Τα τρία ζώδια που χειραγωγούν τους φίλους τους

Μπορούν να σε «παίξουν στα δάχτυλα»

Τα τρία ζώδια που χειραγωγούν τους φίλους τους

Αν έχεις κι εσύ τέτοιους φίλους, τότε καλό είναι να προσέχεις λίγο… Δεν λέμε ότι θα σου κάνουν κακό, απλώς η συμπεριφορά τους δεν είναι και η καλύτερη και δεν θα πρέπει να τους επιτρέπεις να σε χειρίζονται και να σε κάνουν ό,τι θέλουν. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε και να τα αναλύσουμε:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος γενικά ως άνθρωπος δεν είναι και ο πιο… καλόβολος. Ακόμα και στις φιλίες της είναι απαιτητική. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με βάση το πρόγραμμα που έχει φτιάξει στο μυαλό της. Λειτουργεί με «κουτάκια» και απαιτεί από τους φίλους της να είναι ταγμένοι στο δικό της δόγμα. Κρίνει τις ζωές τους και έχει σκοπό της ζωής της να αλλάξουν για να είναι τέλειοι και σωστοί, σύμφωνα με τα δικά της πάντα κριτήρια. Άλλωστε εκείνη ξέρει... καλύτερα και θέλει μόνο το καλό τους. Να τους κάνει άψογους και χωρίς ελαττώματα. Γίνεται αυτό; Για μια Παρθένο... γίνεται.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι από τους καλύτερους φίλους που θα μπορούσες να έχεις αν ΔΕΝ είσαι κολλητός του. Στο χαλαρό, είναι κι εκείνος χαλαρός και έχει μια πολύ καλή και φιλική συμπεροφορά, ενώ σε κάνει να περνάς πολύ καλά μαζί του. Όμως το πράγμα αλλάζει, όταν είσαι δικός του άνθρωπος. Τότε είναι που αρχίζει και βγάζει αρχηγικές τάσεις, θέλει να σε εξουσιάζει, να σου δίνει εντολές, να κάνετε ό,τι θέλει εκείνος και φυσικά να περνάει πάντα το δικό του. Ναι, γίνεται άκρως χειριστικός με όποιον θεωρεί πως του «ανήκει».

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι ο άνθρωπος εκείνος που και χειραγωγεί τους φίλους του και τους κάνει να νιώθουν και άσχημα. Ο Ιχθύς χρειάζεται μόνιμη ψυχολογική υποστήριξη. Ανθρώπους να ασχολούνται μαζί του. Δεκανίκια για να στηρίζεται. Θέλει παρηγορήτρες για να λέει τον πόνο του και έναν ώμο για να κλάψει. Αν εκείνοι δεν είναι για κάποιο λόγο διαθέσιμοι, τότε αρχίζει τον ψυχολογικό πόλεμο του τύπου: «εγώ για σένα θα έκανα τα πάντα κι εσύ με παρατάς». Και το δάκρυ θα τρέχει κορόμηλο. Τους κάνει να νιώθουν ενοχές, το παίζει θύμα και στο τέλος περνάει πάντα το δικό του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved