Αυτά τα 5 ζευγάρια ζωδίων είναι βγαλμένα από παραμύθι

Μπορούν να φτιάξουν μια όμορφη, ερωτική σχέση και να ζήσουν ευτυχισμένα

Αυτά τα 5 ζευγάρια ζωδίων είναι βγαλμένα από παραμύθι

Αυτά τα ζευγάρια ζωδίων επιβεβαιώνουν το ρητό "η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται", καθώς από την πρώτη τους γνωριμία όλα πάνε ρολόι. «Κολλάνε» αμέσως, δεν έχουν στρατηγικές, ούτε δράματα, ούτε καημούς και κλάματα και το σεξ μεταξύ τους είναι τέλειο! Θα μας πεις, υπάρχουν πολλά τέτοια; Η απάντηση είναι όχι!

Ποια είναι λοιπόν τα 5 ζωδιακά ζευγάρια που μπορούν να φτιάξουν μια όμορφη, ερωτική σχέση και να ζήσουν ευτυχισμένα, σαν να είναι σε παραμύθι;

Λέων + Ζυγός

Ο ερωτικός και γοητευτικός Ζυγός ταιριάζει απόλυτα με τον παθιασμένο και γεμάτο αυτοπεποίθηση Λέοντα. Κοινωνικοί και οι δυο, με συγκεκριμένους στόχους, πετάνε τη σκούφια τους για διασκεδάσεις και εξόδους και επιδιώκουν να μπουν στα... καλύτερα σαλόνια. Φροντίζουν τη δημόσια εικόνα τους και το στιλ εμφάνισής τους θέλουν να ξεχωρίζει. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και κατανόηση, έχουν παρόμοιες αξίες, ενώ το σεξ μεταξύ τους είναι αρκετά πικάντικο, ώστε να μη γίνει μια βαρετή επανάληψη.

Τοξότης + Αιγόκερως

Εκ πρώτης όψεως δείχνουν... δύο ξένοι στην ίδια πόλη! Ο ρεαλιστής και αυστηρός Αιγόκερως δε φαντάζεται ούτε μία στο εκατομμύριο να είναι μαζί με τον φουλ στην αισιοδοξία και ενθουσιασμό Τοξότη, πόσω μάλλον να κάνει και σχέση! Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με τα "παράδοξα" της αστρολογίας που μεταξύ μας δεν είναι και τόσο παράδοξα, αν σκεφτεί κανείς ότι γειτονεύουν, οπότε είναι πιθανό να έχουν και πλανήτες στις ίδιες θέσεις. Για πότε παρασύρεται λοιπόν, ούτε που το καταλαβαίνει. Με την καθημερινή τριβή, αντιλαμβάνεται ότι τελικά δεν τους χωρίζει άβυσσος. Ο ένας παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα, ο άλλος θετικότητα και κίνηση και το σεξ μεταξύ τους αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού συνδυάζει έρωτα και ολίγον τι από διαστροφή!

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

Καρκίνος + Σκορπιός

Εντάξει, αυτό είναι ένα «κλασικό» ζευγάρι ζωδίων και δεν τους δένει μόνο το κοινό στοιχείο του Νερού, αλλά η πίστη, η αφοσίωση και το άφθονο συναίσθημα που μπορούν να δώσουν και να πάρουν. Είναι ζευγάρι για γάμο και παιδιά, με τον σέξι και δυναμικό Σκορπιό να αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο της σχέσης και τον συναισθηματικό, αλλά ανθεκτικό Καρκίνο να είναι πρόθυμος να αναλάβει τα ηνία του σπιτιού και της οικογένειας, στο σεξ πάντως τα παραχωρεί με άνεση.

Κριός + Τοξότης

Άλλο ένα «κλισέ», αστρολογικά, ζευγάρι, που όμως αναφέρεται γιατί λειτουργεί! Ενθουσιασμός, σεξουαλικότητα, αίσθηση ελευθερίας και ανεξαρτησίας είναι τα κύρια συστατικά που κρατούν ενωμένο αυτούς τους δυο, οι οποίοι το διασκεδάζουν αρκετά μεταξύ τους. Έχουν την υγιή τους τρέλα, διάθεση για δράση και ξέρουν από πρώτο χέρι τι θα πει «βαρέθηκα», οπότε φροντίζουν να εμπλουτίζουν τη σχέση τους τόσο σεξουαλικά, όσο και από πλευράς δραστηριοτήτων για να κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον!

Υδροχόος + Υδροχόος

Πρόκειται για ένα... επαναστατικό ζευγάρι, που λειτουργεί με τους δικούς του κανόνες. Και τα δυο άτομα σιχαίνονται τους περιορισμούς, τα κλισέ και τις δεσμεύσεις, οπότε φροντίζουν να κρατούν τη σχέση τους κατά τι πιο ελεύθερη και ιδιαίτερη. Μπορεί να μην μένουν καν κάτω από την ίδια στέγη, να έχουν χωριστά δωμάτια ή να αποδέχονται (σε τραβηγμένες περιπτώσεις) το να υπάρχει εναλλαγή σεξουαλικών συντρόφων, με το σκεπτικό «κανείς δεν είναι κανενός» ή ότι το σεξ είναι απλά μια εκτόνωση και πιο σημαντική είναι η αγάπη και η εγκεφαλική τους ένωση. Pas mal…

Διάβασε επίσης: Αυτά τα ζευγάρια ζωδίων δεν έχουν αντίπαλο!

3 + 1 άντρες του ζωδιακού απολύτως αφοσιωμένοι στην γυναίκα που διάλεξαν

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved