Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, αυτό είναι το μυστικό χαρακτηριστικό σου!

Ποιο είναι το αφανές χαρακτηριστικό των ζωδίων της γης;

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, αυτό είναι το μυστικό χαρακτηριστικό σου!

Σε κάθε ζώδιο υπάρχουν στοιχεία που θα τα βρούμε σε όλους τους εκπρόσωπους αυτού του ζωδίου. Τα περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι εμφανή, ενώ υπάρχουν άλλα που δεν τα αντιλαμβάνεσαι με την πρώτη.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι κάθε ζώδιο κρατάει καλά κρυμμένες μερικές πτυχές του χαρακτήρα του. Παρακάτω θα διαβάσεις ποιο είναι εκείνο το στοιχείο το οποίο κάθε ζώδιο της γης προτιμάει να κρατάει κρυφό από όσους το περιβάλλουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσύ, Ταύρε, είσαι αρκετά πεισματάρης, κάτι που μοιάζει μάλλον αναμενόμενο για το ζώδιο που συμβολίζεται από έναν… ταύρο!

Αυτό που μπορεί να μην ξέρουν πολλοί είναι η αγάπη σου για όλα τα όμορφα πράγματα, αφού ο πλανήτης σου είναι η θεά της ομορφιάς, η Αφροδίτη. Οπότε, αν κάποιος θέλει να σε «ρίξει», μπορεί να τα καταφέρει αρκετά καλά, αγοράζοντάς σου ένα ακριβό όμορφο κόσμημα ή ένα πολύχρωμο μπουκέτο λουλούδια!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, γενικά είσαι ένας πολύ καλός άνθρωπος που εμπνέεις εμπιστοσύνη στους άλλους, κυρίως επειδή είσαι άτομο προσγειωμένο που αποφεύγει «να πετάει στα σύννεφα». Μια γνωστή σου συνήθεια είναι να αρνείσαι συχνά τις προσκλήσεις σε κοινωνικές συγκεντρώσεις, προκειμένου να περάσεις καλά μόνος σου στο σπίτι!

Αυτό συμβαίνει επειδή για σένα είναι προτιμότερο να περιμένεις, μέχρι να βρεθείς και να ξοδέψεις χρόνο με τους φίλους σου, παρά να περιβάλλεσαι από διάφορους αγνώστους που αποσπούν την προσοχή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, από όλα τα ζώδια, εσύ συγκεντρώνεις τις μεγαλύτερες πιθανότητες να επιτύχεις, λόγω του ακριβούς προσανατολισμού και καθημερινού προγραμματισμού στη ζωή σου. Από τη στιγμή που θα αρχίσεις κάτι, πάντοτε το τελειώνεις, ακόμα κι αν σου πάρει πολύ περισσότερο χρόνο από όσον περίμενες.

Ωστόσο, στην λίστα με όσα έχεις να κάνεις κάθε μέρα, φρόντισε να… προσθέσεις την αγάπη και την φροντίδα για τον/την σύντροφό σου. Γενικά, θα ήταν καλό για σένα, να αναλογίζεσαι σε καθημερινή βάση αν και κατά πόσο η ζωή σου είναι ολοκληρωτικά επικεντρωμένη στη δουλειά σου.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που υπολογίζουν κάθε τους κίνηση!

Τα 3 ζώδια που ξοδεύουν τα πιο πολλά λεφτά!

Αυτοί είναι οι 3 αθεράπευτοι εγωιστές του ζωδιακού!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved