Είσαι Πίθηκος στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

Ο Πίθηκος σε συνδυασμό με τα 12 κλασικά ζώδια

Είσαι Πίθηκος στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

Το κάθε ζώδιο της Κινέζικης αστρολογίας, όπως γνωρίζεις διαρκεί ένα Έτος κι όχι ένα μήνα, όπως συμβαίνει με τη Δυτική αστρολογία. Οπότε, αλλιώς είναι ο Πίθηκος, που αντιστοιχεί στον Κριό, αλλιώς στον Ταύρο ή τον Σκορπιό.

Χαρακτηριστικά του Πιθήκου

Οι Πίθηκοι είναι περίεργοι, πονηροί, με χιούμορ, καινοτόμοι και γενικά εύστροφοι άνθρωποι. Μπορούν να εκπληρώσουν οποιαδήποτε εργασία και εκτιμούν ιδιαίτερα ένα δύσκολο ή προκλητικό έργο, καθώς τους διεγείρει το μυαλό και τους κάνει να σκεφτούν διάφορους τρόπους. Αγαπούν τη διασκέδαση και απολαμβάνουν πραγματικά μια καλή στιγμή με τους φίλους, την οικογένεια ή με μια καλή παρέα. Επίσης, τους αρέσουν οι φάρσες και τα πειράγματα στους συναδέλφους και τους φίλους τους.

Μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση από βαρεμάρα ή εξαιτίας της αλαζονείας που δείχνουν ορισμένες φορές. Αν δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση, περιμένουν από τους άλλους να καταλάβουν ότι όλα ήταν ένα αστείο, ότι δεν το εννοούσαν και να το αντιμετωπίσουν κατά αυτόν τον τρόπο.


Η περιέργειά τους πολλές φορές φτάνει στα όρια της αδιακρισίας. Οι ίδιοι βέβαια ισχυρίζονται ότι το κάνουν από ενδιαφέρον, οι Κινέζοι λένε ότι είναι απλώς περίεργοι. Παρ' όλο που είναι προικισμένοι με εξυπνάδα, δημιουργικότητα και έντονη διαίσθηση, συχνά δεν αξιοποιούν αυτά τους τα στοιχεία, γιατί όσο κι αν προσπαθήσουν, δεν μπορούν να μπουν στη θέση του άλλου για να αποκτήσουν σωστή κρίση και εύκολα αποσπάται η προσοχή τους ή περιέρχονται σε σύγχυση.

ΚΡΙΟΣ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Αυτοί οι άνθρωποι είναι υπερήφανοι, αρκετά δημοφιλείς κι απολαμβάνουν τα φώτα της δημοσιότητας. Τους αρέσει να διασκεδάζουν και θα έκαναν ή θα δοκίμαζαν τα πάντα για να αποφύγουν την πλήξη.

ΤΑΥΡΟΣ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Σε αυτά τα άτομα αρέσει η χλιδή και να αγοράζουν ακριβά πράγματα. Ωστόσο, αυτός ο ζωδιακός συνδυασμός είναι δύσκολος γιατί το ένα κομμάτι επιδιώκει την σταθερότητα ενώ το άλλο σπρώχνει προς τολμηρές κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Αυτοί οι Πίθηκοι έχουν γρήγορη σκέψη και μπορούν με ευκολία να επεξεργαστούν και να λύσουν προβλήματα. Διαθέτουν πάρα πολύ ενέργεια και θέλουν να είναι συνεχώς σε κίνηση. Χρειάζονται κάποιον να τους λατρεύει για να είναι ευτυχισμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Ο Καρκίνος δίνει στο συνήθως εξωστρεφή και περιπετειώδη Πίθηκο την αίσθηση της σπιτίσιας ζωής. Απολαμβάνει την ήσυχη ζωή περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο και θέλει να περνάει τον χρόνο του με την οικογένειά του.

ΛΕΩΝ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Αυτός ο Πίθηκος πρέπει να είναι αρεστός και να τον στηρίζουν. Του αρέσει να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του και να γυρνούν κεφάλια στο πέρασμά του. Θέλει να επιδεικνύει τα ταλέντα και την ομορφιά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Αυτό το άτομο είναι τελειομανές. Δίνει σημασία και στην πιο μικρή λεπτομέρεια και συχνά είναι εργασιομανές. Μπορεί να αναπτύξει εύκολα μια νέα δεξιότητα, εν μέρει λόγω της εξυπνάδας του.

ΖΥΓΟΣ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Αυτό το άτομο ξέρει ακριβώς τι να πει για να πάρει αυτό που θέλει. Είναι γλυκομίλητο και ικανό να γυρίσει μια κατάσταση προς όφελός του. Επίσης, είναι πολύ διπλωματικό και μπορεί να μεσολαβήσει οπουδήποτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Αυτοί οι Πίθηκοι είναι αρκετά διασκεδαστικοί. Τους αρέσει να περνούν καλά και μπλέκονται σε περιπέτειες. Ωστόσο, ο Σκορπιός μπορεί να φέρει πονηριά, αρνητικές σκέψεις και δυσπιστία που δημιουργεί δυσκολίες στον χαλαρό Πίθηκο.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Αυτά τα άτομα είναι ξέγνοιαστα κι έχουν την τύχη με το μέρος τους. Τους αρέσει να σκέφτονται και να κάνουν πολλά πράγματα μαζί. Θα προσπαθήσουν και θα ξαναπροσπαθήσουν, προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Αυτοί οι άνθρωποι είναι γενικά οι πιο αποφασιστικοί και με υψηλούς στόχους απ' όλους. Είναι επιμελείς εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν τα ταλέντα τους για να κάνουν τη δουλειά τους πιο εύκολη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Με κοφτερό μυαλό σαν ξυράφι, αυτός ο Πίθηκος είναι ένα άτομο με πολύχρωμη και ζωηρή προσωπικότητα. Γεννήθηκε με έντονη περιέργεια και έμφυτη ικανότητα να λύνει προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Αυτά τα άτομα είναι έξυπνα και χαρισματικά. Είναι καλλιεργημένα και κουλτουριάρικα και αναπτύσσουν τα ταλέντα που τους χάρισε ο Θεός. Έχουν, ωστόσο, την τάση να επινοούν διάφορες ιστορίες προκειμένου να γλυτώνουν από τα δύσκολα.

*Βρεςεδώτι ζώδιο και τι στοιχείο είσαι στην Κινέζικη Αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved