Είσαι Άλογο στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

Τα χαρακτηριστικά του Αλόγου σε συνδυασμό με τα 12 γνωστά μας ζώδια

Είσαι Άλογο στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

Το κάθε ζώδιο της Κινέζικης αστρολογίας, όπως γνωρίζεις διαρκεί ένα Έτος κι όχι ένα μήνα, όπως συμβαίνει με τη Δυτική αστρολογία. Οπότε, αλλιώς είναι το Άλογο που αντιστοιχεί στον Κριό, αλλιώς στον Ταύρο ή τον Σκορπιό κ.ο.κ.

Χαρακτηριστικά του Αλόγου

Συναρπαστικό και εξωστρεφές, έντονο και σε συνεχή κίνηση, το Άλογο είναι η ίδια η ζωή, οπουδήποτε κι αν συμμετέχει. Είναι γεμάτο με ενέργεια και πάντα ψάχνει για το επόμενο μέρος να «κλωτσήσει με τις οπλές του» και να ωθήσει τους άλλους. Έχει έντονη αίσθηση του χιούμορ και διασκεδάζει τους φίλους αλλά και τους ξένους. Τα άτομα που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι εύστροφα και καλά στους αυτοσχεδιασμούς. Είναι αρκετά έξυπνα και χρησιμοποιούν το πρακτικό τους πνεύμα προς όφελός τους στην επαγγελματική ή την προσωπική τους ζωή. Η οξύνοια που διαθέτουν τους κάνει αρκετά γρήγορους και ικανούς να αναλαμβάνουν και να χειρίζονται νέες και πολλές εργασίες ταυτόχρονα. Ωστόσο, αυτή τους η ικανότητα μπορεί να αποβεί επιβλαβής, επειδή συχνά δεν ολοκληρώνουν αυτό που αρχίζουν από την αγωνία τους, μήπως χάσουν την επόμενη μεγάλη πρόκληση.

Το Άλογο είναι αξιόπιστο, φιλικό και ανοιχτόμυαλο. Είναι καλός φίλος και θα είναι πάντα ειλικρινής μαζί σου. Αν και είναι έμπιστο, συχνά το Άλογο θέλει να είναι μόνο του, αφού είναι ανεξάρτητο. Πολλές φορές έχει επιμονή και εγωκεντρισμό που ενδέχεται να οδηγήσουν σε έξαρση ή νεύρα, αν δεν γίνει το δικό του. Συνήθως, μετά από ένα τέτοιο επεισόδιο ξεσπάσματος, μπορεί να αισθάνεται τύψεις, αλλά δυστυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σε θέση να συγχωρήσουν την αντίδρασή του.

ΚΡΙΟΣ - ΆΛΟΓΟ
Αυτά τα Άλογα είναι γεμάτα ενέργεια και τους αρέσει να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, είναι πολύ πιθανό όμως να αφήνουν πίσω τους ένα σωρό εκκρεμότητες. Αρπάζουν τη ζωή από τα μαλλιά, είναι δραστήρια και πολύ περιπετειώδη άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ - ΆΛΟΓΟ
Ο Ταύρος - Άλογο έχει την κοινή λογική και είναι πρακτικός. Ωθείται από μια επιθυμία να δημιουργήσει αρκετές υλικές ανέσεις ενώ βαθιά μέσα του θέλει να ριζώσει κάπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΆΛΟΓΟ
Αυτά τα άλογα είναι έξυπνα και πνευματώδη. Μαθαίνουν τα βασικά για πολλά πράγματα και έτσι έχουν ένα μεγάλο εύρος γενικών γνώσεων. Είναι νέα στην καρδιά και ελκυστικά και τους αρέσει να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- ΆΛΟΓΟ
Το Άλογο - Καρκίνος έχει μεγάλη καρδιά και θα αφιερώσει τη ζωή του ψάχνοντας την αδερφή - ψυχή. Το ιδανικό του είναι να βρει το τέλειο ταίρι σε μεγαλύτερη ηλικία και όχι ένα μέτριο σε πιο νεαρή.

ΛΕΩΝ - ΆΛΟΓΟ
Αυτοί οι άνθρωποι είναι δημιουργικοί, με ισχυρή θέληση και ζωντάνια. Έχουν αυτοπεποίθηση και κίνητρα για να ολοκληρώσουν τους στόχους τους. Όταν ερωτεύονται, τυφλώνονται και απορροφιούνται πλήρως από το άλλο άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΆΛΟΓΟ
Το άτομο αυτό είναι σκληρά εργαζόμενο και πολύ σταθερό. Ενδεχομένως είναι το πιο λογικό απ' όλα τα Άλογα. Είναι ώριμο και υπεύθυνο σε όλες τις σχέσεις του.

ΖΥΓΟΣ - ΆΛΟΓΟ
Ο Ζυγός - Άλογο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους φίλους του. Η γοητεία και η εξυπνάδα του τον κάνει τον Νο 1 καλεσμένο σε όλες τις εκδηλώσεις και τα πάρτι. Είναι κοινωνικός και του αρέσει να διασκεδάζει γι' αυτό γίνεται η καρδιά της παρέας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΆΛΟΓΟ
Ο Σκορπιός δίνει την προοπτική στο Άλογο να δει σε βάθος χρόνου ποια θα είναι η κατάληξη όσων πραγμάτων κάνει. Επίσης του προσδίδει τη συγκέντρωση και το κίνητρο να παραμείνει εστιασμένο στο σκοπό του.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΆΛΟΓΟ
Αυτό το Άλογο είναι ελεύθερο πνεύμα και εξωστρεφές. Του αρέσει να είναι αυθόρμητο και δεν σχεδιάζει τίποτα. Είναι ενθουσιώδες και παρορμητικό και μερικές φορές μπορεί να ξεπεράσει τα όριά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΆΛΟΓΟ
Αυτό το Άλογο έχει μεγάλη φιλοδοξία και θέλει να πετύχει. Του αρέσει να αποκτά υλικά αγαθά και να κερδίζει χρήματα για την εξασφάλισή του. Είναι εργατικός και πιστός υπάλληλος, εάν αντιμετωπίζεται δίκαια και με σεβασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- ΆΛΟΓΟ
Εκκεντρικός και χαρισματικός, ο Υδροχόος – Άλογο κοιτά μπροστά και σε αντίθεση με τα άλλα άλογα κάνει ό, τι του έρθει στο κεφάλι. Είναι διασκεδαστικός και πρωτότυπος, αυθόρμητος και γοητευτικός.

ΙΧΘΥΕΣ - ΆΛΟΓΟ
Βασίζεται πολύ στις απόψεις των γύρω του. Θέλει να μαθαίνει τι σκέφτονται γι' αυτόν, ποια είναι η γνώμη τους και είναι πρόθυμος να κάνει αλλαγές, αν χρειαστεί, προκειμένου να συμβαδίζει με τους υπόλοιπους.

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

Διαβάστε τις Ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια της Κινέζικης αστρολογίας

*Βρες εδώ τι ζώδιο και τι στοιχείο είσαι στην Κινέζικη Αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved