4 ζώδια που αν δε σε εξαφανίσουν από προσώπου γης, δε θα ηρεμήσουν

Αυτά θα βάλουν το τέλος!

4 ζώδια που αν δε σε εξαφανίσουν από προσώπου γης, δε θα ηρεμήσουν

Τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, αν τους κάνεις στραβή, θα προσπαθήσουν να σε εξαφανίσουν από προσώπου γης, αλλιώς δε θα ηρεμήσουν. Δεν αρκούνται σε μια… εκδικησούλα. Θα σε «διαλύσουν». Θέλουν να σε δουν να «σέρνεσαι» και να παρακαλάς, αλλιώς τίποτα δεν έχει τελειώσει γι' αυτά. Και μη νομίζεις ότι θα σε συγχωρέσουν ποτέ...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον βάζουμε πρώτο στη λίστα, γιατί είμαστε σίγουροι ότι το μυαλό σου δεν θα πήγαινε σε εκείνον, τον γλυκούλη και υπερευαίσθητο τύπο. Έχεις δοκιμάσει όμως να πληγώσεις ποτέ Καρκίνο; Μην το κάνεις καλύτερα… Είναι ένα άτομο που δεν ξεχνά ποτέ ποιος του έκανε κακό και κυρίως όποιον/α του την έφερε πισώπλατα. Και όταν είναι πονεμένος, «τυφλώνεται» και γίνεται αδίστακτος. Ξεχνά τις γλύκες και τα χαμόγελα ή το χαμηλό προφίλ. Θα «χτυπήσει» αμείλικτα και στο σημείο που πονάς περισσότερο! Και μετά θα ηρεμήσει!

ΛΕΩΝ

Τα πρωτόγονα ένστικτα κυριαρχούν στους Λέοντες. Το ζώδιο αυτό, όταν πληγωθεί βγάζει νύχια και «ξεσκίζει» τον όποιο αντίπαλό του. Και δεν μιλάμε για νυχάκια, αλλά για… νύχια που θα σου προκαλέσουν τις πιο βαθιές και αγιάτρευτες πληγές! Δεν θα σταματήσει εύκολα και θα σε κάνει να υποφέρεις. Μην ξεχνάς ότι είναι ζώδιο της φωτιάς, που σημαίνει ότι «φουντώνει» εύκολα και πολύ. Ο θυμός του τον τυφλώνει και χάνει τον έλεγχο. Θα φτάσει στα άκρα και δεν θα το καταλάβει καν. Γιατί πολύ απλά θέλει να πάρει το αίμα του πίσω, προκειμένου να σταματήσει να ασχολείται και να ηρεμήσει.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ό,τι και να πει κανείς για τον Σκορπιό θα είναι λίγο. Τα χειρότερα σενάρια που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου… διπλασίασέ τα! Και πάλι, έξω θα πέσεις. Ο Σκορπιός σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις θα επιτεθεί, αν δεν τον έχεις πειράξει πρώτος/η. Αν έχεις κάνει το λάθος να τον πληγώσεις, καλό θα ήταν να ψάξεις πλοίο να φύγεις. Γιατί θα σε βρει. Και αν σε βρει θα σε κάνει να το μετανιώσεις πικρά που τον προκάλεσες και τον πόνεσες. Ο Σκορπιός είναι του όλα ή τίποτα. Ή θα σε «διαλύσει» και δεν θα μπορείς να «μαζέψεις τα κομμάτια σου» ή δεν θα ασχοληθεί καν. Αλλά μην πιστέψεις ότι θα γίνει το δεύτερο έτσι και τον θίξεις…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ακόμα ζώδιο που δεν προκαλεί, γενικά, αλλά θα σηκώσει το γάντι έτσι και το προκαλέσεις είναι ο Αιγόκερως. Βαδίζει με άνεση στα χνάρια του Σκορπιού. Είναι σκληρός, ανελέητος, δεν κάνει πίσω και δεν σταματά μέχρι να πάρει αυτό που θέλει. Είναι ψυχρός και δεν θα νιώσει καν τύψεις για ό,τι σου κάνει. Μην «τρίβεσαι» πάνω του και μην τον τσιγκλάς γιατί θα σε ισοπεδώσει. Φαντάσου τον σαν έναν οδοστρωτήρα. Και λίγα λέμε… Δεν θα μείνει σε μια μικρή αντεκδίκηση. Θα βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Μόνο τότε θα μπορέσει να ησυχάσει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved