3 ζώδια που δεν κρατάνε μυστικό και 3 που είναι... «τάφοι»

Για να ξέρεις ποιο θα εμπιστευτείς και ποιο όχι

3 ζώδια που δεν κρατάνε μυστικό και 3 που είναι... «τάφοι»

Δεν είναι σπάνιο να απογοητευόμαστε από άτομα που θεωρούμε πιο κοντινά μας, μέσα από την οικογένεια, φίλο/η ή σύντροφο καθώς μπορεί να τους εμπιστευτήκαμε ένα μυστικό, κάτι πολύ προσωπικό μας κι αυτό να μαθεύτηκε, εξ αιτίας της αφέλειάς τους ή της ανικανότητας να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και να αισθανθήκαμε άβολα.

Από την άλλη, υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι, στους οποίους μπορείς να «ξανοιχτείς» και να τους μιλήσεις για οτιδήποτε, έχοντας τη βεβαιότητα ότι ό,τι κι αν γίνει, δεν πρόκειται να σε μαρτυρήσουν... Παρακάτω θα δεις ποια από τα ζώδια είναι τα πιο μαρτυριάρικα και ποια είναι «τάφοι».

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Οι μαρτυριάρηδες του ζωδιακού

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος μιλάει πολύ! Και άνθρωπος που μιλάει πολύ λογικό είναι να του ξεφεύγουν διάφορα. Ακριβώς επειδή το μυαλό του στροφάρει, δεν προλαβαίνει να επεξεργαστεί τι πρέπει να πει και τι όχι και το στόμα του «ξεφουρνίζει» και τα πιο σοβαρά μυστικά. Εάν πεις κάτι σε Δίδυμο να ξέρεις ότι το έχουν μάθει ήδη όλοι. Και ξαναλέμε, δεν το κάνει από κακία, απλώς δεν φιλτράρει τι και σε ποιον το λέει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι, προκειμένου να αποδείξουν ότι τα ξέρουν όλα, ανοίγουν το στοματάκι τους και όποιον πάρει ο Χάρος. Ρετάρουν, το παίζουν φωτεινοί παντογνώστες και προκειμένου να το αποδείξουν, θα ξεστομίζουν κάθε μυστικό που μπορεί να γνωρίζουν. Όπως και οι Δίδυμοι δεν μαρτυράνε πράγματα με κακία, απλώς… λένε μυστικά που δεν θα έπρεπε γιατί δεν φιλτράρουν στο μυαλό τους το τι θα πουν. Σκέφτονται πιο πολύ το πώς θα σου «την πουν» παρά το τι θα σου πουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι γνωστός για τον αυθορμητισμό του. Μπορεί οι άλλοι δυο της κατηγορίας να έχουν τους λόγους τους που γίνονται μαρτυριάρηδες, ο Τοξότης δεν έχει κανέναν. Απλώς έτσι είναι. Πραγματικά ανοίγει το στοματάκι του και δεν έχει stop. Και δεν το μετανιώνει, ούτε νιώθει τύψεις γιατί δεν θεωρεί ότι έκανε και κάτι κακό… YOLO! Άκρη μαζί του δεν θα βγάλεις, γι’ αυτό πρόσεχε τι του εκμυστηρεύεσαι.

Και οι... «τάφοι»

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι εκτιμούν τις ανθρώπινες σχέσεις και γνωρίζουν ότι ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη είναι θεμελιώδεις αρχές για να διατηρηθεί υγιής μια φιλία για πολλά-πολλά χρόνια. Για αυτόν το λόγο, τις περισσότερες φορές δίνουν πολύ μεγαλύτερη αξία στη σιωπή παρά στα λόγια. Το να γίνεις «κολλητός» με έναν Ταύρο, ίσως να μην είναι τόσο απλό, αλλά από τη στιγμή που θα δημιουργηθεί ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ σας, μπορείς πάντα να βασίζεσαι επάνω του. Είναι από τα πιο αξιόπιστα και εχέμυθα άτομα που θα γνωρίσεις στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι μάλλον συντηρητικοί και εξαιρετικά διακριτικοί σε ό,τι κι αν κάνουν. Πιστεύουν ότι είναι «γρουσουζιά» το να αποκαλύψουν στον περίγυρό τους τα μυστικά ή τα σχέδια τους για το μέλλον. Προτιμούν να κρατάνε πάντα για τον εαυτό τους τόσο τα δικά τους μυστικά όσο και των άλλων. Μπορείς πάντα να βασίζεσαι σε έναν Σκορπιό επειδή ποτέ δεν θα αποκαλύψει σε άλλον άνθρωπο οτιδήποτε του έχεις πει. Είναι συχνά το ιδανικό πρόσωπο για να εκτονωθείς και να απελευθερωθείς από ένα βάρος που σε πλακώνει, λέγοντάς του οτιδήποτε σε απασχολεί. Δεν μοιράζεται ποτέ τις καθαρά προσωπικές στιγμές με κανέναν. Ακόμα κι αν γίνει κάποιο μπέρδεμα μεταξύ σας ή απομακρυνθείτε, θα πάρει το μυστικό σου στον… τάφο του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλοι οι Αιγόκεροι έχουν εξαιρετικά καλά καθορισμένες αξίες και αρχές, ενώ δεν παρεκκλίνουν ποτέ από αυτό που πιστεύουν ότι είναι το σωστό. Μία από τις προτεραιότητες στις σχέσεις που δημιουργούν είναι η διακριτικότητα και ο σεβασμός προς τους άλλους. Συνεπώς, τίποτα από όσα θα μοιραστείς με έναν Αιγόκερω δεν πρόκειται να «διαρρεύσει» σε κάποιο άλλο άτομο ή περιβάλλον. Ένας Αιγόκερως είναι σοφός και δίκαιος άνθρωπος, που ξέρει ότι δεν θα κερδίσει τίποτα με το να πληγώσει ή να προδώσει τους ανθρώπους του. Θα πάρει το μυστικό σου μαζί του, επειδή αν σε προδώσει, η συνείδησή του δεν θα τον αφήσει ποτέ να ησυχάσει.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα ζώδια παραείναι αισιόδοξα και στο τέλος την πατάνε

Μην «ανοίξεις πόλεμο» με αυτά τα 5 ζώδια, γιατί θα χάσεις!

Τα 2 πιο στυλάτα και τα 2 πιο κιτς ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved