Αυτά τα ζώδια έχουν τα χειρότερα ξεσπάσματα

Όταν δεις ότι αρχίζουν να θυμώμουν, φύγε μακριά τους να... σωθείς!

Αυτά τα ζώδια έχουν τα χειρότερα ξεσπάσματα

Λίγο ή πολύ όλοι έχουμε τις κακές στιγμές μας κατά τις οποίες μπορεί και να ξεφύγουμε λίγο και να ξεσπάσουμε. Ακόμα και για τον πιο χαλαρό τύπο ανθρώπου, υπάρχει πάντα μια μικρή αφορμή, που θα είναι σαν τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Μπορεί να βάλει τα κλάματα, να βρίσει, να φωνάξει, να τα σπάσει όλα. Λίγο πιο κάτω, θα σου αναλύσουμε τα 4 ζώδια που πραγματικά, όταν φορτώσουν και εκραγούν, ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε... Δεν έχει σημασία, αν φταις ή όχι! Αν έχεις την ατυχία να είσαι κοντά τους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, θα την πληρώσεις τη νύφη!

ΚΡΙΟΣ

Το παιδί του Άρη είναι γνωστό τόσο για την ορμητικότητα όσο και την επιθετικότητά του. Ο θυμός του γίνεται εύκολα οργή, όταν νιώσει ότι αδικείται ή κατηγορείται χωρίς λόγο. Μιας και η υπομονή είναι άγνωστη λέξη για τον Κριό και το μυαλό του ακυρώνεται, δεν θα κάτσει να σκεφτεί αν κάποιος φταίει ή όχι. Όταν τα πάρει, βρες καράβι να φύγεις, αλλιώς δε θα γλιτώσεις.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ω ναι, είναι συναισθηματικός και ευαίσθητος, ο Καρκίνος όμως είναι και κυκλοθυμικός. Αν πληγωθεί, τον καταπίνει ο αρνητισμός, οργίζεται και ξεσπά σε χρόνο 0. Η γλώσσα του είναι τσουχτερή και τσιμπά περισσότερο κι από τις... δαγκάνες του. Κι αν τυχόν είχε υπάρξει ανάλογο σκηνικό στο παρελθόν, θα το θυμηθεί και αυτό, κάτι που φυσικά θα πολλαπλασιάσει την οργή του.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων δεν μπορεί να μείνει ψύχραιμος, αν αισθανθεί θιγμένος ή παραγκωνισμένος κατά οποιοδήποτε τρόπο, τότε γίνεται πραγματικό λιοντάρι, έτοιμο να κατασπαράξει όποιο πρόσωπο του το έκανε. Το χάνει τελείως, δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, ενώ το βρισίδι και οι προσβολές πάνε σύννεφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός μαζεύει πακέτο. Δεν δείχνει πόσο έχει πειραχτεί ή πληγωθεί, μέχρι να ξεχειλίσει το ποτήρι του. Τότε ξεσπά άγρια και μπορεί να γίνει ακόμα και βίαιος, ανάλογα με το πόσο πονάει ο ίδιος. Το σίγουρο είναι ότι θα φωνάξει και θα σπάσει διάφορα πράγματα. Φρόντισε, λοιπόν, να μην είσαι κοντά σε έναν οργισμένο Σκορπιό γιατί ποτέ δε ξέρεις τι θα συμβεί.

Διάβασε επίσης:

Το ζώδιό σου μαρτυρά τι κάνεις και πώς είσαι, μόλις ξυπνάς το πρωί

Τα 4 πιο αντιφατικά ζώδια

Τα 5 ζώδια που κοιτάνε πρώτα την πάρτη τους και μετά όλα τα άλλα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved