Είσαι Σκύλος στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

Ο Σκύλος σε συνδυασμό με τα 12 κλασικά ζώδια

Είσαι Σκύλος στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

Το κάθε ζώδιο της Κινέζικης αστρολογίας, όπως γνωρίζεις διαρκεί ένα Έτος κι όχι ένα μήνα, όπως συμβαίνει με τη Δυτική αστρολογία. Οπότε, αλλιώς είναι ο Σκύλος, που αντιστοιχεί στον Κριό, αλλιώς στον Ταύρο ή τον Σκορπιό.

Χαρακτηριστικά του Σκύλου

Ο Σκύλος είναι γεμάτος δοτικότητα και συμπόνια. Προσφέρει ευγενικά λόγια, υποστήριξη και συμβουλές στους φίλους και την οικογένεια. Είναι καλός ακροατής και πάντα δίνει τον ώμο του να κλάψει αυτός/η που έχει ανάγκη. Συχνά, ξέρει περισσότερα για τους δικούς του ανθρώπους απ' ό, τι οι ίδιοι! Ανησυχεί για πολλούς και πολλά, μερικές φορές όμως, θα πρέπει να δίνει μεγαλύτερη προσοχή στις δικές του ανάγκες.

Μπορεί να υπερβάλλει λίγο, αλλά από τη φύση του είναι προσεκτικός. Μπαίνει μέσα σε μια κατάσταση κι αναλαμβάνει τον έλεγχό της, ακόμη και όταν δεν τον αφορά άμεσα. Αυτό ίσως οδηγήσει τους ανθρώπους να σκεφτούν ότι είναι περίεργος ή κουτσομπόλης, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλώς καλός. Τα χρήματα και το κοινωνικό status δεν έχουν καμία σημασία για αυτόν. Ενδιαφέρεται μόνο για την ευημερία της οικογένειας και των φίλων του και θα κάνει ό, τι χρειάζεται για να τους βοηθήσει. Πιστός φίλος και σύντροφος, θέλει πάντα να ολοκληρώνει αυτό που αρχίζει κι είναι ειλικρινής, αξιόπιστος άνθρωπος, διατηρώντας τις ηθικές του αξίες.

Έντονα αμυντικός σε ό, τι αφορά στους φίλους και την οικογένεια, θα πάρει το μέρος όποιου κακολογείται, αλλά μερικές φορές η άρνηση να ακούσει τις προειδοποιήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά των παιδιών του ή άλλων αγαπημένων πρόσωπων του μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά εσωτερικά προβλήματα. Σπάνια έχει ξεσπάσματα θυμού και όποτε συμβεί, σχεδόν πάντα, είναι δικαιολογημένα. Γρήγορα ξεχνά τα λάθη και θα γίνει μνησίκακος μόνο σε εκείνους που είναι έξω από το στενό κύκλο της οικογένειας και των φίλων.

ΚΡΙΟΣ - ΣΚΥΛΟΣ
Αυτοί οι Σκύλοι έχουν αυτοπεποίθηση και είναι ανεξάρτητοι. Θα αργήσουν να «τακτοποιηθούν» γιατί θέλουν να κάνουν πολλά στη ζωή τους.

ΤΑΥΡΟΣ - ΣΚΥΛΟΣ
Είναι πιο συμβατικοί στις απόψεις τους για τον κόσμο. Βοηθούν την κοινότητα και νοιάζονται για τους γείτονες. Είναι σταθεροί και δεν σταματούν να αναζητούν την αλήθεια και τη δικαιοσύνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΣΚΥΛΟΣ
Είναι πολύ διπλωμάτες. Είναι χαρισματικοί και γοητευτικοί και δεν τους φοβίζει κανένας και τίποτα. Αγαπούν να βιώνουν νέες εμπειρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΣΚΥΛΟΣ
Είναι πιο ευτυχισμένος, όταν περιβάλλεται από τους φίλους και την οικογένεια. Αγαπά να είναι στο σπίτι. Είναι προσεκτικός και δεν έχεις αυτοπεποίθηση όπως οι άλλοι Σκύλοι.

ΛΕΩΝ - ΣΚΥΛΟΣ
Σίγουρος και με αυτοπεποίθηση, έχει μεγάλο αλλά ευαίσθητο Εγώ. Αν τον πληγώσεις, αργά ή γρήγορα θα στο πει. Είναι γνήσιος, τρυφερός και στοργικός φίλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΣΚΥΛΟΣ
Αυτοί οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι και εργατικοί. Αφιερώνουν τη ζωή τους σε ό, τι θεωρούν απαραίτητο, είτε πρόκειται για το σπίτι, την οικογένεια ή την εργασία του.

ΖΥΓΟΣ - ΣΚΥΛΟΣ
Είναι χαρισματικός χαρακτήρας. Ο Ζυγός - Σκύλος πραγματικά νοιάζεται για την ευημερία των άλλων. Είναι το είδος του ανθρώπου που εκτιμά την οικογένεια και τους φίλους του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΣΚΥΛΟΣ
Ο Σκορπιός δίνει στο Σκύλο το πάθος και τη φωτιά. Είναι προσηλωμένος στους στόχους του και θέλει το 100 % της αφοσίωσης από τον καθένα που βρίσκεται δίπλα του.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΣΚΥΛΟΣ
Πιστός και δοτικός, ο Τοξότης - Σκύλος είναι ο πιο δραστήριος από τα άλλα σκυλιά. Του αρέσουν οι πεζοπορίες στο δάσος, ένα ταξίδι σε μια άγνωστη χώρα ή ακόμα και το ράφτινγκ στο ποτάμι. Οτιδήποτε είναι τολμηρό, θα το κάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΣΚΥΛΟΣ
Αποτελεσματικοί και υπεύθυνοι, αυτοί οι Σκύλοι είναι γεννημένοι να αναλαμβάνουν πολύ σοβαρά καθήκοντα. Είναι τελειομανείς αλλά έχουν χρυσή καρδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΣΚΥΛΟΣ
Δημιουργικός και με στόχους, αυτός ο Σκύλος δεν είναι τόσο υλιστής ή επιδεικτικός όσο άλλοι. Είναι απίστευτα δίκαιος άνθρωπος που καταπιάνεται με τα πολιτιστικά και τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

ΙΧΘΥΕΣ - ΣΚΥΛΟΣ
Είναι ήρεμα, χαλαρά άτομα που χρειάζονται ένα γαλήνιο περιβάλλον. Λατρεύουν να φροντίζουν και να παρέχουν τα πάντα στην οικογένειά τους.

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

*Βρεςεδώτι ζώδιο και τι στοιχείο είσαι στην Κινέζικη Αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved