Ζώδια του φθινοπώρου: ένα αστρολογικό iD πέρα από τα συνηθισμένα.

Παρθένοι, Ζυγοί και Σκορπιοί αναμένεται να περάσουν μία χρονιά γεμάτη απόλαυση. Μία χρονιά όπου η πρακτικότητα συναντάει την υψηλή αισθητική. Μία χρονιά όπου το σύστημα θερμαινόμενου καπνού PULZE & iD θα κάνει πολύ πιο ξεχωριστές τις μικρές, καθημερινές στιγμές των ενήλικων καπνιστών.

Ζώδια του φθινοπώρου: ένα αστρολογικό iD πέρα από τα συνηθισμένα.

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να θέσουμε τους στόχους της νέας σεζόν και αυτό δεν μπορούμε παρά να το κάνουμε μελετώντας τους αστρολογικούς μας χάρτες. Τα ζώδια αυτής της εποχής (οι Παρθένοι, οι Ζυγοί και οι Σκορπιοί) βλέπουν τους γενέθλιους μήνες τους ως μία αφετηρία για να ιεραρχήσουν τις προτεραιότητες τους, να κάνουν ένα «ξεσκαρτάρισμα» στη ζωή τους και να κρατήσουν μόνο ανθρώπους, καταστάσεις και πράγματα που είναι «εύκολα και φιλικά». Ο Παρθένος, παραδείγματος χάριν, που έχει γεννηθεί τον Σεπτέμβριο, πάνω στην εκκίνηση του φθινοπώρου χαρακτηρίζεται για τη συνέπεια, την οργανωτικότητα και τη μεθοδικότητά του. Δίνει σημασία στις λεπτομέρειες, καθώς είναι τελειομανής, αλλά ταυτόχρονα επενδύει και σε ασυνήθιστα πρακτικά πράγματα που θα ολοκληρώσουν την τάξη στο δικό του σύμπαν. Όπως δηλαδή και η νέα συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE. O Παρθένος έχει μάθει να λειτουργεί με βάση τη λογική και τα ορθολογικά επιχειρήματα και δεν τα πάει καλά με τις εκπλήξεις και τον αυθορμητισμό. Γι’ αυτό και όλοι οι ενήλικοι καπνιστές που ανήκουν σε αυτό το πρακτικό ζώδιο της γης θα λατρέψουν το ασυνήθιστα πρακτικό PULZE. Το PULZE είναι εύκολο και βολικό στη χρήση του γιατί έχει σχεδιαστεί με σκοπό να απαντήσει στις ανάγκες των ενήλικων καπνιστών που επιλέγουν τον θερμαινόμενο καπνό. Και επειδή δίνει λύσεις στις καθημερινές ανάγκες των ενήλικων καπνιστών προσφέρει έως και 20 συνεχόμενες χρήσεις με 1 φόρτιση που διαρκεί 90, μόνο, λεπτά. Και αυτό είναι δεδομένο, δεν χρειάζεται να σε ευνοήσει κάποια συναστρία ή να μην είναι ανάδρομος ο Ερμής.

5

Δεν είναι, όμως, αποκλειστικό προνόμιο των Παρθένων η αναζήτηση των εύκολων λύσεων στην καθημερινότητά τους. Το επόμενο φθινοπωρινό ζώδιο, οι αξιαγάπητοι Ζυγοί, θέλουν και αυτοί να έχουν στη ζωή τους πράγματα εύχρηστα και κομψά. Είναι το απόλυτο κοινωνικό ζώδιο, που λατρεύει να συναναστρέφεται, να γνωρίζει καινούργιο κόσμο και να κάνει δημόσιες σχέσεις. Η εικόνα του και το εκλεπτυσμένο στυλ του είναι το σήμα κατατεθέν του γι’ αυτό και σαν ενήλικος καπνιστής επιλέγει μία τόσο elegant συσκευή θερμαινόμενου καπνού σαν το PULZE που βγαίνει σε δύο cool αποχρώσεις, copper (aka μπρονζέ) και silver (δηλαδή ασημί). Είναι σημαντικό για τους Ζυγούς να φροντίζουν την εμφάνισή τους και να ακολουθούν τη μόδα, προσθέτοντας όμως και τα δικά τους προσωπικά στοιχεία στις γενικές τάσεις. Ψάχνουν, ως ενήλικοι καπνιστές, προσωποποιημένες εμπειρίες και το PULZE είναι εδώ για να τους τις προσφέρει μέσα από την επιλογή σε 2 επίπεδα θέρμανσης: Standard για έντονη και Eco για πιο διακριτική εμπειρία.

4

Oι Σκορπιοί, από την άλλη, το τρίτο «φθινοπωρινό» ζώδιο, θέλουν να ξεχωρίζουν και να αφήνουν ανεξίτηλο το δικό τους iD σε ανθρώπους και καταστάσεις. Είναι ένα ζώδιο δυναμικό, με έντονο ένστικτο, διεισδυτικό, αινιγματικό, απόλυτο, ένα ζώδιο που λατρεύει να έχει τον έλεγχο σιχαίνεσαι τα ημίμετρα και τις χρυσές τομές. Του αρέσουν τα «καθαρά» πράγματα όπως του αρέσουν και οι καθαρές και γνήσιες γεύσεις γι’ αυτό και επιλέγει τις https://www.pulze.com/el-gr/proionta/id-ravdoi-kapnou. Επιλέγει ανάμεσα σε Rich Bronze για έντονη γευστική εμπειρία, Balanced Blue για ισορροπημένη αίσθηση, Ice με απαλή γεύση μέντας και Capsule Polar με κάψουλα δροσερής γεύσης μέντας, που μπορεί να απελευθερώσει εφόσον το επιθυμεί.

Tα άστρα μπορεί να χαράζουν την πορεία, αλλά ο κάθε άνθρωπος που ανήκει στα παραπάνω ζώδια επιλέγει στο τέλος τον δρόμο που θα ακολουθήσει με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Το να υπάρχουν στη ζωή και στη καθημερινότητά μας πολλές και διαφορετικές επιλογές είναι η μεγαλύτερη μορφή ελευθερίας καθώς μπορούμε να «πλάσουμε» το αύριο όπως εμείς θέλουμε και να ορίσουμε την τύχη μας κοιτώντας πάντα μπροστά και ψηλά… προς τα αστέρια.

Βάζοντας στην τσάντα μας την all in one συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE που έχει σχεδιαστεί από τους δημιουργούς των τσιγάρων Davidoff (και χωρίς να ανησυχούμε μην τεθεί κατά λάθος σε λειτουργία καθώς διαθέτει λειτουργία κλειδώματος) και επιλέγοντας ως ενήλικες καπνιστές τη ράβδο θερμαινόμενου καπνού iD της αρεσκείας μας μπορούμε να ξεκινήσουμε κάθε φθινοπωρινή μας μέρα με τον πιο ασυνήθιστα πρακτικό και διακριτικό τρόπο. Και στη συνέχεια, αφού έχουμε «καλομάθει» τον εαυτό μας, να θέσουμε με συγκέντρωση και προσήλωση τους στόχους της νέας σεζόν. Τους στόχους που κάθε Παρθένος, Ζυγός και Σκορπιός ξέρει πως να πετυχαίνει εύκολα και γρήγορα με τη βοήθεια της κρίσης του αλλά και των άστρων…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved