Οι 3 ιδανικοί και οι 3 τελείως ακατάλληλοι σύντροφοι του ζωδιακού

Ποιους πρέπει να εμπιστευτείς και ποιους να αποφύγεις;

Οι 3 ιδανικοί και οι 3 τελείως ακατάλληλοι σύντροφοι του ζωδιακού

Ανάμεσα στους 12 άντρες του ζωδιακού, υπάρχουν 3 που, με βάση τα χαρακτηριστικά τους, είναι οι ιδανικοί και 3 οι πιο ακατάλληλοι σύντροφοι. Αν θέλεις να μάθεις ποιοι είναι αυτοί που πρέπει να εμπιστευτείς και ποιους να αποφύγεις, διάβασε παρακάτω. Στην περίπτωση, που ήδη είστε ζευγάρι, τότε ίσως καταφέρεις να κατανοήσεις -επιτέλους- κάποιες συμπεριφορές!

Ιδού, λοιπόν, τα 3 αντρικά ζώδια που θεωρούνται ιδανικά και τα 3 ακατάλληλα για σχέση!

ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ρομαντικός, ευαίσθητος, με μεγάλη καρδιά, θέλει η σύντροφός του να αισθάνεται ασφαλής και προστατευμένη, οπότε δεν είναι περίεργο που θεωρείται ο ιδανικός σύντροφος. Μπορεί να την αγαπήσει περισσότερο από τον εαυτό του, δεν έχει εγωισμό και δείχνει κατανόηση. Πάντα θα έχει την αγκαλιά του ανοιχτή, θα δίνει έναν ώμο για να κλάψει και θα βάλει τα δυνατά του για να την κάνει να ξαναχαμογελάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο άνδρας Αιγόκερως, γνωστός και ως ο κύριος Αυθεντία, έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία από όλους και ορισμένες φορές βγάζει αλαζονική συμπεριφορά. Θέλει να είναι και στη σχέση το αφεντικό, αφού, επίσης, είναι συντηρητικός και πιστεύει στη διάκριση των ρόλων. Μπορεί να μην είναι ο πιο διαχυτικός και ο "αγαπούλας" του ζωδιακού, αλλά είναι αξιόπιστος, τιμά το "στεφάνι" του, δεν υποκύπτει εύκολα σε πειρασμούς και θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του μια σχέση.

ΛΕΩΝ

Ο λόγος που θεωρείται ο Λέοντας από τους πιο καλούς συντρόφους είναι η γενναιοδωρία του, συναισθηματική και υλική. Συνήθως δίνει περισσότερα από όσο παίρνει. Κάνει τη σύντροφό του να νιώθει ότι αγαπιέται και προστατεύεται. Είναι μια ρομαντική ψυχή, γεμάτη εκπλήξεις και ο τέλειος συνδυασμός φίλου και εραστή.

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτός ο άντρας ναι μεν θεωρείται από τους πλέον πιστούς του ζωδιακού, ωστόσο, σύμφωνα με τη γνώμη των περισσοτέρων γυναικών, είναι τόσο ζηλιάρης και καταπιεστικός που δεν αντέχεται. Στην αρχή, το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά του το βρίσκουν χαριτωμένο, όμως όταν, από την καχυποψία του, η άσκηση ελέγχου και η απαίτησή του να έχει συνεχή ενημέρωση πού είναι η σύντροφός του, τι κάνει, πότε έφυγε, πότε επέστρεψε γίνεται καθημερινή πραγματικότητα, τότε σίγουρα χάνει την... χαριτωμενιά και αρχίζει να κουράζει τη σύντροφό του.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στη ζωή σου, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ζώδια της λίστα μας. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν την τάση να καταλήγουν εγκλωβισμένοι μέσα σε σχέσεις, λόγω της ευαισθησίας τους και της τάσης τους να παραμυθιάζονται και με το πρώτο πρόβλημα να απογοητεύονται και να καταλήγουν είτε σε άλλη αγκαλιά είτε αποτραβηγμένοι στον κόσμο τους. Εκτός αυτού, μετατρέπονται σε απίστευτα ανασφαλή άτομα που ζητούν μόνιμα την επιβεβαίωση και τον περισσότετο καιρό γίνονται μίζεροι ή είναι μέσα στη θλίψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γεμάτος ανασφάλειες είναι και ο άντρας Παρθένος ο οποίος, ωστόσο, είναι ταυτόχρονα και υπερβολικά ζηλιάρης. Κρύβει επιμελώς τα ελαττώματά του κι ενώ μια γυναίκα πιστεύει ότι ξεκινά μία υγιή σχέση με έναν γοητευτικό και χαρισματικό άνθρωπο, στην πραγματικότητα θα καταλήξει να έχει στο πλευρό της έναν άντρα, ο οποίος, κάτω από την επιφάνεια, θέλει να την ελέγχει, χάνοντας συχνά την ψυχραιμία του για κάτι ανούσιο και μικρό. Κάθε φορά που θα καβγαδίζει μαζί της, θα την κάνει να αισθάνεται πως είσαι η μοναδική υπεύθυνη, ανίκανη ή χαζή.

Διάβασε επίσης: Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού παραδίδονται άνευ όρων στον καλό τους

Οι «δεδομένες» του ζωδιακού, που εκτιμήθηκαν, μόνο όταν είπαν το «αντίο»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved