Αυτές είναι οι 4 πιο ευέξαπτες γυναίκες του ζωδιακού!

Τις δύο τις μαντεύεις, αλλά οι άλλες δύο θα σε εκπλήξουν!

Αυτές είναι οι 4 πιο ευέξαπτες γυναίκες του ζωδιακού!

Αν τύχει να βρεθείς ή έχεις σχέση με κάποια από τις παρακάτω γυναίκες του ζωδιακού, να έχεις υπόψη σου ότι παίρνει φωτιά με το παραμικρό. Τσαντίζεται και ξεσπά αμέσως, οπότε καλό θα ήταν να κρατήσεις την υπομονή σου και να περιμένεις πότε θα ξεθυμάνει, ώστε να μπορείς της μιλήσεις, χωρίς να τσακωθείς. Φράσεις όπως «ηρέμησε, μην κάνεις έτσι» να ξέρεις ότι την εξαγριώνουν ακόμα περισσότερο. Ποιες είναι; Σίγουρα τις δύο τις μαντεύεις, αλλά οι άλλες δύο θα σε εκπλήξουν!

ΚΡΙΟΣ

Η Κριαρίνα κερδίζει την πρώτη θέση, αφού ως γνωστόν είναι παρορμητική, επιθετική και ανυπόμονη από τη φύση του. Είναι ανταγωνιστική κι όταν την αδικήσουν ή την πειράξουν, αντιδρά άμεσα και με θυμό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεσπάσει, σε τι βαθμό όμως δεν το γνωρίζει κανείς. Ανάλογα με τα κέφια της και το τι της έχει συμβεί μέσα στη μέρα. Το να μην αντιδράσει καθόλου ή να γυρίσει την πλάτη, ξέχνα το!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ

Η Λιονταρίνα δυσκολεύεται να διατηρήσει γενικά την ψυχραιμία της, αφού το ταμπεραμέντο της είναι φλογερό και μπορεί να τα πάρει για διάφορους λόγους, από τους πιο σοβαρούς μέχρι τους πιο ασήμαντους λόγους. Άνετα θα φτάσει στα άκρα, αν προσβληθεί (ή έτσι νιώσει), όπως, επίσης, αν δανείσει ένα ακριβό ρούχο που θα της το επιστρέψουν λερωμένο ή κατεστραμμένο ή δεν της το γυρίζουν πίσω και αναγκαστεί να το ζητήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Καρκίνα έχει τη φήμη της γλυκιάς και ευαίσθητης, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν παίρνει αμέσως φωτιά και μάλιστα πολύ. Όταν την πιάσουν τα διαόλια της, μπορεί να τσακωθεί πολύ άσχημα, να απαριθμήσει ότι έχει κάνει κάποιο πρόσωπο, από το νηπιαγωγείο, μέχρι σήμερα, να το κάνει σκουπίδι και να το γεμίσει ενοχές. Εκεί που χάνει τελείως το μέτρο είναι όταν πιστεύει ότι δέχεται πισώπλατη μαχαιριά από άτομο που θεωρεί δικό της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί όλοι να τη θεωρούν συνεσταλμένη και ντροπαλή, αλλά δεν γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια από τις πιο ευέξαπτες γυναίκες, που πραγματικά μπορεί να τα πάρει τελείως και μάλιστα για ασήμαντη αιτία. Ένα λάθος, μια αναβολή ή ακύρωση στο πρόγραμμά της ή μια συμπεριφορά που δεν της αρέσει ή αισθάνεται ότι τη μειώνει είναι ικανά να της γυρίσουν το μάτι, να την κάνουν να ξεφύγει τελείως από τα όρια, να μπήξει τις φωνές και να ρίξει το βρισίδι της ζωής της.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved