Τα 3 πιο ανασφαλή και τα 3 πιο αυτοπεποιθησάτα ζώδια

Το δικό σου ζώδιο είναι μέσα σε κάποια κατηγορία;

Τα 3 πιο ανασφαλή και τα 3 πιο αυτοπεποιθησάτα ζώδια

Κάποια ζώδια είναι γεμάτα αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τις ικανότητές τους και κάποια είναι τα πλέον ανασφαλή, ανεξάρτητα από την εικόνα που βγάζουν προς τα έξω!

Ας δούμε τα 3 πιο αυτοπεποιθησάτα και τα 3 πιο ανασφαλή. Το δικό σου ζώδιο είναι μέσα σε κάποια κατηγορία;

ΤΑ ΠΙΟ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΑΤΑ

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δίνει την εντύπωση του... απρόσβλητου. Φαίνεται ότι είναι «χοντρόπετσος» και τίποτα δεν μπορεί να τον επηρεάσει και να του προκαλέσει ζημιά. Κι όντως είναι από τα ζώδια που έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και πιστεύουν στις δυνατότητές τους. Ξέρει ότι αρέσει μόνο σε λίγους ανθρώπους και όχι στους πολλούς κι εννοείται ότι αυτό δεν τον ενοχλεί καθόλου, ίσα-ίσα τροφοδοτεί και την πίστη του στην ανωτερότητά του. Έτσι κι αλλιώς, θεωρεί ότι αν δεν ήταν πρώτος και καλύτερος, δε θα ασχολιόταν κανένας μαζί του.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι από τους πιο αυτοπεποιθησάτους και περήφανους του ζωδιακού, ένας showman. Αυτό, βέβαια, θα μπορούσε να έχει και τα μειονεκτήματά του, καθώς δε γίνεται να κερδίσεις σε μια λογομαχία κάποιον, ο οποίος πιστεύει ότι έχει πάντα δίκιο. Οι Λέοντες, επίσης, προσβάλλονται εύκολα κι αν αισθανθούν απογοητευμένοι από μια κατάσταση, φεύγουν. Αλλά και μόνο ο τρόπος που προσεγγίζουν τα πράγματα αποδεικνύει το γιατί είναι ανάμεσα στα 3 πιο σίγουρα για τον εαυτό τους ζώδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μεγάλη αυτοπεποίθηση του Τοξότη απορρέει από την αισιόδοξη στάση του για τα πράγματα, αλλά και την τύχη του σε αρκετές περιπτώσεις και, μάλιστα, δεν έχει και κανένα τονισμένο Εγώ για να την τροφοδοτεί. Απλά, του αρέσει ο εαυτός του έτσι όπως είναι, γι’ αυτό και όχι μόνο δεν πτοείται από κακεντρεχή σχόλια και κριτικές εναντίον του, αλλά γελάει κιόλας με αρκετά από αυτά, προκαλώντας απανωτές κρίσεις στους άλλους. Τώρα, αν κάποιον άνθρωπο τον θεωρήσει «τοξικό», θα τον βάλει στο περιθώριο και θα συνεχίσει τη ζωούλα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΣΦΑΛΗ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος θεωρείται το κατ’ εξοχήν ανασφαλές ζώδιο. Η εσωστρέφειά του, ο φόβος για το οτιδήποτε άγνωστο ή ξένο, η έκθεση σε ένα περιβάλλον μακριά από το σπίτι, την οικογένεια ή τη χώρα του είναι κάτι που μπορεί να τον αρρωστήσει. Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν ισχύει, όταν «γνωριστεί» με τον περίγυρό του και εξοικειωθεί αρκετά, καθώς τότε βγάζει μπόλικη αυτοπεποίθηση. Μάλιστα, είναι το κλασικό παράδειγμα του «δώσε θάρρος στον χωριάτη».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος φοβάται πολύ την αποτυχία και το να βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που δεν έχει οργανώσει, ούτε έχει τον πλήρη έλεγχό του. Η έλλειψη αυθορμητισμού, όμως, όπως και αυτοπεποίθησης αυξάνουν δραματικά τις πιθανότητες να αποτύχει. Όσο κι αν εξαντληθεί από τον υπολογισμό και τις σκέψεις της κάθε κατάστασης, πάντα θα προκύπτει κάτι για να της αποδεικνύει ότι όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει. Αυτή, πάλι, παθαίνει νευρικό κλονισμό και χάνει τον μπούσουλα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως βγάζει προς τα έξω ένα δυναμισμό, μια περηφάνια, αλλά και μια έντονη αυτοπεποίθηση, η πραγματικότητα όμως είναι άλλη. Όσο πιο μικρός σε ηλικία είναι, τόσο περισσότερες ανασφάλειες (μην σου πούμε και κόμπλεξ) έχει. Αμφιβάλλει για ό,τι είναι και τις ικανότητές του, αλλά εκεί που του βγαίνουν οι μεγαλύτερες φοβίες και ανασφάλειες είναι η εμφάνισή του, τα ερωτικά ή συναισθηματικά του.Αυτό βέβαια αλλάζει με τα χρόνια, καθώς όσο μεγαλώνει και με την εμπειρία που έχει αποκτήσει πιστεύει περισσότερο στον εαυτό του.

Διάβασε επίσης:

4 ζώδια που είναι δύσκολο να τα κουμαντάρεις!

Τα 3 ζώδια που μετανιώνουν για ό,τι κάνουν και τα 3 που παραμένουν αμετανόητα

Αυτά είναι τα 3 μεγαλύτερα... ψώνια του ζωδιακού!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved