπτομέρειες. Υπάρχει ασυνεννοησία μεταξύ τους, κάτι που θα απομακρύνει τον Τοξότη, ενώ αυτή μπορεί εύκολα να τον έχει ερωτευτεί και όταν φύγει να μην μπορεί να τον ξεπεράσει ή να τον αντικαταστήσει στην καρδιά της.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved