Τα 3 πιο ξεροκέφαλα και τα 2 πιο συμβιβάσιμα ζώδια

Κάποια θα σε κάνουν να αγανακτήσεις και κάποια θα τα... λατρέψεις!

Τα 3 πιο ξεροκέφαλα και τα 2 πιο συμβιβάσιμα ζώδια

Σίγουρα θα το έχεις δει κι εσύ στην καθημερινότητά σου ότι με κάποια άτομα μπορείς να συνεννοηθείς, να τα βρείτε και να κάνετε αμοιβαίες παραχωρήσεις, ενώ με κάποια άλλα δεν την «παλεύεις κάστανο», γιατί είναι τόσο ξεροκέφαλα που σε φτάνουν σε σημείο να αγανακτήσεις! Πάμε να δούμε ποια ζώδια είναι τα… αγύριστα κεφάλια και ποια είναι τα πιο easy going (αν και κάποια σίγουρα θα τα έχεις μαντέψει ως τώρα).

ΤΑ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ

Ταύρος

Άνετα θα μπορούσε να βγει πρωταθλητής, καθώς είναι γνωστό ότι όταν ο Ταύρος μουλαρώσει και στυλώσει τα πόδια στο έδαφος, δεν τον κουνάς με τίποτα. Αυτό που πιστεύει ότι είναι το σωστό, αυτό θα κάνει. Τσάμπα θα χαλάσεις το σάλιο σου, τσάμπα θα χτυπιέσαι, αφού ό,τι κι αν του πεις, όχι μόνο δε σε ακούει (είσαι μια ενοχλητική μύγα στο αφτί του), αλλά όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν πρόκειται να παραδεχτεί ότι έκανε και λάθος...

Κριός

Για όλα φταίει η παρόρμησή του. Έχει πάρει φόρα ο Κριός και θα μπεις εσύ μπροστά να τον σταματήσεις με λογικά επιχειρήματα; Τρελός θα είσαι! Ούτε καν θα γυρίσει να σε κοιτάξει, μη σου πω ότι θα σε πάρει παραμάζωμα, πόσο μάλλον να κάτσει να ακούσει ότι αυτό που πάει να κάνει είναι η μεγαλύτερη βλακεία ever και θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο. Ε και; Πρώτη φορά θα είναι; Έλα τώρα σε παρακαλώ..

Σκορπιός

Ο Σκορπιός ανήκει στην κατηγορία του απόλυτου! Είναι ο κύριος «my way or no... way». Είτε θα γίνει το δικό του, δηλαδή, είτε δε θα γίνει τίποτα, ποτέ. Άπαξ και του κάτσει κάτι στο κεφάλι, θα μαλλιάσει η γλώσσα σου, θα πεταχτούν τα μάτια σου έξω, αλλά δε θα τον μεταπείσεις. Στανταράκι ότι θα σε μισήσει κιόλας, αν επιμείνεις παραπάνω, μπας και του δώσεις να καταλάβει ότι αυτό που λέει ή κάνει είναι λάθος.

ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΖΩΔΙΑ

Ζυγός

Είναι γνωστό ότι ο Ζυγός είναι… people pleaser, δηλαδή κάνει τα χατίρια σε όλους, αρκεί να τους βλέπει ευχαριστημένους. "Όχι", δεν μπορεί να πει και θα προτιμήσει να καταπιεστεί εκείνος, παρά να διαφωνήσει μαζί σου. Με λίγα λόγια… τον κάνεις ό,τι θες και θα σου λέει σε όλα «ναι». Τόσο εύκολο άτομο είναι! Γι αυτό και γενικά τα πηγαίνει καλά με όλους και ανήκει στα ζώδια που εύκολα κάποιος συμπαθεί με την πρώτη ματιά.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων που σπάνια διαφωνεί (ποτέ για την ακρίβεια). Είναι και εκείνος people pleaser σαν τον Ζυγό και δεν λέει ποτέ όχι. «Πετάει ο γάιδαρος;» Πετάει θα σου απαντήσει και θα σε στηρίξει όσα λες. Αντίσταση δεν φέρνει καμία! Είναι βούτυρο στο ψωμί σου και εσύ έχεις το πάνω χέρι σε όλα! Γενικά "πηγαίνει με το ρεύμα" και δεν φέρνει αντιστάσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved