2 ζώδια που δε δίνουν δεκάρα για τα παλιά και 2 που κολλάνε στο παρελθόν!

Το δικό σου σε ποια απο τις δυο κατηγορίες ανήκει;

2 ζώδια που δε δίνουν δεκάρα για τα παλιά και 2 που κολλάνε στο παρελθόν!

Υπάρχουν άνθρωποι που συνεχώς ασχολούνται με τα παλιά και το τι έγινε κάποτε και άλλοι δε δίνουν δεκάρα τσακιστοί και προτιμούν να κοιτάζουν το παρόν και το μέλλον.Από τη μια είναι οι νοσταλγοί και οι οπαδοί του κάθε πέρσι και καλύτερα κι από την άλλοι αυτοί που θεωρούν ότι δεν μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο πίσω και να αλλάξεις το οτιδήποτε, οπότε πρέπει να το αφήσεις να περάσει και να προχωρήσεις παρακάτω.

Διάβασε παρακάτω και δες τα δύο ζώδια που δε δίνουν δεκάρα για τα παλιά και τα δυο πιο κολλημένα! Το δικό σου σε ποια απο τις δυο κατηγορίες ανήκει;

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός από τη φύση του είναι ένα άτομο που… ξεχνά εύκολα. Ο θυμός του διαρκεί λίγο και ηρεμεί σχετικά γρήγορα. Είναι ένα άτομο που παρότι έχει ένταση μέσα του, αλλά και μια κυκλοθυμική συμπεριφορά, δεν κολλάει στο παρελθόν. Σκέφτεται το παρόν, ενώ παράλληλα κάνει σχέδια και για το μέλλον του. Δεν κρατάει κακίες και αυτό τον βοηθά στο να μην υποφέρει ο ίδιος από άσχημες συμπεριφορές των άλλων.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο με γενναία ψυχή. Θεωρεί πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το μέλλον, καθώς δεν είναι στο χέρι του να ελέγξει τις όποιες εξελίξεις, ενώ παράλληλα δεν νοιάζεται και για το παρελθόν του γιατί πολύ απλά… ό,τι έγινε, έγινε και δεν αλλάζει. Έχει μάθει να ζει με αυτό και τον ενδιαφέρει να περνάει καλά στο σήμερα. Εστιάζει την προσοχή του στις χαρές του τώρα και δεν θέλει να τις «μαυρίζει» με το όποιο παρελθόν του.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΠΙΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει γενικότερα μεγάλο θέμα με τη νοσταλγία, τις αναμνήσεις και το παρελθόν. Είτε αυτές είναι καλές, είτε κακές, το ζώδιο αυτό «κολλάει» και θυμάται μόνιμα τα παλιά. Μιλάει συνεχώς για το τι έγινε τότε, κάνει συγκρίσεις με το τώρα και το πριν… Δεν μπορεί να πάει παρακάτω, λες και κάτι το κρατάει πίσω, ενώ δεν ξεχνάει τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε αντίθεση με τον Καρκίνο, ο Σκορπιός «κολλάει» στο παρελθόν, αλλά στο αρνητικό του κομμάτι. Θυμάται ό,τι άσχημο έχει συμβεί και δεν μπορεί να το προσπεράσει και να το ξεχάσει. Γυρίζει πάνω του το κεντρί και για κάποιο λόγο αυτοτιμωρείται με τον τρόπο αυτό ή ζει με τη σκέψη ότι κάποια στιγμή θα πάρει το αίμα του πίσω.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 πιο επεισοδιακά ζώδια που είναι το αλατοπίπερο της ζωής!

Τα 3 ζώδια που βαρέθηκαν να τα θεωρούν όλοι «καλά παιδιά»

Αυτά τα ζώδια πιστεύουν στο Κάρμα και τη Θεία Δίκη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved