Γιορτή της μητέρας: Τέσσερα ζώδια που χρειάζονται την υποστήριξη της μάνας τους

Την έχουν απόλυτη ανάγκη τόσο για συντροφιά όσο και για καθοδήγηση.

Γιορτή της μητέρας: Τέσσερα ζώδια που χρειάζονται την υποστήριξη της μάνας τους

Η μητέρα τους παίζει έναν πολύ μεγάλο ρόλο στην ζωή τους. Την χρειάζονται, θέλουν να περνούν χρόνο μαζί της, την συμβουλεύονται για όλα και γενικότερα έχουν ανάγκη την παρουσία και την υποστήριξή της. Τα ζώδια αυτά είναι πιο δεμένα με τη μαμά τους και δεν μπορούν να κάνουν βήμα χωρίς εκείνη κάποιες φορές. Θέλουν να της μιλούν συχνά στο τηλέφωνο και να νιώθουν την παρουσία της. Πάμε να δούμε για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο το οποίο λατρεύει την οικογένειά του και θα έκανε τα πάντα για εκείνη. Ειδικά για τα αγαπημένα του πρόσωπα, μπορεί να κάνει μεγάλες θυσίες. Με την μητέρα του είναι δεμένος πάρα πολύ. Λατρεύει τα φαγητά της, την συντροφιά της και την βάζει πολλές φορές πάνω από όλους και όλα. Ο Ταύρος θεωρεί πως η ζωή αξίζει να τη ζεις μόνο όταν έχεις γύρω σου τα αγαπημένα σου άτομα και ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί στην μητέρα του σε ό,τι κι αν συμβεί ή ό,τι κι αν του φέρει η ζωή στο δρόμο του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι γνωστή η τεράστια αγάπη και λατρεία του Καρκίνου για την οικογένειά του. Είναι ένα ζώδιο ιδιαίτερα ευαίσθητο, το οποίο αναζητά συνεχώς την αγκαλιά της μητέρα του, καθώς εκεί νιώθει την μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία. Λατρεύει οτιδήποτε έχει να κάνει με την μητέρα του, της έχει τρελή αδυναμία, θέλει να της μιλάει συνέχεια, ακούει κάθε κουβέντα της και την βάζει πάνω από όλους και όλα. Την έχει ως πρότυπο στη ζωή του και στα δικά του μάτια ποτέ κανείς/καμιά δεν θα μπορέσει να την ξεπεράσει.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που χρειάζεται υποστήριξη γενικά. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες ή αποφάσεις εύκολα και χρειάζεται ένα στήριγμα. Συνήθως αυτό το «δεκανίκι» το βρίσκει στο πρόσωπο της μητέρα του. Είναι ο άνθρωπος που θα τον στηρίξει όσο κανείς, θα τον βοηθήσει και θα τον καθοδηγήσει. Θα τον «σπρώξει» σαν να λέμε να κάνει πράγματα που από μόνος του δεν θα έκανε. Τον συμβουλεύει και του συμπαραστέκεται όταν νιώθει ανασφαλής ή αναποφάσιστος. Είναι η φωνή της λογικής για εκείνον, καθώς πολλές φορές ο Ζυγός κινείται με βάση την καρδιά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως θα έδινε τα πάντα για την οικογένειά του. Είναι δεμένος με τα αγαπημένα του πρόσωπα, τα φροντίζει και τα λατρεύει. Η μητέρα του παίζει καθοριστικό ρόλο στην ζωή του και είναι το στήριγμά του. Είναι ο άνθρωπος πάνω στον οποίο μπορεί να βασιστεί και τον οποίο εμπιστεύεται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Θα κάνει τα πάντα για την βλέπει χαρούμενη και δίνει μεγάλη βαρύτητα στον λόγο της. Τον επηρεάζει όσο κανείς άλλος στην ζωή του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved