Τα 4 ζώδια που δύσκολα κάνουν καινούργιους φίλους

Δεν ξανοίγονται και δεν εμπιστεύονται

Τα 4 ζώδια που δύσκολα κάνουν καινούργιους φίλους

Μπορεί να είναι κοινωνικά, να φαίνονται cool ή να γίνονται αρεστά στις συναναστροφές τους, ακόμα και να περιτριγυρίζονται από αρκετά άτομα, όμως τα ζώδια, που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, δεν κάνουν εύκολα φιλίες. Ελάχιστοι άνθρωποι, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού θα καταφέρουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και θα μπουν στη ζωή τους, ακόμα πιο λίγοι θα έχουν το προνόμιο να γίνουν φίλοι τους. Ας πάμε να δούμε για ποια μιλάμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένας άνθρωπος κοινωνικός και μάλιστα έχει μεγάλο κύκλο γνωστών. Του αρέσει να μιλάει, να διασκεδάζει και να περνάει καλά. Ωστόσο, κρατάει τους ανθρώπους σε μια σχετική απόσταση. Ναι μεν κάνει παρέα μαζί τους, αλλά κολλητάρια δεν γίνονται. Ελάχιστοι είναι αυτοί που θα καταφέρουν να μπουν στην ζωή του και να τους εμπιστευτεί και μάλιστα ένας-δυο μπορεί να είναι μαζί του από την μικρή του ηλικία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι ο Σκορπιός δεν είναι αντικοινωνικός, ούτε και αποφεύγει τις συναναστροφές. Μάλιστα έχει αρκετό χιούμορ και είναι πολύ ευχάριστος στην παρέα. Αλλά, μέχρι εκεί. Είναι γνωστό ότι δεν εμπιστεύεται εύκολα ανθρώπους και συνήθως στο πλάι του, όπως συμβαίνει με τον Καρκίνο, έχει ένα-δύο άτομα, που είναι αυτό που λέμε "φίλοι για πάντα", τα οποία έχουν περάσει τα τεστ αξιοπιστίας και εχεμύθειας. Δεν θέλει άλλους. Του φτάνουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι πάρα πολύ ντροπαλός και μαζεμένος. Όταν αποφασίσει να βγει από το καβούκι του και να γίνει λίγο κοινωνικός, αρχίζει παράλληλα να γίνεται και λίγο… νευρωτικός. Θέλει να κάνει φίλους, ωστόσο, υποθέτει ότι οι άλλοι δεν θέλουν να κάνουν παρέα μαζί του. Αυτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης και το γεγονός ότι δεν πατάει γερά στα πόδια του, τον κάνουν να απορρίπτει ανθρώπους ή να μην αρπάζει τις ευκαιρίες από τα μαλλιά με αποτέλεσμα στο τέλος να μένει σχεδόν μόνος του.

ΖΥΓΟΣ

Μιλάμε για ένα ζώδιο κοινωνικό, ευγενικό, προσεγγίσιμο και πολλά άλλα θετικά στοιχεία, παράλληλα όμως μιλάμε και για ένα ζώδιο το οποίο χρησιμοποιεί όλα αυτά τα στοιχεία για να πετυχαίνει αυτό που θέλει, να γίνεται το δικό του, να περνά καλά και μετά να σου κλείνει την πόρτα. Δεν θα σε αφήσει εύκολα να το πλησιάσεις, δεν θα σου ανοιχτεί. Θα σου πει αυτά που θέλει, αλλά μέχρι ένα σημείο. Δεν θα μάθεις πράγματα για την προσωπική του ζωή. Ελάχιστοι είναι οι άνθρωποι τους οποίους αποκαλεί πραγματικούς φίλους. Όλοι οι άλλοι είναι απλές κοινωνικές επαφές.

Διάβασε επίσης: Τα 4 ζώδια που υπολογίζουν κάθε τους κίνηση!

Τα 4 ζώδια που τους αρέσει η μοναξιά τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved