Τα 4 πιο καπάτσα ζώδια

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν...

Τα 4 πιο καπάτσα ζώδια

Καπάτσος χαρακτηρίζεται κάποιος άνθρωπος που είναι έξυπνος και ταυτόχρονα πονηρός και καταφέρνει να παίρνει πάντα αυτό που θέλει στη ζωή του, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Πείθει για τις ικανότητές του και τον πιο δύσκολο, είναι επιδέξιος και όπως λέει και η ατάκα της Ρίζως από τις Άγριες Μέλισσες "με λένε Ρίζω κι όπως θέλω τα γυρίζω"! Πάμε να δούμε όπως ποια ζώδια είναι τα πιο καπάτσα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εύστροφος, έξυπνος, ευρυματικός και πάνω απ' όλα ευέλικτος, ο Δίδυμος μπορεί να βρει άπειρους τρόπους και εναλλακτικές για να βγει από μια δύσκολη θέση. Επιπλέον, η προσαρμοστικότητά του σε οποιαδήποτε κατάσταση και η ταχύτατη αξιολόγηση του περιβάλλοντος και των προσώπων που έχει γύρω του τον βοηθούν στο να επιλύει ταχύτατα το οποιοδήποτε πρόβλημα ή να καταφέρνει αυτό που θα βάλει με το μυαλό του. Είναι, δε, μανούλα στο να πείθει και τον πιο δύσκολο άνθρωπο να τον εμπιστευτεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο επίμονο και άκρως μεθοδικό. Δεν αφήνει ποτέ τίποτα στην τύχη. Εργάζεται σκληρά και δεν εγκαταλείπει ποτέ καμία προσπάθεια. Δεν τον νοιάζει πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να πετύχει αυτό που θέλει. Θα βάλει όλα τα μέσα και όλη του την δύναμη για να τα καταφέρει. Και παίρνει πάντα αυτό έχει βάλει στο μυαλό του αργά ή γρήγορα. Γιατί εκεί που οι άλλοι κουράζονται, αυτός συνεχίζει και δεν καταθέτει τα όπλα.

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα! Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι ένας από τους μεγαλύτερους λύτες προβλημάτων του ζωδιακού κύκλου, χάρη στο αναλυτικό μυαλό της. Είναι τελειομανής και αυτό το χαρακτηριστικό της δίνει ένα κοφτερό μάτι για να παρατηρεί και τις πιο μικρές λεπτομέρειες και να καταστρώνει τα σχέδιά της με ακρίβεια. Εξετάζει διεξοδικά την οποιαδήποτε κατάσταση, για να καταλάβει τι δεν λειτουργεί ή πάει στραβά και να βρει τρόπο να τη φέρει με τα νερά του. Η εργατικότητα και η συνέπειά της είναι κράχτης και το στοιχείο στο οποίο πατά για να καταφέρει τους στόχους της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν υπάρχει περίπτωση ένας Σκορπιός να μην πάρει αυτό που θέλει. Είναι το άτομο που κινεί όλα τα νήματα. Χειραγωγεί ανθρώπους και κατευθύνει τις καταστάσεις. Δεν το κάνει ποτέ φανερά. Το κάνει όμως μεθοδικά, με πειθώ και στρατηγική. Αν δεν κερδίσει ή αν δεν γίνει το δικό του, το θεωρεί ως μια μεγάλη ήττα και αποτυχία και θα «σκυλιάσει» ακόμα περισσότερο για να ανατρέψει το όποιο αποτέλεσμα. Έχει υπομονή και επιμονή. Και φυσικά πολλά βέλη στην φαρέτρα του...

Διάβασε επίσης:

Τα 3 πιο αγαπητά και τα 2 πιο μισητά ζώδια

Τα 4 ζώδια που υπολογίζουν κάθε τους κίνηση!

4 ζώδια που δε συμβαδίζουν με τους κανόνες και 2 που δεν ξεφεύγουν ούτε πόντο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved