Αν δώσεις δανεικά σε αυτά τα ζώδια, να ξέρεις ότι θα είναι και... αγύριστα

Είναι αφερέγγυα και δεν θα πάρεις ποτέ τα λεφτά σου πίσω.

Αν δώσεις δανεικά σε αυτά τα ζώδια, να ξέρεις ότι θα είναι και... αγύριστα

Πριν δανείσεις σε αυτά τα ζώδια που θα σου πούμε παρακάτω, σκέψου το πάρα πολύ καλά. Και αυτό γιατί έχουν την κακιά συνήθεια να δανείζονται χρήματα, υποτίθεται για λίγο καιρό, και να μην τα επιστρέφουν ποτέ. Το καθένα είναι αφερέγγυο στο κομμάτι αυτό και για άλλο λόγο. Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί που όσα έδωσες θα στα «φάνε» και θα πρέπει να τα ξεγράψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν θα ντραπεί να σου ζητήσει δανεικά. Αρκετά συχνά άλλωστε ξεμένει από χρήματα, ωστόσο δεν έχει μέσα του το απαραίτητο αίσθημα της ευθύνης για να σου τα επιστρέψει. Βάζει πάνω από όλα τις δικές του ανάγκες, όλο και κάπου αλλού θα ξοδεύει τα λεφτά του κι εσένα θα σε έχει στο περίμενε και στο «θα». Το πιο πιθανό είναι να αγανακτήσεις και να τον ακούσεις με μεγάλη ευκολία να σου λέει: «Μα πώς κάνεις έτσι;»

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένας ακόμα ανεύθυνος τύπος του ζωδιακού σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρήματα. Δεν θα διστάσει να ζητήσει δανεικά, αλλά όταν φτάσει η στιγμή να τα επιστρέψει, δεν θα έχει να τα δώσει πίσω. Πολύ απλά διότι δεν κάνει ποτέ καλή οικονομική διαχείριση, τα σπαταλάει και όλο και κάποια νέα… ανάγκη του προκύπτει. Αν του ζητήσεις πίσω όσα του δάνεισες, θα σου πει: «μόλις πάρω θα στα δώσω», αλλά δεν θα το κάνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς θα σου κλαφτεί μεν για δανεικά, όταν δεν θα έχει, ωστόσο να ξέρεις ότι θα είναι δύσκολο να τα πάρεις πίσω. Και αυτό γιατί θα το ξεχνά… επιμελώς. Δεν θέλει να σου τα επιστρέψει και κάνει το κορόιδο και αν πας να του μιλήσεις και να τα ζητήσεις πίσω, θα σου κάνει και… «επίθεση». Πώς; Θα τα βάλει μαζί σου και θα σου πει: «μα καλά δεν ντρέπεσαι; Τι άνθρωπος είσαι εσύ; Με προσβάλλεις» κτλ. Θα σε κάνει να νιώθεις άσχημα και θα βγει εκείνος το θύμα στην υπόθεση. Είναι μανούλα στο παιχνίδι αυτό ο Ιχθύς.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved