Τα 4 ζώδια που φρικάρουν με θέματα υγείας

Είναι εκείνα που μόλις νιώσουν μια αδιαθεσία, γκουγλάρουν να δουν από τι πάσχουν!

Τα 4 ζώδια που φρικάρουν με θέματα υγείας

Μιλάμε για εκείνα τα ζώδια που έχουν έναν μόνιμο φόβο ότι κάτι θα κολλήσουν ή με το που θα νιώσουν την παραμικρή ενόχληση ή αδιαθεσία θα αρχίσουν να ψάχνουν στην google από τι πάσχουν. Δυστυχώς δεν είναι και λίγα... 4 ζώδια έχουν αυτό το κακό συνήθειο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προφανώς και η Παρθένος θα ήταν πρώτη στην σχετική μας λίστα. Είναι το ζώδιο με την μεγαλύτερη μικροφοβία και αρρωστοφοβία και φυσικά τις περισσότερες εμμονικές σκέψεις γύρω από την υγεία της. Με το παραμικρό που ίσως νοιώσει, βγάζει αμέσως συμπεράσματα και σκέφτεται τα χειρότερα. Θα ψάξει για μια θεραπεία και δεν θα διστάσει να πάρει από μόνη της κάποια φαρμακευτική αγωγή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο που παρότι νιώθει καλά και δεν έχει ενοχλήσεις, πιστεύει ότι κάτι κακό μπορεί να του συμβαίνει και ότι πιθανόν να αρρωστήσει άμεσα. Είναι σε μια συνεχόμενη επαγρύπνηση σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία του και αν ακούσει ότι κάποιος γνωστός του ή κάποιος από το περιβάλλον του αρρώστησε, τότε θα θεωρήσει ότι και εκείνος έχει κολλήσει και θα τρέξει να δει γιατρό και να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως γενικά στην ζωή του δεν είναι και το πιο αισιόδοξο άτομο. Παρόμοια συμπεριφορά έχει και σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία του. Αν νιώσει κάποια ενόχληση, το μυαλό του πηγαίνει μόνιμα στο κακό. Μοιάζει αρκετά με τον Καρκίνο στο κομμάτι αυτό. Άλλωστε είναι και «απέναντι». Η διαφορά τους είναι ότι ο Αιγόκερως ό,τι και να σκέφτεται ή όσο και να στεναχωριέται, δεν θα κλαφτεί σε κανέναν. Απλώς θα πάει άμεσα σε γιατρό για να το τσεκάρει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς πάντα θεωρεί ότι κάτι δεν πάει καλά με εκείνον. Έχει γενικά αυτή την αίσθηση, όμως προσπαθεί να «θάβει» τις ανησυχίες του και να «χάνεται» στον κόσμο του σκεπτόμενος άλλα πράγματα. Δεν θέλει να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματά του κατάμουτρα και ίσως στραφεί σε εναλλακτικές μορφές θεραπείας, όπως βότανα, μασάζ κτλ. Του αρέσει να δοκιμάζει οτιδήποτε καινούργιο και πρωτοπόρο που δεν έχει να κάνει μόνο με φάρμακα. Είναι ένα βαθιά συναισθηματικό ζώδιο και αν υποπτευτεί ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του, τότε αυτό επηρεάζει όλη την ύπαρξή του.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα 4 πιο αδύναμα ζώδια

Αυτά είναι τα πιο τίμια ζώδια που θα συναντήσεις

Τα 5 ζώδια που σε φτάνουν στο «αμήν» με τη συμπεριφορά τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved