Οι αξίες του κάθε ζωδίου πάνω στις οποίες «χτίζει» τη ζωή του: Ποια είναι η δική σου;

Υπάρχει λόγος που παίρνεις κάποιες συγκεκριμένες αποφάσεις στην ζωή σου.

Οι αξίες του κάθε ζωδίου πάνω στις οποίες «χτίζει» τη ζωή του: Ποια είναι η δική σου;

Όπως όλοι, έτσι κι εσύ έχεις κάποιες ηθικές αξίες, πάνω στις οποίες έχεις «χτίσει» την προσωπικότητά σου. Αυτές καθορίζουν τα βήματα που θα κάνεις στην ζωή, τους στόχους που θα θέσεις, με ποιους θέλεις να κάνεις παρέα και γενικότερα να συναναστρέφεσαι, πώς θέλεις να σε βλέπουν οι άλλοι. Καθορίζουν ακόμα και τα σεξουαλικά χαρακτηριστικά σου. Όλες αυτές οι αξίες φυσικά έχουν να κάνουν με το ζώδιό σου. Διάβασε και τον ωροσκόπο σου, διότι και εκείνος παίζει μεγάλο ρόλο στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σου.

ΚΡΙΟΣ-Αυτοεπιβεβαίωση

Οι Κριοί, από μικροί, δε θέλουν να υπακούουν σε εντολές και προσταγές και ως εκ τούτου αναγκάζονται να γίνουν ανεξάρτητοι, αυτόνομοι και να πορευτούν μόνοι τους. Αυτό είναι που τους ωθεί να προβάλλουν τον εαυτό τους στον κόσμο και να αποδείξουν τις ικανότητές τους γιατί κανείς άλλος δεν πρόκειται να το κάνει για αυτούς. Για τον Κριό, είναι εύκολο να είναι μόνος, αλλά δεν είναι τόσο διασκεδαστικό.

ΤΑΥΡΟΣ-Σταθερότητα

Ως ζώδιο της Γης, ο Ταύρος έχει απόλυτη ανάγκη την σταθερότητα στην ζωή του. Θέλει να ξέρει πού «πατάει», ενώ πιστεύει και βασίζεται μόνο σε όσα βλέπει και αντιλαμβάνεται. Για να μπορέσει να είναι ευτυχισμένος, θα πρέπει να είναι ασφαλής. Του αρέσουν τα υλικά αποκτήματα και μέσα από αυτά παίρνει την ικανοποίηση και την σιγουριά που τόσο επιθυμεί στην ζωή του.

ΔΙΔΥΜΟΙ-Επικοινωνία

Το Α και το Ω για έναν Δίδυμο είναι η επικοινωνία. Η ζωή του όλη εξαρτάται από το κομμάτι αυτό. Αν δεν μπορεί να μιλήσει, να συναναστραφεί με κόσμο και να ανταλλάξει απόψεις, νιώθει ότι πνίγεται. Η επικοινωνία λοιπόν για εκείνον είναι «ανάσα ζωής» και γύρω από αυτή «χτίζει» όλη του την ζωή, αλλά και την καθημερινότητά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-Συναισθηματική ασφάλεια

Ο Καρκίνος είναι το πιο συναισθηματικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη ότι για να είναι ευτυχισμένος και για να ευημερήσει θα πρέπει να νιώθει ασφαλής συναισθηματικά. Είτε αυτό έχει να κάνει με την ερωτική του ζωή, είτε με την οικογενειακή. Θέλει να νιώθει «σαν στο σπίτι του» και ότι υπάρχει μια αγκαλιά στην οποία μπορεί να μπει και να κουρνιάσει.

ΛΕΩΝ-Αυτοέκφραση

Ο Λέοντας έχει την απόλυτη ανάγκη της έκφρασης. Θέλει να μπορεί να προβάλλει στον κόσμο όλο του το «είναι». Έτσι γίνεται το επίκεντρο της προσοχής, μαγνητίζει τα βλέμματα και ικανοποιεί κάθε του συναισθηματική ανάγκη. Θέλει να τον αγαπούν, να τον θαυμάζουν και να τον λατρεύουν. Ό,τι κάνει, το κάνει με την καρδιά του και αυτό οι γύρω του το αντιλαμβάνονται και το εκτιμούν ακόμα περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-Παροχή υπηρεσιών

Η Παρθένος έχει μέσα της βαθιά την ανάγκη να «υπηρετεί» τους άλλους. Θέλει να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια, στήριξη και εξυπηρέτηση, όποιο και αν είναι το κόστος. Πολλές φορές βάζει σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό της, αρκεί να «βολέψει» τους άλλους και να νιώσει ότι εκείνη έπαιξε μεγάλο ρόλο στην ευτυχία και στην ευημερία τους.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ-Ισορροπία

Όλα για τον Ζυγό είναι θέμα ισορροπίας. Αν αυτή δεν υπάρχει στην ζωή του, τότε γκρεμίζεται ο κόσμος του όλος. Θέλει να έχει ισορροπία σε κάθε σχέση του, είτε αυτή είναι ερωτική, είτε επαγγελματική, είτε οικογενειακή, είτε φιλική. Ο Ζυγός θα κάνει όσες υποχωρήσεις χρειαστεί, προκειμένου να την εξασφαλίσει και αν δεν τα καταφέρει, τότε πολύ απλά… αποχωρεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-Απόλαυση

Οι Σκορπιοί είναι πολύ περισσότερο σε επαφή με τις πρωτόγονες παρορμήσεις τους σε σχέση με τα άλλα ζώδια. Τίποτα δεν είναι πιο αρχέγονο από τη ζωή και τον θάνατο, που εκφράζονται μεταφορικά μέσω του σεξ. Ωστόσο, ο Σκορπιός εκτιμά επίσης τις απλές, αθώες απολαύσεις, που του επιτρέπουν να ανταλλάσσει συναισθηματικούς πόρους, όπως αγάπη και φροντίδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ-Επέκταση

Τίποτα δεν μπορεί να συγκρατήσει έναν Τοξότη και να τον κάνει να μην αναζητήσει την περιπέτεια. Θέλει μέσα από τις εμπειρίες του να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει τους γύρω του, ενώ παράλληλα απολαμβάνει την απεριόριστη ελευθερία του. Θέλει να γυρίσει τη γη όλη και να ανακαλύψει όχι μόνο τον κόσμο, αλλά και το τι είναι αληθινό και έχει πραγματική σημασία για εκείνον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-Status

Οι Αιγόκεροι μεγαλώνουν με ένα αίσθημα υπερβολικής ευθύνης, κάτι που τους εμποδίζει να λάβουν τα συναισθήματα που απαιτούνται για να αισθάνονται ασφάλεια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κυνηγούν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους μακριά από τις «ρίζες» τους. Μόλις φτάσουν στην κορυφή και αποκτήσουν εξουσία, τότε είναι η στιγμή που θα νιώσουν ασφαλείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-Ελευθερία

Ο Υδροχόος θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσει την ελευθερία του, όποιο και αν είναι το κόστος. Άλλωστε ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιο αυτό, δεν είναι άλλος από τον Ουρανό. Αυτό σημαίνει ότι ο Υδροχόος πρέπει να είναι ελεύθερος για να καινοτομεί και να υπηρετεί την ανθρωπότητα.

ΙΧΘΥΕΣ-Υπέρβαση

Το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Ιχθύς, είναι πιο εξελιγμένο και πνευματικό σε σχέση με τα υπόλοιπα 11. Διαισθανόμενος ότι δεν είναι ένα σώμα με ψυχή, αλλά μια ψυχή με σώμα, ο Ιχθύς θέλει να ξεπεράσει τα φυσικά του όρια. Γι' αυτό είναι επιρρεπής στη φυγή, «χάνοντας» συχνά τον εαυτό τους στη δουλειά, την τέχνη, τα ναρκωτικά κ.λπ., ώστε να μπορεί να ξεπεράσει τα όρια της συνηθισμένης, γήινης εμπειρίας.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα ζώδια «δε μασάνε» μπροστά σε οποιαδήποτε πρόκληση

Αυτά τα ζώδια δεν αντέχουν την επιτυχία των άλλων

Αυτά είναι τα 5 πιο μελαγχολικά ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved