Αυτά τα ζώδια μπορούν να σε προδώσουν και θα το κάνουν

Αν βρεθούν σε δύσκολη θέση ή «απειληθούν», να το περιμένεις!

Αυτά τα ζώδια μπορούν να σε προδώσουν και θα το κάνουν

Κάποια από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, μπορεί να τα έχεις ήδη σκεφτεί, όμως υπάρχει και ένα που θα σε… εκπλήξει. Τα άτομα αυτά (το καθένα για τον δικό του λόγο) δεν θα το σκεφτούν δεύτερη φορά και αν χρειαστεί να σε προδώσουν, θα το κάνουν χωρίς καν να νιώσουν τύψεις. Πρόσεχε λοιπόν και πώς τους συμπεριφέρεσαι, αλλά και τι να περιμένεις από εκείνα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ξεκινάμε από το outsider της υπόθεσης. Ναι, τον Ιχθύ! Κανένας δεν τον υποπτεύεται, λόγω της ήρεμης φύσης του ή του προφίλ χαμηλών τόνων του και γενικότερα από την όλη του συμπεριφορά, η οποία εμπεριέχει ευγένεια και καλοσύνη. Πίστεψέ μας, όταν ο Ιχθύς «στριμωχτεί» για τον οποιονδήποτε λόγο, θα επιλέξει να «θυσιάσει» εσένα ή οποιονδήποτε άλλο βρεθεί κοντά του και μπορεί να του φορτώσει τις όποιες ευθύνες, για να σώσει τον εαυτό του. Θα το κάνει με τρόπο που να μην τραβά την προσοχή και θα είναι αυτό που λέμε "πισώπλατη μαχαιριά". Κι εσύ πολύ απλά δεν θα ξέρεις από πού σου ήρθε…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Και μετά το outsider, πάμε τώρα στο φαβορί της σχετικής μας λίστας. Ο Σκορπιός ήταν σίγουρα το πρώτο ζώδιο, που σου ήρθε στο μυαλό με το που διάβασες τον τίτλο. Και ναι, ένα δίκιο το έχεις μιας και όντως τον συμπεριλάβαμε. Ο Σκορπιός, ως άνθρωπος, είναι χειριστικός και γενικά κρατάει κακίες. Αν λοιπόν τον πειράξεις έστω και λίγο ή ακόμα και κατά λάθος (και εκείνος πονέσει), θα σε κάνει να το μετανιώσεις. Θα σε προδώσει με τον χειρότερο τρόπο και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σε δει να υποφέρεις όσο δεν πάει. Μόνο τότε θα θεωρήσει πως έχει τελειώσει μαζί σου και θα πάει παρακάτω. Δεν είναι ο άνθρωπος, με τον οποίο θες να τα βάλεις, οπότε καλύτερα προσπάθησε να τον έχεις φίλο σου, παρά εχθρό σου.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τον Αιγόκερω τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το ζώδιο αυτό δεν κινείται με βάση το συναίσθημά του, αλλά με βάση τους στόχους και τις φιλοδοξίες του. Αν λοιπόν για κάποιο λόγο σταθείς εμπόδιο σε κάτι που θέλει να πετύχει ή να διεκδικήσει, τότε να ξέρεις ότι είναι ικανός να παίξει πολύ βρώμικο παιχνίδι εις βάρος σου προκειμένου, να σε βγάλει από τη μέση. «Τυφλώνεται» σε ό,τι έχει να κάνει με τις επιδιώξεις του και τα όνειρά του και μην περιμένεις να δείξει κανένα έλεος. Και ναι, και θα σε προδώσει και θα σε θεωρήσει απλά... παράπλευρη απώλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμα πιο διαφορετική περίπτωση σε σχέση με τα ζώδια που αναφέραμε λίγο πιο πάνω είναι ο Δίδυμος. Ό,τι για σένα μπορεί να θεωρηθεί ως προδοσία, για εκείνον θα είναι απλά… «άλλαξα γνώμη και έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω». Είναι γνωστό ότι είναι αυθόρμητος και ότι δεν παλεύει για τις όποιες σχέσεις του. Αν κληθεί να πάρει μια δύσκολη απόφαση, τότε δεδομένα θα σε παρατήσει και θα εξαφανιστεί. Πολλοί τον χαρακτηρίζουν διπρόσωπο και αυτό μέχρι ένα σημείο ισχύει γιατί αλλάζει γνώμη πάρα πολύ εύκολα, δεν είναι σταθερός και αλλάζει ανάλογα με τις περιστάσεις και τα άτομα που έχει απέναντί του. Έτσι εσύ δεν ξέρεις με ποιο.. πρόσωπο από όλα έχεις να κάνεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved