Αυτά τα 4 ζώδια δεν θα σου αρνηθούν καμία χάρη

Ό,τι κι αν τους ζητήσεις, ακόμα κι αν δεν συμφωνούν, θα στο δώσουν

Αυτά τα 4 ζώδια δεν θα σου αρνηθούν καμία χάρη

Είναι πάρα πολύ δύσκολο για τα παρακάτω ζώδια να αρνηθούν όταν τους ζητήσεις μια χάρη, τη βοήθειά τους ή τη συμβολή τους. Θα σου πουν «Ναι», ακόμα και αν είναι πνιγμένα από δουλειές, δεν το βλέπουν σωστό ή απλά διαφωνούν και δεν τους αρέσει μια ιδέα, το να πουν «Όχι, δε μπορώ» ή «Όχι, δε θέλω» τους είναι αδύνατο. Ποια είναι;

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι εδώ για να σε βοηθήσει, να σε παρηγορήσει, να σου συμπαρασταθεί και αν του το ζητήσεις, δε θα το σκεφτεί δεύτερη φορά, θα πει «Ναι» κατευθείαν, μέρα ή νύχτα, με ήλιο ή βροχή. Επειδή είναι ευαίσθητος και ευσυγκίνητος, δεν υπολογίζει το χρόνο ή τη θυσία που θα χρειαστεί να κάνει και βάζει συνήθως τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές του. Ακόμα κι αν πραγματικά νιώθει άσχημα ή διαφωνεί, ούτε να ψελλίσει δε μπορεί το «Όχι».

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ας ξεκινήσουμε από αυτό: Ο Αιγόκερως δε θέλουν να απογοητεύσει κανέναν δικό του άνθρωπο και διακατέχεται μόνιμα από ένα αίσθημα ευθύνης, οπότε θα συμφωνήσει να κάνει ή να προσφέρει κάτι, ακόμη και όταν το πρόγραμμά του είναι γεμάτο, αλλιώς θα έχει μετά ενοχές. Κι όσο πιο πολύ φορτώνεται και φέρνει σε πέρας, τόσα πιο πολλά μπαλάκια του πετάνε, με αποτέλεσμα συχνά να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός ούτε μπορεί να αρνηθεί, ούτε και του αρέσει να λέει «Όχι» και να χαλάει χατίρια, αφού δε θέλει να κακοκαρδίζει κανέναν, κυρίως πρόσωπα που αγαπάει, συμπαθεί ή απλά επιδιώκει να έχουν θετική εντύπωση γι' αυτόν και να μην τον θεωρούν κακό. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές που λέει «Ναι», μετά το μετανιώνει ή βασανίζει το κεφάλι του για το αν έκανε καλά, καθώς δεν είναι σίγουρος για το αν είναι κατάλληλος για κάτι, αν έπρεπε ή ξέρει το σύνολο μιας κατάστασης και δεν αδικεί καμία πλευρά. Όμως, είναι λογικό αφού μια ζωή αμφιταλαντεύεται και δεν μπορεί να αποφασίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι το ζώδιο της προσφοράς, αλλά είναι και αποτελεσματική με ό,τι καταπιαστεί, εξ ου και συγκεντρώνει αρκετά άτομα δίπλα της, που της ζητούν βοήθεια ή το να βάλει ένα χεράκι για να γίνει κάτι. Εννοείται ότι ποτέ δεν πρόκειται να πει «Όχι, δε μπορώ» ή «Όχι, δε θέλω» γιατί απλούστατα δεν υπάρχει το «Όχι» στο λεξιλόγιό της. Ακόμα κι αν διαφωνεί κάθετα, αφού εξαντλήσει τις προσπάθειες να μεταπείσει τον οποιοδήποτε, τελικά το κάνει. Μετά εκνευρίζεται και τα βάζει βέβαια με τον εαυτό της και την αδυναμία της να αρνηθεί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved