Τα 5 ζώδια που σε φτάνουν στο «αμήν» με τη συμπεριφορά τους

Στο τσακ είσαι να τα χαστουκίσεις

Τα 5 ζώδια που σε φτάνουν στο «αμήν» με τη συμπεριφορά τους

Δύσκολο είναι να συγκρατηθείς με κάποια ζώδια, καθώς με τη συμπεριφορά τους και την εκνευριστική τους μπορούν εύκολα να σε φέρουν στα όριά σου και να θέλεις να τους ρίξεις μια ανάστροφη που θα είναι όλη δική τους. ΟΚ, δεν το κάνεις, αλλά κι αυτά δεν εννούν να καταλάβουν σε τι σημεία φέρνουν τους άλλους ανθρώπους. Ποια είναι αυτά;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νούμερο ένα στην σχετική μας λίστα, καθώς το ζώδιο αυτό μπορεί να σε βγάλει με μεγάλη ευκολία έξω από τα ρούχα σου. Είναι τόσο επικριτικό, τόσο υπερβολικά… οργανωτικό που είναι ικανό να σε τρελάνει. Έχει εμμονή με την λεπτομέρεια και την τελειότητα και δεν μπορείς να το ευχαριστήσεις με τίποτα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι το ίδιο εκνευριστικοί τόσο στην επαγγελματική τους ζωή, όσο και στην προσωπική τους. Θα πρέπει να είσαι φάση ζεν, αλλά πολύ… ζεν για να τους αντέξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δικαιωματικά οι Δίδυμοι είναι στην δεύτερη θέση της σχετικής μας λίστας. Είναι το ζώδιο που μπορεί πραγματικά να σε τρελάνει. Να σε κάνει να αρχίσεις να ανησυχείς ότι το… χάνεις. Άλλα λέει, άλλα κάνει, άλλα σκέφτεται και εσύ άκρη μαζί του δε θα βγάλεις ποτέ. Επίσης, είναι γνωστό ότι το ψέμα είναι η δεύτερη φύση τους και φυσικά θα σε φλομώσουν. Έχουν master στο κομμάτι αυτό και τις περισσότερες φορές ούτε που θα το καταλάβεις ότι σου «πούλησαν παππά».

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Welcome to hell!!! Αυτή είναι η φράση που περιγράφει περισσότερο μια σχέση με Σκορπιό. Και δεν μιλάμε μόνο για ερωτική σχέση… Είναι ίσως το πιο δύσκολο ζώδιο για να διαχειριστείς ή να υπομείνεις. Είναι δογματικό, ζηλιάρικο και εμμονικό. Έχει αγύριστο κεφάλι και όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, θα το πετύχει με κάθε τρόπο και μέσο.

ΚΡΙΟΣ

Δύσκολα μπορείς να αντέξεις με έναν Κριό δίπλα σου. Είναι ευέξαπτος, είναι υπερκινητικός και όταν έχει να κάνει πολλά πράγματα μαζεμένα, χάνει την μπάλα… Επίσης, εάν βάλει κάτι στο μυαλό του δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πραγματοποιήσει ή να μην το αποκτήσει. Και δεν θα τον νοιάξει, εάν θα έχει σωστή συμπεριφορά απέναντί σου ή αντιμετώπιση…

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θα σε μισήσει εάν διαφωνήσεις μαζί του και αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για να τσακωθεί. Έχει αυτοπεποίθηση και δεν φοβάται να το δείξει. Αν του πεις ότι διαφωνείς μαζί του, τότε θα σε κοιτάξει με ένα βλέμμα δολοφονικό και δεν θα ξέρεις πού να τρέξεις να κρυφτείς. Εάν ο Ταύρος θελήσει να αποκτήσει κάτι, θα αρχίσει μεταξύ άλλων και την γκρίνια, μέχρι φυσικά να το αποκτήσει. Μετά θα επιστρέψει στην ζεν κατάσταση που ήταν και πριν.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια είναι ευάλωτα, αλλά το κρύβουν

Τα 3 νοσταλγικά ζώδια που είναι δέσμια του παρελθόντος!

Το ζώδιό σου μαρτυρά τι κάνεις και πώς είσαι, μόλις ξυπνάς το πρωί

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved