Τα ζώδια που δεν μπορούν να είναι ποτέ υπεράνω

Βάζουν τον εαυτό τους πάνω από όλους και όλα!

Τα ζώδια που δεν μπορούν να είναι ποτέ υπεράνω

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπορούν με τίποτα να παραμερίσουν το εγωισμό τους όταν οι καταστάσεις το απαιτούν. Δεν αφήνουν την συμπόνοια να τους κυριεύσει και βγάζουν μπροστά τις δικές τους ανασφάλειες. Είναι εγωκεντρικοί, νάρκισσοι και προσβάλλονται με το παραμικρό! Αυτό συμβαίνει επειδή κατά βάθος είναι ανασφαλείς και θέλουν να ικανοποιούν το «εγώ» τους. Δεν μπορούν να είναι υπεράνω σε κάποιες περιπτώσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός έχει φουσκωμένο Εγώ και δεν μπορεί να σκεφτεί κανέναν άλλο πέρα από τον ίδιο του τον εαυτό. Όσο και να προσπαθεί κάποιος γύρω του να του τραβήξει την προσοχή, να του μιλήσει για τα δικά του θέματα και να του ζητήσει βοήθεια, εκείνος δεν βάζει στην άκρη τα προβλήματα και τις δικές του σκέψεις και δεν δίνει καμία σημασία στις ανάγκες του άλλου ατόμου. Εννοείται ότι αν υπάρξει παρεξήγηση, δε θα είναι καθόλου υπεράνω... Θα ζητήσει τα ρέστα απευθείας!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι εγωκεντρικός. Δίνει την απόλυτη προτεραιότητά του στα δικά του ζητήματα και αν έχει χρόνο ή και λίγη όρεξη, ίσως και να σου κάνει την τιμή να ακούσει τι έχεις να του πεις. Ικανοποιεί πρώτα τις δικές του ανάγκες και τα θέλω και δεν τον ενδιαφέρει τι θα ήθελαν οι άλλοι ή τι θα είχαν ανάγκη να κάνουν ή να ακούσουν. Αν περισσέψει κάτι, τους «πετάει κανένα ξεροκόμματο» ενδιαφέροντος ή χρόνου. Αν θιχτεί ή νιώσει προσβεβλημένος, ξυπνά η Κατίνα που κρύβει μέσα του...

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα! Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρότι η Παρθένος είναι γενικά ένα άτομο που νοιάζεται, εξυπηρετεί και προσφέρει σε όσους αγαπά πραγματικά, όταν τσακώνεται βγάζει ένα άλλο πρόσωπο που δεν ταιριάζει σε όσα είπαμε πιο πριν. Δεν μπορεί να διαχωρίσει το «εγώ» της από το «εμείς» και έτσι όλος αυτός ο εγωκεντρισμός την καταλαμβάνει και δεν θα δείξει καμία ανωτερότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός τείνει γενικά να είναι ένα άτομο κλειστό στον εαυτό του και χαμηλών τόνων. Είναι από τα πλέον ανασφαλή και επιφυλακτικά ζώδια, καθώς δεν εμπιστεύεται κανέναν και φυσικά είναι καχύποπτος απέναντί τους. Όταν απαιτηθεί, δεν μπορεί να δώσει προτεραιότητα στα συναισθήματα του άλλου ατόμου και πάντα θέλει να έχει εκείνος την τελευταία λέξη σε όλα! Το "ας πάει και το παλιάμπελο" δεν θα το πει ποτέ και σε καμία περίπτωση, ακόμα και αν για άλλους ένα ζήτημα είναι πραγματικά ασήμαντο. Τίποτα δε θα λήξει, αν δεν το λήξει αυτός.

Διάβασε επίσης:

3 ζώδια που αντιμετωπίζουν τα προβλήματά τους με σθένος και 3 που κρύβονται

Τα 4 ζώδια που φρικάρουν με θέματα υγείας

Αυτά είναι τα 4 πιο αδύναμα ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved