Τα δύο ζώδια που λατρεύουν τις εκπλήξεις και τα δύο που τις μισούν

Το δικό σου σε ποια κατηγορία από τις δύο ανήκει;

Τα δύο ζώδια που λατρεύουν τις εκπλήξεις και τα δύο που τις μισούν

Είναι όλα τα ζώδια προετοιμασμένα να αιφνιδιαστούν; Τους αρέσει να αιφνιδιάζουν; Ποια δύο λατρεύουν τις εκπλήξεις και ποια τις μισούν; Ας δούμε παρακάτω πώς νιώθουν και πώς αντιδρούν τα μεν και τα δε. Το δικό σου σε ποια κατηγορία ανήκει;

ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λατρεύει να κάνει εκπλήξεις... Είναι μια... έκπληξη αυτό το ζώδιο από μόνο του, για να λέμε και την αλήθεια, καθώς οι αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις του είναι γνωστές, οπότε ποτέ δεν ξέρεις, αν θα είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες. Ο γνήσιος Υδροχόος, αν αιφνιδιαστεί, θα είναι για κάτι δευτερόλεπτα, μέχρι να συνειδητοποιήσει το τι παίζει. Μετά, με γρήγορα αντανακλαστικά, περνά στη δράση. Επίσης, να τονήσουμε εδώ ότι δεν τις αποδέχεται από όλους. Θεωρεί ότι θα πρέπει να σε γνωρίζει καιρό και να σε έχει εμπιστευτεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκπλήσσεται και εκπλήσσει συνεχώς. Γι' αυτόν οι εκπλήξεις είναι μια συχνή και απαραίτητη διαδικασία, κάτι σαν το αλατοπίπερο στο φαγητό. Τις αποδέχεται με χιούμορ και ενθουσιασμό, όπως πχ ένα πάρτι γενεθλίων ή ένα δώρο και τις προσφέρει για να χαρεί κάποιος/α που αγαπά. Οι δυσάρεστες, πάλι, τον αποσυντονίζουν τόσο όσο, αφού αν πρόκειται για γνήσιο Τοξότη, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα το έχει ξεπεράσει, βασιζόμενος στην τύχη του.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΤΙΣ ΜΙΣΟΥΝ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις. Τελεία. Δεν θέλει ούτε να του κάνουν γιατί αισθάνεται πως πρέπει να ανταποδώσει, ούτε και να τις κάνει γιατί αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσποιηθεί τον ανήξερο και δεν το θέλει. Περισσότερο πιέζεται, παρά χαίρεται αν του κάνουν έκπληξη και η μόνη περίπτωση να νιώσει καλύτερα είναι να τον διαβεβαιώσεις πως ήταν η πρώτη και η τελευταία. Γενικά, όμως το να μην ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται και να αιφνιδιάζεται του προκαλεί άγχος και εκνευρισμό, πόσω μάλλον αν πρόκειται για κάτι δυσάρεστο, που θα πρέπει να αντιδράσει αυτόματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας ακόμα που δε θέλει να αιφνιδιάζεται και νιώθει έξω από τα νερά του είναι ο Σκορπιός. Νιώθει ότι δεν έχει τον έλεγχο της κάθε κατάστασης και όσο να πεις δεν έχει και τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά ή αντιδράσεις. Το πιο πιθανό είναι να έρθει σε πολύ άβολη θέση και να ξινίσει τα μούτρα του, ακόμα κι αν είναι ευχάριστη, καθώς ήταν εκτός των δικών του... σεναρίων. Αν είναι δυσάρεστη, αισθάνεται σαν να τρέμει η γη κάτω από τα πόδια του. Τον τρομάζει, θα λέγαμε. Όμως, του αρέσει να κάνει εκπλήξεις και να αιφνιδιάζει, αλλά αρνητικά...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved