Αυτά τα 3 ζώδια είναι ευάλωτα, αλλά το κρύβουν

Ποτέ δεν θα το φανερώσουν

Αυτά τα 3 ζώδια είναι ευάλωτα, αλλά το κρύβουν

Υπάρχουν κάποια ζώδια που το να μιλάνε για τα συναισθήματά τους είναι το χειρότερό τους κι όποτε ανοίγεται τέτοια κουβέντα είναι σαν να έχουν πιει το αμίλητο νερό. Δείχνουν ψυχρά ή αδιάφορα, η πραγματικότητα όμως διαφέρει. Κυρίως τη στενοχώρια, την πίκρα ή την απογοήτευσή τους δε θα τη δεις ποτέ, ούτε θα μάθεις πόσο πληγώθηκαν γιατί απλούστατα το να συζητούν για το πώς νιώθουν είναι σαν να σου φανερώνουν το πόσο ευάλωτα είναι. Ποια είναι;

ΛΕΩΝ

Ίσως πιστεύεις ότι ο Λέοντας είναι το ζώδιο που έχει την ικανότητα να μην το επηρεάζει τίποτα, να μένει αλώβητο. Στην πραγματικότητα, οι Λέοντες είναι πολύ ευάλωτοι. Μάλιστα, υπάρχει λόγος που αυτό το ζώδιο ψάχνει διαρκώς για επαίνους και επιβεβαίωση – του αρέσει να αγαπιέται, και κάθε τι που αντιλαμβάνεται ως διαφορετικό, κάνει το «εγώ του» να τραυματίζεται. Όσο σίγουροι και με αυτοπεποίθηση κι αν δείχνουν, οι Λέοντες δεν είναι τόσο «χοντρόπετσοι» όσο σε αφήνουν να νομίζεις. Μερικές λέξεις μόνο μπορούν να τους πληγώσουν πραγματικά, αν και δεν θα το παραδέχονταν ποτέ. Ο Λέων χρειάζεται προσοχή για να ευδοκιμήσει κι αν δεν πάρει αρκετή, θα «μουτρώσει». Αλλά μόνο μέσα του!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι έχουν γεννηθεί για να προσφέρουν υπηρεσίες και δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπούν περισσότερο από το να αισθάνονται χρήσιμοι για τους άλλους. Μόνο που η «βοήθειά τους» μπορεί κάποιες φορές να είναι μια λιγάκι… καταπιεστική. Όταν οι Παρθένοι πιστεύουν ότι οι προσπάθειές τους δεν εκτιμώνται, πληγώνονται τα αισθήματά τους – αν και φυσικά δεν θα σου το πουν ποτέ. Αυτοί οι ακούραστοι πολεμιστές και εργάτες απλώς σκέφτονται πάρα πολύ. Πράγμα που σημαίνει ότι υπεραναλύουν το κάθε τι, κάθε αντίδραση, διάδραση, συζήτηση και έκφραση προσώπου. Αλλά επειδή θα κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν μια σύγκρουση, προτιμούν να θάβουν βαθιά μέσα τους όλες τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Πάντως το ό,τι οι Παρθένοι δεν δείχνουν τα συναισθήματά τους, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν και καθόλου. Στα κρυφά, έχουν πάρα πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όπως και το συγγενές τους ζώδιο, οι Παρθένοι, έτσι και οι Αιγόκεροι ποτέ δεν εκφράζουν ανοιχτά, ούτε δημοσιοποιούν τα συναισθήματά τους, αλλά στην πραγματικότητα προσβάλλονται εύκολα και συχνά. Ένας Αιγόκερως που αισθάνεται ότι τον υποτιμούν, δεν τον σέβονται ή τον αγνοούν, θα ξεσπάσει, αλλά με τρόπο παθητικό-επιθετικό. Ως απίστευτα αφοσιωμένα άτομα, οι Αιγόκεροι είναι άνθρωποι στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε για οτιδήποτε. Όταν όμως κάποιο άτομο που εμπιστεύονται τους παρατήσει, δεν είναι απλώς ενοχλητικό για εκείνους. Είναι προδοσία. Ωστόσο, όπως συμβαίνει και με τους Λέοντες, η υπερηφάνεια τους δεν τους αφήνει να παραδεχτούν ποτέ ότι έχουν πολύ δυνατά συναισθήματα.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 νοσταλγικά ζώδια που είναι δέσμια του παρελθόντος!

Το ζώδιό σου μαρτυρά τι κάνεις και πώς είσαι, μόλις ξυπνάς το πρωί

Αυτά τα ζώδια έχουν τα χειρότερα ξεσπάσματα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved