Τα δύο πιο οργανωμένα και τα δύο πιο «χύμα» ζώδια

Το ζώδιό σου ανήκει σε μια από τις δυο κατηγορίες;

Τα δύο πιο οργανωμένα και τα δύο πιο «χύμα» ζώδια

Σαφώς κάποια ζώδια το έχουν περισσότερο με την οργάνωση και την τήρηση ενός προγράμματος, σε σχέση με κάποια άλλα, που είναι χύμα, λειτουργούν όπως να 'ναι και το focus σε ένα πλάνο είναι μάλλον άγνωστο. Το ζώδιό σου ανήκει σε μια από τις δυο κατηγορίες;

Τα πιο οργανωμένα ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος και η οργάνωση πάνε μαζί. Εκλογικευμένη και συστηματική, εργατική, αισθάνεται άνετα, όταν τα πάντα γύρω της είναι τακτικά και πάνε ρολόι. Λειτουργεί βάσει της λογικής της, καταστρώνει προγράμματα και δίνει τεράστια σημασία στις λεπτομέρειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επίσης ένα ζώδιο της γης, που δε μπορεί να λειτουργήσει σε ένα άτακτο και ανοργάνωτο περιβάλλον. Είναι ρεαλιστής, με επιχειρηματικό μυαλό, συνεπής και σχολαστικός. Του αρέσει να κάνει σχέδια, να θέτει στόχους και να βλέπει το μέλλον και τις προοπτικές. Επιπλέον, η διαχείριση του χρόνου, ώστε να προλαβαίνει έγκαιρα τα πάντα, είναι το μεγάλο του ταλέντο.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Τα «χύμα» ζώδια

ΙΧΘΥΕΣ

Παρότι, σύμφωνα με την επιστήμη στο χάος υπάρχει τάξη, ο Ιχθύς παραμένει χαοτικός, χύμα και πραγματικά το μυαλό του δε μπορεί να λειτουργήσει οργανωμένα. Συχνά, χάνει πράγματα, ξεχνάει δουλειές ή άλλα πρακτικά ζητήματα και δεν είναι από εκείνους που κάνουν προγράμματα και πλάνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πολυδιάσπαση και το να καταπιάνεται με δυο και τρία πράγματα ταυτόχρονα, σε συνδυασμό με τη βιασύνη να τα κάνει όλα μαζί, δεν βοηθούν τον Δίδυμο να οργανωθεί και να κάνει ένα πλάνο. Συχνά, αδυνατεί να βάλει προτεραιότητες, να φτιάξει ένα πλάνο και σπαταλά άπειρο χρόνο σε ασήμαντα θέματα και δουλειές, με τις σημαντικές να πηγαίνουν πίσω.

Διάβασε επίσης: Τα 3 ζώδια που έχουν μεγάλες πιθανότητες να γίνουν διάσημα!

Τα Top 3 ζώδια που σιχαίνονται τις κολακείες και τα όμορφα λόγια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved