Τι κάνει ο Ζυγός μετά από ένα χωρισμό;

Πώς τον διαχειρίζεται και ποιες είναι οι αντιδράσεις του;

Τι κάνει ο Ζυγός μετά από ένα χωρισμό;

Ο χωρισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν. Πόσω μάλλον για ένα ζώδιο σαν τον Ζυγό, ο οποίος είναι γεννημένος για να βρίσκεται μέσα σε μια σχέση. Αν δεν είναι ερωτευμένος και αν δεν απολαμβάνει τις στιγμές του με το ταίρι του, τότε είναι δυστυχισμένος και μίζερος. Ένας χωρισμός λοιπόν για τον Ζυγό ποτέ δεν είναι εύκολος, ακόμα και αν είναι αυτός που αποφάσισε τελικά να φύγει από την σχέση.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Αρχικά να πούμε ότι κάνει τα πάντα για να μην φτάσει το πράγμα ποτέ στον χωρισμό και δίνει πάρα πολλές ευκαιρίες ώστε να σωθεί η κατάσταση. Αν όμως τελικά χωρίσει, τότε θα τον δεις να είναι στα πατώματα. Θα κάνει τα πάντα για να προσπαθήσει να «μαλακώσει» τον πόνο. Ο Ζυγός είναι άτομο που λειτουργεί και με την λογική του, εκτός από το συναίσθημα, αλλά σε στιγμές μεγάλου πόνου, τα «χάνει». Δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί όλο αυτό. Δεν θα παρακαλέσει, ούτε θα κάνει ποτέ κάτι extreme, ωστόσο μέχρι να σταθεί και πάλι στα πόδια του και να προχωρήσει παρακάτω, θα περάσει δύσκολα.

Για να τα λέμε και όλα όμως, αν βρεθεί σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα ένα άλλο άτομο που θα του τραβήξει την προσοχή, σε έχει ξεχάσει σε χρόνο dt και πάει γι άλλα. Γιατί για εκείνον προέχει η δική του ισορροπία και ηρεμία, αλλά και η ανάγκη του για ρομάντζο, έρωτα, σεξ και αγάπη.

Διάβασε επίσης:

Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Ζυγό

10 επίθετα που χαρακτηρίζουν τον Ζυγό

10 πράγματα που βγάζουν τους Ζυγούς από τα ρούχα τους

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved