Είσαι Χοίρος στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

Ο Χοίρος σε συνδυασμό με τα 12 κλασικά ζώδια

Είσαι Χοίρος στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

Το κάθε ζώδιο της Κινέζικης αστρολογίας, όπως γνωρίζεις διαρκεί ένα Έτος κι όχι ένα μήνα, όπως συμβαίνει με τη Δυτική αστρολογία. Οπότε, αλλιώς είναι ο Χοίρος, που αντιστοιχεί στον Κριό, αλλιώς στον Ταύρο ή τον Σκορπιό.

Χαρακτηριστικά του Χοίρου

Ο Χοίρος ή Κάπρος έχει μια διασκεδαστική και φωτεινή προσωπικότητα, ευλογημένη με υπομονή και κατανόηση. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο απολαμβάνουν τη ζωή και όλα όσα έχει να προσφέρει, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας και των φίλων. Είναι ειλικρινείς και καλοί και περιμένουν το ίδιο και από τους άλλους ανθρώπους. Μπορεί να θεωρηθούν και αφελείς, επειδή νοιάζονται για τους άλλους πολύ και θα κάνουν σχεδόν τα πάντα για έναν φίλο που έχει την ανάγκη τους.

«Καλύτερα να δίνεις παρά να παίρνεις» θα μπορούσε πιθανότατα να είναι το σύνθημα του Χοίρου. Νιώθει πιο άνετα, δίνοντας το δικό του χρόνο ή προσοχή από ό, τι να τα ζητήσει από τους άλλους. Για ένα έργο που αναλαμβάνει φέρει μόνος του το βάρος της ευθύνης. Οι Χοίροι θα κάνουν ό, τι μπορούν για να διατηρήσουν την αίσθηση της γαλήνης ανάμεσα σε συγγενείς ή φίλους. Αυτό μπορεί να τους οδηγήσει να θεωρούνται δεδομένοι, αλλά γρήγορα θα συγχωρήσουν και θα ξεχάσουν τα πάντα. Είναι συμπονετικές ψυχές που απλά θέλουν να υπάρχει ηρεμία γύρω τους.

Παρ' όλα αυτά, είναι θαρραλέοι, ανεξάρτητοι, οξύθυμοι, δεν θέλουν να συμβιβαστούν, μοναχικοί και έχουν λίγους φίλους που θα κρατήσουν για μια ζωή. Έχουν μεγάλη εσωτερική δύναμη και σθένος. Στην επαγγελματικά, είναι οι νικητές που βάζουν τις τελευταίες πινελιές που είναι απαραίτητες για ένα έργο και από την άποψη αυτή μπορεί να γίνουν εξαιρετικά επιτυχημένοι. Από την πλευρά των οικονομικών όμως είναι αφελείς και εμπιστεύονται εύκολα, κάτι που συχνά τους κάνει εύκολη λεία απατεώνων.

Θα διέπρεπαν σε επαγγέλματα φροντίδας όπως νοσηλευτική ή παροχή συμβουλών. Αν το επάγγελμά τους δε σχετίζεται με αυτούς τους τομείς, τα στοιχεία της προσωπικότητάς τους θα γίνουν εμφανή μέσω εθελοντικής εργασίας. Επίσης, είναι καλοί γείτονες και οικοδεσπότες.

ΚΡΙΟΣ - ΧΟΙΡΟΣ
Γεμάτος ενέργεια και ζωντάνια αυτός ο Κριός είναι ένας αρκετά στοργικός εραστής. Έχει μεγάλη δίψα για πνευματική τροφή.

ΤΑΥΡΟΣ - ΧΟΙΡΟΣ
Γοητευτικός και με κλίση στην πολυτέλεια, αν και Ταύρος νιώθει πολύ καλά να ξοδεύει χρήματα. Είναι πλήρως γειωμένος και σκληρά εργαζόμενος.

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΧΟΙΡΟΣ
Κοινωνικός και με αγάπη στα πάρτι και τις διασκεδάσεις ο Δίδυμος - Χοίρος απολαμβάνει την καλή ζωή. Του αρέσει να οργανώνει γιορτές και δείπνα, αλλά δίνει πολύ σημασία στην εμφάνιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΧΟΙΡΟΣ
Αυτοί οι Χοίροι απολαμβάνουν να βρίσκονται με την οικογένεια και τους φίλους τους περισσότερο από όλους τους άλλους. Τους αρέσει επίσης να κάνουν διάφορες εργασίες του σπιτιού, όπως βάψιμο, κηπουρική κα.

ΛΕΩΝ - ΧΟΙΡΟΣ
Παθιάζονται με ό, τι καταπιάνονται. Εργάζονται σκληρά, αλλά παίζουν λίγο «βρώμικα» αν είναι προς το συμφέρον τους. Είναι πολύ σταθερά άτομα σε αυτά που επιδιώκουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΧΟΙΡΟΣ
Ο Παρθένος – Χοίρος είναι τόσο δοτικός που μπορεί να προσφέρει ό, τι έχει και στο τέλος να ξεμείνει. Είναι πλάσμα που θυσιάζεται και πραγματικά θα υποφέρει, αν ένα μέλος της οικογένειας ή ένας φίλος του τον προδώσει.

ΖΥΓΟΣ - ΧΟΙΡΟΣ
Αυτός ο Χοίρος είναι σοφιστικέ, όμορφος και ίσως ο πιο ιδανικός σύντροφος. Είναι χαλαρός, καλόβολος, αξιαγάπητος, αν και λίγο αναποφάσιστος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΧΟΙΡΟΣ
Ο Σκορπιός – Χοίρος είναι άτομο κοινωνικό, με στόχους που βασίζει την επιτυχία του στο χρήμα και την εξουσία. Θα καταφέρει να επιτύχει οικονομικά με κάθε τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΧΟΙΡΟΣ
Ο Τοξότης – Χοίρος όπου κι αν βρεθεί, θα μεταδώσει θετικά συναισθήματα και ενέργεια στους γύρω του. Της προσφοράς και φιλόξενος, του αρέσει να φροντίζει τους αγαπημένους του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΧΟΙΡΟΣ
Αυτός είναι από τους πιο έντιμους ανθρώπους που πραγματικά νοιάζεται για την ευημερία των υπολοίπων. Είναι εργατικός, δραστήριος και αυτός που θα αναλάβει να κάνει οτιδήποτε πρέπει να γίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΧΟΙΡΟΣ
Ομιλητικός και φιλικός, ο Χοίρος αυτός λατρεύει να επικοινωνεί. Δίνει καλές συμβουλές και συχνά λειτουργεί ως πρότυπο για την οικογένεια και τους φίλους του.

ΙΧΘΥΕΣ - ΧΟΙΡΟΣ
Αυτά τα άτομα είναι τα πιο καλλιτεχνικά και δημιουργικά από όλα. Θα πρέπει να αισθάνονται ασφάλεια για να είναι ευτυχισμένα και θα κάνουν ό, τι χρειάζεται για να διατηρήσουν μια σχέση φιλίας ή συνεργασίας.

*Βρεςεδώτι ζώδιο και τι στοιχείο είσαι στην Κινέζικη Αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved