Τα 3 ζώδια που είναι μέσα στην απάθεια

Δεν χαλιούνται για τίποτα

Τα 3 ζώδια που είναι μέσα στην απάθεια

Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται απίστευτα άβολα με τον χρόνο, οπότε αναβάλλουν τα πάντα για όσο μεγαλύτερο διάστημα μπορούν. Μάλιστα, εκλαμβάνονται ως τεμπέληδες, επειδή δε διακατέχονται από ανησυχία, αμφιβολίες ή άγχος και παραμένουν αδρανή και απαθή! Παρακάτω σου αναφέρουμε τα 3 ζώδια που μπορούν να επιδείξουν τη μεγαλύτερη απάθεια σε σχέση με τα υπόλοιπα και δε χαλιούνται με τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Περνάς περιόδους που έχεις χαμηλά ή και καθόλου κίνητρα για να δράσεις, κάτι που μπορεί να σε κρατήσει στο περιθώριο για περισσότερο καιρό απ’ όσο θα έπρεπε. Το χαρακτηριστικό γνώρισμά σου είναι η ηρεμία ή ακόμα και η απάθεια με την οποία αντιμετωπίζεις σχεδόν το κάθε τι. Σαν να μη σε αγγίζει τίποτα. Γενικά, τείνεις να αφήνεσαι μέσα στο χρόνο, αράζοντας στον καναπέ σου και βλέποντας τηλεόραση ή να κάθεσαι με το κινητό σου με τις ώρες και να σκρολάρεις στα social media. Όμως, να θυμάσαι ότι ό,τι πρέπει να γίνει, θα γίνει στο τέλος κι αν συνεχώς μεταθέτεις για "αύριο" πράγματα, θα μαζευτούν πολλά και θα σε πνίξουν.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΛΕΩΝ

Υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο να παίρνεις τη ζωή στα σοβαρά ή όχι. Το να κάνεις διαλείμματα από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα είναι σημαντικό, μόνο που δεν μπορεί να γίνεται διαρκώς. Όσο κι αν η καθημερινή πραγματικότητα σε βαραίνει, πρέπει και έχεις την ανάγκη να είσαι ένα δημιουργικό άτομο και δε γίνεται να βαριέσαι και να παραμένεις απαθής στην πρώτη δοκιμασία. Πχ, ο χρόνος που αφιερώνεις στην εργασία σου δεν πάει στράφι, γιατί σε καμία δουλειά δε σε κάνουν υπεύθυνο ή διευθυντή με το "χάρηκα πολύ". Αν δεν κοπιάσεις και δεν πείσεις για τις ικανότητές σου, τότε θα παραμένεις στην ίδια θέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσύ ζεις στο δικό σου χωροχρόνο... Δεν χαλάς τη ζαχαρένια σου εύκολα, είσαι μάστερ στο να αναβάλλεις οτιδήποτε επίπονο, κουραστικό ή χρονοβόρο και κυρίως μπορείς κατά καιρούς να κάθεσαι ή -ακόμα καλύτερα- να κοιμάσαι χωρίς να κάνεις τίποτα. Για να επιταχύνεις διαδικασίες ούτε λόγος, πόσω μάλλον να... τρέξεις για πράγματα. Είσαι συνήθως σε νιρβάνα, φαντάζεσαι, ονειροπολείς, με τη σκέψη χτίζεις ανώγεια και κατώγεια και δε σε ενοχλεί, αν σου τη λένε κιόλας, αφού είναι στη φύση σου το ραχάτι και το άραγμα και όχι το να καταβάλλεις κόπο και προσπάθεια.

Διάβασε επίσης:Αυτά τα 4 ζώδια έχουν το κακό να επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη

Τα 3 ζώδια που μετανιώνουν για ό,τι κάνουν και τα 3 που παραμένουν αμετανόητα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved